Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
myral spune:
Buna! Nu apar de dupa canapea ci dupa o serie de probleme si o super depresie care de fapt nu sunt terminate nici acum. Am vrut sa intru de mai multe ori si sa va cer parerea dar nu pot sa ma inteleg de ce nu am putut, cred ca depresia era de vina.Deci pe scurt acum ceva timp trebuia sa luam rezultatele analizelor care au iesit super bine, nu avea micuta mea lipsa de absolut nimic, nici macar anemica nu era, sideremie ok, calciu ok, proteine ok, etc toate bune. Eram bucurosi ca desi nu creste si nu mananca macar e sanatoasa, tzatza e buna. Daaaaaar, cea mare era racita de cateva zile, tusea ingrozitor si am tinut-o mai departe de asta mica si totusi...... a inceput si micuta sa tuseasca productiv si muci la greu scoteam. Am fost la pediatra si ne-a dat doar sirop de tuse si sa curatam nasucul ca febra nu avea. Asa deci tusea asta a tinut cam 4 zile si a cincea zi de fapt noapte s-a trezit urland efectiv si asa a tinut-o si ziua cand a facut si putina febra. Pediatra nu am mai gasit-o, dr de familie ne-a dat antibiotic binenteles, seara a facut iar febra noaptea iar urlete, a doua zi i-am dat augumentin, nu am rezistat plangea efectiv si in brate, nu vroia nici sa suga. Deci i-am dat augumentin 4 zile, nu zic ca dupa prima doza deja se simtea bine, credeam ca am scapat desi eram deja depresiva din cauza ca i-am dat antibiotic. Daaaaar dupa 2 zile iar se trezeste noaptea urland si cu febra, am fost si la pediatra, alta ,cica nu are nimic nici dintii nu se vad, ne-a trimis la ORL desi nu plangea la apasarea urechilor. La ORL cica e recita la urechi asa s-a exprimat si ne-a dat iar antibiotic, tot augumentin, ne-am intors la pediatra a zis sa-i dam. Pe seara a facut febra 39, am fost si la urgente (unde sper sa nu mai ajungem niciodata, este ORIBIL , dr. de acolo a zis tot asa sa-i dam din nou augumentin. Deci asta e a doua zi de augumentin si tot mai face putina febra 38 si tot urla noaptea, acum o mai linistesc cu ketof ca nu mai rezist dupa n nopti nedormite, sotul nu e acasa, deprimarea e in forta. Cred ca nu sunt nici prea coerenta sper ca ati inteles ceva. Si dupa ce ca o umflu cu medicamente, acum face si kk moale de vreo 4 ori pe zi desi ii dau biotics, azi i-am dat si f putin smecta .Am zis ca scriu pe scurt dar vad ca m-am lungit cam mult. Nu mai stiu ce sa fac m,a gandesc cu groaza sa nu mai faca febra, sa nu mai urle ca sunt disperata, nu mai rezist plus ca ea nici nu doarme f putin si doar plimbata nu am o clipa libera.Si cea mare a fost super sanatoasa cand era mica, pana la un an jumate nu am avut probleme si febra mai mare a facut doar o data pe la 5 ani. Poate de asta sunt asa disperata acum ca nu am experienta deloc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
myral spune:
Am vazut ca au mai fost si alti bebei bolnaviori sanatate tuturor, e groaznic sa aibe febra sa planga sa nu stii ce are si nici doctorii sa nu stie prea multe. Si eu care m-am chinuit s-o hranesc natural acum saraca am bagat de toate in ea mi-e asa ciuda, macar sa-i treaca odata ca nu mai suport.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ANDREEA11 spune:
Fetelor aveti idee dc are eruptie dc ii pot face baie???
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Facem si noi prezenta. Azi am stat mai mult pe afara sa profitam de soare. Alex s-a balacit toata ziulica la piscina, iar acum seara am dat o raita prin parc. Andrei a fost ceva mai linistit azi, dar tot nu a crapat gingia la dintele cu pricina.
Andreea11, multa sanatate! Nu e de gluma cu gatul, mai ales daca respira greu.
Alehiam, ce scumpic e Robert! Si vad ca si lui ii plac mingile.
Moldovoveanca, multa sanatate si voua!
Prisi, distractie placuta!
Cecilia, distractie placuta si vreme frumoasa!
Myral, iti intelegem perfect supararea. Tare as vrea sa te pot ajuta! Poate trebuie sa ai putina rabdare, antibioticul asta nu isi face imediat efectul. Eu am patit cu Alex asta iarna asa, abia dupa 3-4 zile a mai scazut febra. KK moale este tot de la antibiotic, e bine ca ii dai biotics. Multa multa sanatate fetelor!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Facem si noi prezenta. Azi am stat mai mult pe afara sa profitam de soare. Alex s-a balacit toata ziulica la piscina, iar acum seara am dat o raita prin parc. Andrei a fost ceva mai linistit azi, dar tot nu a crapat gingia la dintele cu pricina.
Andreea11, multa sanatate! Nu e de gluma cu gatul, mai ales daca respira greu.
Alehiam, ce scumpic e Robert! Si vad ca si lui ii plac mingile.
Moldovoveanca, multa sanatate si voua!
Prisi, distractie placuta!
Cecilia, distractie placuta si vreme frumoasa!
Myral, iti intelegem perfect supararea. Tare as vrea sa te pot ajuta! Poate trebuie sa ai putina rabdare, antibioticul asta nu isi face imediat efectul. Eu am patit cu Alex asta iarna asa, abia dupa 3-4 zile a mai scazut febra. KK moale este tot de la antibiotic, e bine ca ii dai biotics. Multa multa sanatate fetelor!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Dani,unde esti?Totul e in regula cu voi?
teo
![](pupic.gif)
multumesc teo de intrebare,am vazut ca ai mai intrebat de mine dar nu am avut timp sa raspund nici cum,
deocamdata suntem bine,fata a mai avut febra din cauza dintilor dar i-am dat paracetamol si e ok,praf ptr dinti si tot asa...
eu muncesc mult,deja le-am zis ca nu mai pot si o sa ma las pe la sf. lui iulie ca vreau sa plec acasa o luna in august si apoi sa ma apuc iar de scoala,dar vad ca tati are alte planuri,vrea BEBE 2/??!!!
te pup
![](pupic.gif)
_
pozici
![](zana.gif)
Ebonee(02/10/2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Myral, oooof, te pup tare. Asta e, ei mici iau de la aia mari , ghinionu ghinioanelor, nu ai ce sa faci.
Nu mai fi suparaci, zi mersi ca e sanatoasa, ca nu are carente si ai cel mai bun laptic pt ea. Pup Elizuca, dar si Isabelua bolnavioara. Nu uita si ca virusii devin de la an la an tot mai pacatosi.
e greu insa cu oboseala...daca dormi cu ea doarme mai bine? acuma cat e bolnavioara?
Mandarinuta, pliz pliz, scrii pe mail lista cu medicamente si tot ce trebuie avut in con cediu? aceea de la palicari. daca ai scrios=o si nu am dat de ea, mii de scuze
Dani, tata asta vrea bb 2 , da nu el il poarta in burtica. vezi-ti 2 ani de scoala macar, ca esti prea tanara sa ramai casnica
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
am vazut o multime de bebelushi care mai decare mai frumosi de iti vine sa ii tzuci tot tot
am vazut un alpinist pe frumoasa daria blondina superba
cristi pe care il saluta Ebonee
un fluturas frumos frumos
,puppi de mami marunzika (ma bucur tare mult ca mai scrii
)
2 gemeni superbi de care m-am indragostit
nu mai stiu pe care...:((( ii slaba memoria mea saraca,neuronii amortiti :D e greu tare cu atatea pe cap,
luni sunt libera si vreau sa merg sa vad de o casa ca m-am saturat de asta si de las iar pe alta data nu mai reusesc niciodata sa ma mut :(( e si tati liber asa ca e numai bine,
cam astea e despre noi,Ebonee mananca mai prost acuma dar nu ma stresez,are si ea perioadele ei :((
va pup,sa aveti o noapte linistita
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Myral, oooof, te pup tare. Asta e, ei mici iau de la aia mari , ghinionu ghinioanelor, nu ai ce sa faci.
Nu mai fi suparaci, zi mersi ca e sanatoasa, ca nu are carente si ai cel mai bun laptic pt ea. Pup Elizuca, dar si Isabelua bolnavioara. Nu uita si ca virusii devin de la an la an tot mai pacatosi.
e greu insa cu oboseala...daca dormi cu ea doarme mai bine? acuma cat e bolnavioara?
Mandarinuta, pliz pliz, scrii pe mail lista cu medicamente si tot ce trebuie avut in con cediu? aceea de la palicari. daca ai scrios=o si nu am dat de ea, mii de scuze
Dani, tata asta vrea bb 2 , da nu el il poarta in burtica. vezi-ti 2 ani de scoala macar, ca esti prea tanara sa ramai casnica
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
![](pupic.gif)
stiu sabina,dar mai vreau si eu bebe 2 ca e asa frumossssssssss :D
insa ma tin tare,ma stapanesc :D
sunt foarte obosita desi nu rastorn muntii la scarbici,dar ai multe batai de cap si cand vin acasa trebuie sa am nervii tari ptr Ebonee,cred ca pana aici am reusit sa merg,am nevoie de o pauza :(((
_
pozici
![](zana.gif)
Ebonee(02/10/2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
andreea, nu pot raspunde la PM pt ca am prea mult in inbox:-)
Si nu le stergi pentru ca....?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)