Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Prisi, petrecere frumoasa la botez!
Papanash, eu i-am mai dat paste Barilla. Cat despre faina, atat timp cat ii dai biscuiti sau paste de la borcanel nu vad ce ar avea faina.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Exista si inflamatie cauzata de virusi, totusi problema este ca bebeii nu sunt capabili sa scuipe/sufle nasul/ tuseasca si sa expectoreze, deci secretiile care raman in gat/nas se pot ft usor suprainfecta, migra spre urechi, sinusuri, etc...motiv pentru care se da antibiotic.
Mie una imi vine sa urlu cand ii am cu febra...la ala mare m-am mai obisnuit dar asta micu' saracu' ...
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Sanatate multa tturor bebeiclor bolnaviori
Pana acuma a mea nu sa imbolnavit deloc...tare mie frica ca voi avea o surpriza cat de curand...cu timpul asta...cand cal,cand super frig
Marunzika nu ne-au facut de rusine baietii...se putea mai bine...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Devilla, sunteti bine ? Am vazut acum la stiri despre cutremurul de 7.2 , sper sa nu va fi afectat.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
moldoveanca spune:
Salutare si de la noi.Am scapat de febra si de sacune moi dar acum l-a apucat o tuse ingrozitoare si de fiecare data cand tuseste plange cred ca-l doare gatutul si mai nou daca ii pun manuta la urecehe se fereste.Asa ca mergem la doctor mai tarziu cred ca ne da si noua antibiotic.
teo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Maria, ai tigait ? Eu nu. Al meu a venit foarte bine-dispus, cum sa tigaiesti un om care rade in continuu ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
moldoveanca spune:
Andries cred ca ai dreptate la majoritatea bebelasilor se intampla asa.Si nenorocitele astea de antibiotice le urasc desi de multe ori ele sunt scaparea
teo
moldoveanca spune:
Papanash bine ca ai lasat omul in pace .La cati ani se califica si Romania?Intelege-l si tu.Al meu a fost cuminte si am urmarit meciul impreuna dar asta doar pt ca astia nu prea transmit meciurile la pub ca de Anglia nu s-a calificat.
teo
moldoveanca spune:
Andreea ce faceti cum sunteti azi?Da,pe Vladut l-a tinut febra cam 3 zile ,maxim a avut 39 cu 3.Bine ii scadea dar nu mai mult de 38 .Doar cand i-am dat paracetamol tablete i-a scazut de tot.Stiu ca nu se da la copilasi dar in spital asa ii dadeau ca am sunat medicul si am intrebat.
teo
ramonaiani spune:
Salutari si de la noi.
Am citi repejor din urma - comentari ial meci n ufac, pt ca eu impachetam pe vremea aia .
Am vazut ca s-a pus de-o intalnire joi, la 16, in Herastrau. Pana joi am timp si eu sa imi mai revin, poate venim si noi.
In rest - facut bagaje (hoho, parca ne mutam cu totul ), calcat rufe sa aiba tati ce imbraca
si alergat dupa prichindel. Mai nou se ridica in picioare sprijinita de masa si apoi isi ia ambele maini de pe ea. Sta in echilibru vreo 3-4 secunde si aterizeaza in popou
.
Marunzika sanatate Yannisei, da' eu tot inclin sa cred ca dr s-a purtat aiurea nu din cauza tricoului , ci din cauza motivului pt care ati venit la urgenta. Stiu ca e greu si ca suntem stresati la primul copil pt orice nimic, dar oricum, n uera un motiv pt dr aia sa se poarte asa. Chiar, era nemtoaica?? Pt ca ei sunt politicosi de obicei ...
Sabina distractie placuta cu mama si mai ales la mare.
papanasha Eliza (06.09.07)