Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata si de la Moldova!!!
Soare si frumos, nu foarte cald. Cred ca as iesi la o mica plimbare.
Fetelor e a nustiu cata noapte in care ma chinui sa adorm. Ma chinui in sensul ca ma apuca turbarea. Nu pot sta intr-o pozitie mai mult de cateva minute. Ma foiesc, imi sare somnul si sunt plina de nervi. Am dat si cu lapte, si cu piersici (nu glumesc) si nimic.

Miruna, sarumana de incurajari. Zici tu ca voi invata din maternitate si ca ma va ajuta apoi instinctul? Pe zi ce trece sunt mai speriata. Oare o sa ma descurc?

Va pup pe toate.

Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata si de la mine!
imi pare rau ca nu v-ati odihnit...eu am dormit binisor, adica m-am trezit de vreo 2 ori, dar m-am odihnit, am reusit sa adorm imediat ce am venit de la baie..
eu ma culc pe la 12 noaptea...azi am ajuns la performanta de a ma trezi la 9!!
despre intalneala, sper sa va fi simtit bine si de fapt sunt convinsa ca asha a fost:)

eu ma pregatesc sa ma duc la vot, desi nu prea am pe cine sa votez...dar ma duc!:)

sa aveti o duminica frumoasa!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 80 ZILE!!
28+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata si de la mine!!
Clau, felicitari pt carucior!! E bine ca te-ai hotarat. Eu inca nu am luat nimic si cred ca o sa mai dureze ceva pana o sa ma hotarasc sa cumpar.

Noi am dormit f. bine azi-noapte. Bbee a fost jucaus dar m-am lasat totusi sa dorm.

O zi buna si pup toate gravidutele

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la Timisoara!!!
Noi am dormit bine imi paretare rau de burticile care nu s-au orea odihnit.
Dureri de burtica am avut si eu ieri pentru prima data de cand sunt insarcinata au fost asa mai serioase plus ca mai spre seara am avut si alte probleme:am trecut de la in partea cealalata si m-am cam speriat dar vad ca m-a lasat!Din ce cauza o fi?voi ati patit asa?
Irinanu am fost la nici un curs.Tu?Spune-mi te rog unde e magazinul Premaman, in mall?Tu ce ai mai cumparat pentru BB si de unde?Apropo in ce zona stai ca poate ne putem intalni si noi asta asa ca sa nu fim invidioase pe cele din Bucuresti?
Andy.pcum esti?Bucuroasa ca s-a terminat scoala?Pana la urma copii tai au aflat ca esti gravi?Mai vii in Timisoara la control?
Va doresc o duminica placuta.Eu as vrea sa merg pe la Real la cumparaturi sa vedem cand se trezeste sotul ca el inca doarme.

Diana
28+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!

am fost la intanire, july, nocom,monica,muuh,babytza
si cateii oxxy si fox.

ne-am luat cu vorba si ne-am trezit sa facem poze dupa ce monica a plecat, asa ca data viitoare.Ar fi bine daca am putea sa organizam intalnirile astea periodic, asa ne-am cunoaste mai bine si ar ajunge cine poate.

claudina: caciulita am cumparat-o, ca sa nu fiu totusi cea mai denaturata mama, este sg lucru de bebe din casa nu ma supraestima, eu nu stiu sa tin un ac in mana, ce sa mai vb de croseta.

ptr lipsa de somn, se ia una bucata catel la plimbare(in lipsa lui merge si viitorul tata) si se da o tura de parc, magazine, alte locatii. Face minuni o ora de plimbare inainte de somn! La mine functioneaza!

vecinico: esti? zapacitul asta al meu a clempanit o albina azi dimineata, vad ca nu are nimic pana acum, dar pot fi probleme, nu?Au trecut vreo doua ore deja....

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

clau felicitari ptr carucior chiar arata bine,tre sa incepem si noi cautarile ca trece timpul si nimic,nimc n-am cumparat.Ati mai vazut asa ceva??
Imi pare rau ca mai sunt fete care nu au dormit,am putea sta pe forum daca tot nu dormim,nu??
Dya cred ca stii ce bucuroasa sunt ca e vacanta ,sper ca si tu la fel,m-am pus de serviciu si intru in prenatal abia din septembrie,mai castig niste banutzi asa.Copii au aflat pana la urma of course si faptul ca au fost tare suparati ca nu ne vedem la anul parac m-a intristat un pic,dar le-am promis ca merg sa-i vad .Tu cum esti,si pe la scoala cum au reactionat copii?La Timisoara nu mai merg ,a zis Ciota ca e k si ca din partea lui nu mai tre sa vin,asa ca poate dupa ce se naste bb-lina vom merge in vizita.
felicic trebuie incercata si metoda asta poate da rezultate si la mine

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Buna fetelor.
Pacat ca nu aveti poze de la intalneala sa va vedem si noi cele care suntem departe dar sper ca data viitoare sa nu mai uitati.
MONYCA SI CAMICREATA bine ati venit sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si cumintei.
JULY de unde ai comandat cartea si cat costa ca m-ar interesa si pe mine.
DYANIRA SI IRINA voi unde nasteti si cu cine?Eu sunt din arad dar o sa nasc la timi,la bega cu Dorneanu.
Duminica placuta tuturor.

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mami de alexa: frumushele foc amandoua(si balena esuata mumoasa)
nuhulica: ce-i cu tine? nici un semn? sau ti-e lene sa scrii?
dyanira; la mine este o stare permanenta, accentuata de combinatia lapte+fructe, nimic ingrijorator.
clau_geo; felicitari pentru achizitie! Sa stii ca le-am vazut pe strada, pe la mamici si arata foarte bine!(eu am devenit ciudatica, ma apropii de mamici cu carucioare sa citesc marca, inainte era si mai ciudat ca nu mi se vedea burtik, acum ma lasa si zambesc) Chiar te tii de plan si listuta!

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by denisa.g

Buna dimineata si de la mine!!
Clau, felicitari pt carucior!! E bine ca te-ai hotarat. Eu inca nu am luat nimic si cred ca o sa mai dureze ceva pana o sa ma hotarasc sa cumpar.

Noi am dormit f. bine azi-noapte. Bbee a fost jucaus dar m-am lasat totusi sa dorm.

O zi buna si pup toate gravidutele

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

si multumes frumos Denisa.

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 93 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andy.p

clau felicitari ptr carucior chiar arata bine,tre sa incepem si noi cautarile ca trece timpul si nimic,nimc n-am cumparat.Ati mai vazut asa ceva??
Imi pare rau ca mai sunt fete care nu au dormit,am putea sta pe forum daca tot nu dormim,nu??
Dya cred ca stii ce bucuroasa sunt ca e vacanta ,sper ca si tu la fel,m-am pus de serviciu si intru in prenatal abia din septembrie,mai castig niste banutzi asa.Copii au aflat pana la urma of course si faptul ca au fost tare suparati ca nu ne vedem la anul parac m-a intristat un pic,dar le-am promis ca merg sa-i vad .Tu cum esti,si pe la scoala cum au reactionat copii?La Timisoara nu mai merg ,a zis Ciota ca e k si ca din partea lui nu mai tre sa vin,asa ca poate dupa ce se naste bb-lina vom merge in vizita.
felicic trebuie incercata si metoda asta poate da rezultate si la mine

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

saru mana

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 93 ZILE

Mergi la inceput