Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 11
ANDREEA11 spune:
Fetelor febra i-a m-ai scazut insa i-au aparut bubite pe tot corpul. Dr mi a zis ca are Hrpangina si ca asa se manifesta antibiotic nu8 tb!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Sabina spune:
andreea, cred ca e exact ce a avut antonia. V-ati vazut cand ea era cea mai contagioasa:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
fetele din bucursti care comanda de la babypoint, vreau sa va spun ceva.
Am fost nemultumita de a doua comanda. S-a schimbat curierul. E o tanti ametita si absolut nepoliticoasa care raspunde la telefon. Nu voria sa-mi aduca acasa comanda! in final a gasit pe cinva, dar tariful s-a dublat. 20 de lei, in loc de 10. Nu mai spun ca nu mi se p[are normal sa te taxeze cand comanzi de 2 milioane....babycomfort imi aduce gratis in cateva ore(dar stau si f aproape de ei, e adevarat)Dar am zis fie, 10 lei...insa 20 mi s-a parut nesimtire curata. Mai ales ca nu scrie nicaieri(nici madam meier nu mi-a zis ca s-a modificat ceva la livrare)
concluzie? i-am kissed goodbye, eu de la ei nu mai cumpar.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
Sabina, mie mi-a zis tot 20 ron, dar pana la urma, fiindca nu aveam cash in casa atata ron ( si nu i-a convenit sa-i dau euro) s-a dus sotul meu la sotul ei ( lucreaza pe stefan cel mare amandoi, la 5 minute distanta ). si eu trebuie sa mai fac comanda, am terminat borcanelele si laptele. daca s-a marit pretul livrarii ( eu n-am prins cu 10 ron) scrie-i dnei meier, poate schimba curierul. asta mie mi-a zis ca sta in drumul taberei, roxana zicea de altul din sectorul 5, poate sunt mai multi. as renunta la ei, preturile nu-s mici, dar nu gasesc aici barcanelele cu combinatiile alea, plus ca sunt alta calitate ca-s facute in germania, laptele praf e sigur mulkt mai bun, fata de cel cumparat de-aici.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Sabina spune:
I-am scris madamei:)
eu nu voi mai cumpara, acuma a fost extrem,a urgenta poentru ca plecam la mare si-mi trebuie borcanele pe drum, lapte praf cu ajutorul lui Dumnezeu nu vom folosi niciodata:)
papanash spune:
eu tocmai eram pe siteul lor sa mai dau o comanda. zici ca esti multumita de babyconfort, tot din germania livreaza ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Sabina spune:
aaa...nu stiu. Eu am luat de la ei saltea pt patut, salteluta de infasat, cadita si patut pliant :)
Sabina spune:
andreea, nu pot raspunde la PM pt ca am prea mult in inbox:-)
nu stiu cum e cu febra si roseola, dar prea seamana ce zici tu cu boala Antoniei...
ANDREEA11 spune:
As vrea si eu nr mandarinutzei
nu pot sa deschid lista cu nr de tel. Dc ma poate ajuta cineva!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo