Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andrey eu nasc la Odobescu cu dr. Bacila.Cred ca o sa nastem in aceasi perioada.

Diana
28+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by felicic76

mami de alexa: frumushele foc amandoua(si balena esuata mumoasa)
nuhulica: ce-i cu tine? nici un semn? sau ti-e lene sa scrii?
dyanira; la mine este o stare permanenta, accentuata de combinatia lapte+fructe, nimic ingrijorator.
clau_geo; felicitari pentru achizitie! Sa stii ca le-am vazut pe strada, pe la mamici si arata foarte bine!(eu am devenit ciudatica, ma apropii de mamici cu carucioare sa citesc marca, inainte era si mai ciudat ca nu mi se vedea burtik, acum ma lasa si zambesc) Chiar te tii de plan si listuta!

Vasile
21+

bibinika
foto

Mersi mult Feli, sper sa fi facut o alegere buna si sa nu fiu dezamagita. M-a incantat combinatia de culori gri inchis cu orange, plus ca are maner reversibil, poate fi transformat in landou dar poate fi folosit si ca un carut mai sport pt cand va fii mare bebelina.
Cam atat cred ca ma opresc cu cumparaturile fiindca restul lucrusoarelor din listuta mi s-a zis de catre prieteni si rude ca le voi primii de a ei.

Vreau si eu poze de la intalnire , please.

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 93 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Burticute sper ca maine sa am timp sa intru dupa examen sa mai stam de vorba.

Va pup si va doresc o zi usoara si frumoasa

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 93 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

[b]Dyanira[\b], si eu am dormit tare bine, ca e vremea asta ploioasa,e si racoare si aer curat, am un tei sub geam si ma zapaceste cu mirosul si parca tot as dormi. Ma duc sa imi fac o ca am tare mult de lucru azi.

Premaman e in mall, unde sunt magazinele pentru bebelusi. Undeva in colt. Inca nu am luat nimic pentru domnisoara, ma uitam ieri pe la iana ca sunt multe hainute dar ma gandeam parca intai ar trebui sa incepem si sa terminam cu camera si dupa sa adun si hainute. Parca as lasa hainutele pe ultimul loc.

Acum ca sunt tot mai anchilozata din cauza kilogramelor parca m-as duce si eu la ceva program de miscare pentru gravidoase, nu stiu daca nu o fi cam tarziu.

[b]Andrey2008[\b] si eu o sa nasc tot la Bega, cel mai probabil cu Budau. Din cate vad bebele tau e mai maricel ca al meu, dar cine stie, poate ne vedem la maternitate.
Nu o sa iti fie greu sa vii sa nasti tocmai la timisoara?

[b] Clau_geo[\b] multa bafta la examen.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine burticoase.

Eu am venit foarte incantata ieri de la intalnire pentru ca am cunoscut niste fete absolut minunate si ma bucur ca sunt la odiseea asta si nu la alta. DIn pacate poze nu am fact cat am stat eu si din cate vad nici dupa.

clau_geo carucior de care ai lua tu are cumnata mea (culorile sunt exact cele din poza galben cu albastru). Nepotica are 2 ani si inca e intact caruciorul asa ca eu zic ca ai facut o alegere buna.

M-as bucura teribil sa mai facem intalneli si sa venim din ce in ce mai multe. Eu sunt teribil de incantata.

O duminica placuta va doresc alaturi de cei dragi

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli sar'mina de complimente. am mai pus vreo 2 poze de azi:)
clau, sa stapiniti sanatosi carutul! bafta miine la exam!!!
fetele care au fost la intilneala ete asa de oftica. eu vin joi la buc, da' cu cine sa ma vad eu?
fetele cu insomnii, feli are dreptate, miscarea de seara are niste efecte miraculoase. eu n-am cutzu, dar am alexa si dupa vreo 3-4 km facuti mai la pas, mai in fuga stiti cum adorm... be-ton!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

clau, unde e carutul ala de carevorbiti toate?
BAFTA la examen

Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara si de la mine,

Ce mai fac fetele? Am putintel timp ca piciul e afara cu tati si va scriu cate ceva....
Asa este, la intalnire am fost doar sase fete cucuiete, toate dragute si cu mandreti de burtici. Ma bucur tare mult ca le-am cunoscut si as vrea sa mai repetam experienta curand. Cum spunea si Feli poze nu avem, asa ca cine vrea sa ne vada sa vina data viitoare la intalnire....

Pe noi cred ca ne pandeste o raceala, caci am fost dimineata la ziua unui copilas intr-un loc unde era mult curent, si deja si pe mine si pe Matei ne doare burtica dar sper sa ne treaca usurel.

