Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Inca ceva..ma puteti pune si pe mine in listuta cu un carucior roz Alexia ?

Multumesc fetelor !

25+Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare burtici!
Am mai scris un mesaj dar...l-am pierdut!
Monica, Cami bun venit si multi pupici!
Azi am fost la cumparaturi mai mult pt mine mi-am luat pant de in si 2 bluzele, pt bebe am, luat un hanorac si niste pantalonasi cu picior.Weekendul viitor sper sa ajung la Prenatal si Ikea ca sunt reduceri mari si la Prenatal imi dau si un cadou (pampers, serv umede, lapte praf)
Sunt invidioasa pe voi cele din Bucuresti ca va intalniti, pe cele care sunteti la nunti- la fel...va invidiez, ca eu ador nuntile!Off, recuperez eu...peste o luna suntem ACASA!Abia astept!!

28+LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Carmen si Monica bine ati venit in grupul nostru !!!

Eu am venit de la intalneala din parc...Ma bucur foarte tare ca v-am cunoscut !!! Sper sa mai iesim in wk la terase.

Va pooop pe toate burticutzele !

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza, doar atat!!!!Vrem detalii...poze!!Please!!

28+LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Asteptam cu nerabdare poze de la intalnire.
Desi cred ca o sa ma apuce o mama de nostalgie sora cu depresia.
Asa ca astept sa fiu si eu in toane mai bune cand ma uit la poze.

Ca sa continui povestea vietii mele eu m-am nascut si am trait o bucata de vreme destul de sanatoasa in bucuresti, apoi intr-o perioada de revolta personala m-am mutat in timisoara. Am copilarit in berceni, m-am plimbat toata copilaria si apoi adolescenta prin parcul tineretului, stiam fiecare treapta si coltisor de acolo, m-am dat cu sania si am patinat pe lac, asa ca locul in care v-ati intalnit imi e tare tare drag.

Azi am fost la premaman si mi-am luat o pereche de blugi. Draguti, dar cam mari pe burta. Si cum ma gandeam eu sa ii modific, sa le scot elasticul si sa il pun mai tarziu cand mi-o creste si mie burta m-a pocnit un gand. Mai am vre-o 3 luni si ma intalnesc cu domnisoara bblina. Oups, asa de repede?
Unde a fugit timpul?

Diana tu ai fost la ceva cursuri pentru gravidute?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu avem poze....
Ne-am trezit sa facem cand deja una dintre burticutze plecase si nu am mai facut.......Sa nu ne injurati prea tare...
Eu am ajuns mai tarziu, poate ele au facut pana sa ajung eu , dar nu cred... Deeh, daca avem neuronul gravid, am uitat de poze...
Dar a fost tare frumos, data viitoare poate o sa fim mai multe

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza burtici va invit la o cafeluta cu lapte

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura

Din pacate nu a venit sa monteze geamul, abia saptamana viitoare vine , asa ca am zumzait prin casa si afara cu diverse lucruri.

Aseara m-a durut burta ca si cum as fi la menstruatie dar a trecut cu no spa...ufff imi e frica de chestii de genul acesta dar am sa vb cu doctora sa vad ce zice si ea

Fata mea e o mica razboinica , se linisteste abia cad vorbesc cu ea sau cand mangai burta, trebuie sa rasuflu bine caci daca ii zic de tati .

Tati vine asta seara acasa

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata !Noi am dormit tare aiurea azi-noapte asa ca acuma sunt tare mohorata,la fel ca vremea asta .
ooof fara poze si eu care credeam ca veti face o gramada de poze
Angelyna si pe mine ma mai doare asa burta,mai ales noaptea dar eu zic ca din cauza ca sunt
si va doresc o duminica frumoasa.

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burticute

vad ca nu sunt singura care nu a dormit bine si nu s-a simtit ok , imi pare rau pt voi (Angelynna si Andy.p) sper sa va reveniti astazi.

Angelynna multumesc de cafeluta, eu ma bag ca sunt asa de buimaca ca inca nu m-am trezit.

Feli, July ce faceti cu pozele din parc??? sunt tare nerabdatoare sa le vad si imi pare sincer rau ca nu am mai ajuns insa au apraut niste drumuri de facut pt achizitie aer conditionat si diverse piese de mobilier pt noul apartament. Am plecat dimineata la 8 de acasa si am ajuns inapoi la 6 franta. Insa macar s-a ales si bebelina cu ceva din toata deplasarea asta mi s-a pus pata pe un carut de la Primi pasi din Careffour si cum avea pretul bun l-am convis pe tati sa renuntam la Chicco si sa-l luam pe www.primiipasi.ro/fisaprodus.php?id=127&hash=72470ef629ff14590ad94b5165d71edd" target="_blank">acesta. Nu e la fel de performant ca si Chicco dar daca e sa se strice macar stiu ca nu m-a costat o caruta de bani (360 lei). E gri inchis cu portocaliu deschis si arata mai bine in realitate decat in poza. Am stat de vorba acolo cu o familie care avea exact la fel dar roz si erau tare incantati de el: ca se misca foarte usor, ca se strange repede, ca nu e foarte greu.
eee asta este acum carut i-am luat a ramas doar patut ca restul le cam primim cadou sau imprumut de la prieteni si rude

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Cami si Moni bine ati venit la odiseea noastra. Sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi si puternici si o nastere asa cum visati

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE

Mergi la inceput