Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEA11 spune:
Fetelor multam de urari!
acum are 39.4 acum 38.5 acum 39 acum 37 8 nici nu mai stiu de capul meu si abia inghite!! Cred ca nu voi scapa fara antibiotic!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
papanash spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by papanash
Maria, bagam divort ? sau ii tigaim ?
Fara vi-o-len-ta! Fara vi-o-len-ta!Fara vi-o-len-ta!
Mai bine un cadou scump...ceva.. sa ramaneti (si) voi cu o amintire placuta!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
pai nici n-am cum, Sabina nu mi-a dat tigaia si apoi, o tigaie de la 1.6 la 2..... ce coada tre'sa aiba sa nimereasca bine ? tot la divort ajungem. ca sa vad daca-si tine vorba cu recasatoreala. daca nu, ma gasiti la topicul 'in 1 sau 2, mergem mai departe'
bineinteles ca baietii stau si la meciul 2.
eu am culcat Ghighi si am baut 1 pahar br. deja mi-e somn. diclofenac + br = somn am gasit reteta pt insomnie
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Hai sa va arat cum se joaca Robert cu mingea
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
va urez noapte buna, cocoasa mea cere odihna la pat, as mai fi avut de lucru la un film cu mersul lui Ghighi dar nu ma simt in stare, nu mai am nici casti sa-l fac in timp ce doarme.
v-am pupat !
moldoveanca spune:
Off stiu ce inseamna temperatura.Vladut e foarte ragusit si el abia inghite dar nu mai face febra mare.ii dau la 10 ore jum de pastila de paracetamol.Cred ca e cea mai buna varianta,daca vrei poti sa incerci si tu,Andreea.Incearca sa stai calma eu stii ce am facut?Am baut un pahar de gin si am fost mult mai calma Ca altfel plangeam ca nebuna langa el.Sunt o mama ingrozitoare
teo
papanash spune:
Am uitat sa mai zic la multi ani, fericire si sanatate, tuturor sarbatoritilor.
Cecilia, multa fericire-n familie, sper sa-ti fi iesit surpriza.
L-am vazut si pe Cristi in montaj, salutari de la Ghighi si sa fie cuminte noaptea, s-o lase pe mami sa se odihneasca.
alehiam spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Cecilia,Alehiam la mai multi ani fericiti!
La noi s-a vazut azi ca a fost vineri si 13,ca al meu sot a si busit masina,cand sa iesim dintr-o parcare...am tras o mica sperietura,asta e...sper ca data viitoare casca mai bine ochii
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
multumesc de urari. Imi pare rau de intamplarea cu masina si bine ca nu ati patit nimic.
alehiam spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by papanash
Maria, bagam divort ? sau ii tigaim ?
Fara vi-o-len-ta! Fara vi-o-len-ta!Fara vi-o-len-ta!
Mai bine un cadou scump...ceva.. sa ramaneti (si) voi cu o amintire placuta!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
pai nici n-am cum, Sabina nu mi-a dat tigaia si apoi, o tigaie de la 1.6 la 2..... ce coada tre'sa aiba sa nimereasca bine ? tot la divort ajungem. ca sa vad daca-si tine vorba cu recasatoreala. daca nu, ma gasiti la topicul 'in 1 sau 2, mergem mai departe'
bineinteles ca baietii stau si la meciul 2.
eu am culcat Ghighi si am baut 1 pahar br. deja mi-e somn. diclofenac + br = somn am gasit reteta pt insomnie
si al meu tot asa... a ramas in continuare si la meciul 2...
bag si eu divort sau il astept cu tigaia
prisi spune:
ce scump e Robert si e in trend cu mingea, tot e campionatul de fotbal
Papanash daca nu alaptezi, pentru dureri mari sunt niste pastile Voltaren rapid de 100 care contin diclofenac, dar amelioreaza mai repede durerile decat supozitoarele sau injectiile, multa sanatate
Andreea multa sanatate puiului, ai reusit sa vorbesti cu un medic, ar trebui sa ii scada febra macar 4-5 ore, daca nu mai mult, mai ales daca dai la 4 ore antitermice
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu plec la somn,
maine am program incarcat, dimineata merg cu Miru sa ii facem ecografie abdominala, dupa la coafor sa ma aranjez, ca azi doar m-am vopsit, apoi pe la 2 e botezul si la 4 incepe petrecerea, duminica de dimineata plecam la Cernica la un canton, e ziua nasului si mergem sa il sarbatorim ,nu stiu cand mai reusesc sa intru, asa ca va doresc un weekend placut si fara evenimente neplacute
pupicei la pitici la mamici si la tatici(doar pt cei care nu au fost cuminti)
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)