Altfel totul bine,

Va pupacesc

25+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La intalnire a fost foarte foarte dragut. Mie mi-a facut mare placere sa le cunosc pe Nocom, July, Felicic si Babytza si sa o revad pe Moni (stiti voi ca noi am fost colege de clasa). Mi-a facut atat de mare placere incat la sfarsit ramasesem ca puscariasi in buza parcului cu Babytza si Felicic si nu ma dadeam dusa de nici un fel. Si fetele s-au mirat ce burta tzuguiata am de acum stau si eu si ma uit si ma gandesc ca da, e tzuguiata.

Nerantula eu consider comoda de infasat indispensabila - te ajuta sa nu te rupi de spate si poti folosi si rafturile in diverse scopuri. As mai opta pentru un scaun, fotoliu, canapea, pat orice care sa iti ofere o pozitie comoda pentru alaptat, bine poti alapta si culcata sau in sufragerie dar pentru noapte parca nu as renunta la ceva pe care sa ma asez.
iepurila sigur te vei descurca. Eu nu pusesem mana pe niciun nou nascut inainte sa il am pe Alexei, nici de atunci incolo nu m-am atins si totusi incet incet le-am invatat pe toate sau ce nu am avut de unde am descoperit singura. Vei vedea ca si copilul iti arata intr-un fel sau altul cum sa il ajuti.
felicic nu cred sa fie vreo problema cu albina. Fiara mea cea mare le haleste frecvent, este una dintre activitatile ei preferate.
clau_geo eu am avut o experienta foarte buna cu toate produsele Primii Pasi si nici nu am auzit multa lume sa se planga. Sa il stapaniti sanatosi.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare tuturor!

Sunt si eu o mamica de sept-oct cu UM undeva pe 23 noiembrie si DPN 3 septembrie, la a 2a sarcina. Va citesc de ceva timp. In curand intru in concediu si m-am gandit sa va salut deja ca de acum voi avea mai mult timp la dispozitie si as dori sa ma primiti in grupul vostru.

O sa va spun acum parerea mea in legatura cu cateva subiecte mai recente dezbatute aici:

- prezenta mamei/ soacrei imediat dupa nastere: avem nevoie de ajutor si trebuie sa fim gata sa-l primim, dar e important da vina de la cineva cu care ne intelegem altfel e un chin. Iar persoana respectiva ar trebui avertizata sa nu ne ia in seama in primele saptamani ca unele dintre noi sunt imposibile - eu am insistat asupra acestui lucru sfatuita de o prietena care mi-a zis ca dupa 3 zile mama ei a plecat plangand de la ea si a ajutat-o mult pe mama sa ma suporte :). Soacra a stat doar 2 zile si am trimis-o acasa ca n-a rezistat psihic in fata unui copil de 2 kg nascut la 8 luni si se panica mai mult decat noi asa ca am decis cu sotul meu ca mai bine ne e singuri 4-5 zile pana si-a luat mama concediu. Dupa ce fi-miu a facut 3 luni si a inceput sa arate ca un copil normal soacra-mea s-a calmat si si-a intrat ft bine in rol iar acum imi este de mare ajutor. Si incercati sa nu indepartati copiii de bunici pentru ca 99,99% dintre ei, chair daca cu noi nu se inteleg, isi iubesc nepotii foarte mult. Inainte de nastere nu ma agream foarte mult cu soacra mea, dar sfatuita si de mama si de alte persoane mai in varsta am facut multe compromisuri dupa nastere de dragul copilului pe care soacra mea la un moment dat le-a constientizat si a inceput si ea sa le faca iar acum pot spune ca relatia dintre noi s-a schimbat complet - ne acceptam si ne sprijinim reciproc, de fapt mai mult ea pe mine, ma respecta si m-a admirat foarte mult ca mama iar pe Serban il iubeste la nebunie iar el este foarte fericit ca are atatea "mamaie" in jurul lui: " Mami, eu am "muuute" mamaie si toate ma ubesc." . Pe bona si pe sotul ei tot de mamaie si tataie ii stie ca se poarta ca atare...

- cateva lucruri utile pt bebe: din experienta primului copil consider ft utile:patut cu masuta de infasat in apropiere, paturica de bbc cu gauri ( eu am gasit numai la MOTHERCARE, scumpa in RO dar le am si acum)care te scapa de stresul ca se sufoca tragandu-si paturica peste cap dupa 1-2 luni, un pat/canapea comod pt mama in camera copilului daca vrea sa alapteze,acea perna de gravida care e utila ulterior pt asezat copilul la alaptat, suport de imbaiere pt copil ( era unul ft simplu in CORa cu cadru si un prosop care se pune pe cadrul respectiv pe care se sprijina copilul pana la 3 luni, apoi sunt altele mai mari), marsupiu de la 0 luni ( ft util dupa o luna pt plimabari mai scurte, cand esti singurica si nu vrei sa mai cari dupa tine carutul)

Sa avem nastere usoara si bebei sanatosi.

Va pup pe burtici

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput