Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
300 spune:
LA MULTI ANI cu intarziere Sanziana, Claudinna, Pingudina! Eu am fost mai mult pe drumuri si n-am mai putut intra. Acum ma pregatesc sa merg la nunta lu vara-mea :)
Sper sa va simtti bine la intalneala, sa ne dati poze si impresii!
In legatura cu ce am postat ieri, nu am primit eu greu rectiile astea, doar ca am vrut sa arat un deget spre niste idei preconcepute, enervante ca toaste ideile preconcepute. Sotul meu este foarte fericit ca are bebelusa si mi-a zis zis ca inclina spre asta. Ce- pare rau e ca nu mai poate nclina balantza, deci la revedere razgandit! Desigur, o gluma. De altfel nici parintii nu au ceva rau de zis, dar am ramas cu senzatia ca o gramada de lume au ceva cu fetele . Normal ca sunt 10001 de motive sa se intample asa........
Vreau sa urez si eu bun venit fetelor noi, . Si, foarte mportant, teomaria , piersicutza am citit despre problemele voastre. Sunt increzatoare ca veti avea copii sanatosi si frumosi, primiti un gand bun si de la mine!
Acum, ca tot vorbeati despre kg in plus, eu cred ca am inspre 10 fara nici o gluma: am inceput sa le asez temeinic cu putin timp inainte de a ramane insarcinata, dar sunt foartre mandra de mine. Asa de mandra ca azi mi-am pus o rochie stramta cu decolteu pana la buric si nu renint la ea mici moarta. Cu pantofii e mai greu, ca trebuie sa apelez stocul maica-mii, eu mi-au luat ceva ce nu se potriveste.
Mai citesc cateva pagini pana se trezeste surioru meu ala mic de 2 ani si 3 luuni si mergem si noi sa le golim mesele pe-acolo.
22+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Clau succes cu restanta!
Ilia concediu placut!
Maryb si eu tot maine schimb semnatura, la mai mare!!
Alinush distractie placuta la nunta!
Pe mine eco la Fortis la Iosup m-a costat 350ron in sapt 20+
de Alexei al Mirunei!! Poza cu el "turist la all inclusive" e superba, imi vine sa-l mananc! Iar tu Miruna arati minunat, ce mamica frumoasa si radioasa!
26+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Mersi frumos Andreea si sper sa fie de bine cu ultimele 2 examene.
26+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE
clau_geo spune:
Yupii incep cusrurile la First bebe pe 1 iulie
Mai vine cineva atunci? ar fi super sa ma intalnesc cu vreuna dintre voie acolo.
26+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE
claudinna spune:
salutare!!
am pus poze cu perna in albumul din contul comun:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan
claudinna spune:
fetelor, va multumesc pentru urari!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan
Nerantula spune:
Buna seara, fetelor!
Sper ca va simtiti extraordinar la intalneala, abia astept poze si impresii, sa ne povestiti si noua tot-tot ce ati ciripit acolo!
Carmen si Monica , bine ati sosit in odisee, sa va traiasca bebeii si sa creasca mari, sanatosi, cumintei, frumosi si isteti! [olala}
Denisa, imi pare rau pentru ficatul tau, dar nu e cam lunga, totusi, durerea numai de la bebe? Pe mine inca nu ma doare nimic legat de pozitiile lui bebe, si e destul de maricel .. Incearca sa te odihnesti si tu mai mult, desi stiu ca e greu acum, cu sotiorul indisponibil
Andreea, ar fi foarte de folos daca mi-ai da numarul zugravului tau, nu vrem chiar acum, ca intai trebuie sa ne vina usile sa le schimbam, apoi zugravul va face reparatiile si asta mai dureaza! Multumesc!
Alina, super ca pui pozele, poate ne inspiram si noi de acolo!
Noi am fost la Baby Design, nu pot sa spun ca mi-a ramas inima la vreau ser de mobila de la ei, dulapioarele mi se par mici pentru ce sigur vom strannge pentru Gruia, culorile si formele nu prea inspirate, asa ca am horatat sa mai cautam pe net si prin reviste si sa ne proiectam noi modelul dorit, apoi sa o facem pe comanda. Asa ca zilele astea avem munca de cercetare . Gruia va avea cea mai mare camera (intr-un apartament cu camere mici ) si avem loc sa punem un dulap mai mare, pentru ca prin alte camere nu avem loc sa mai punem nici o sosetuta :) pe un loc al ei personal. De asemeni, in camera lui am vrea sa mai punem si un pat sau canapea de adult, pentru perioada in care voi dormi, eu sau bunicile, cu el in camera, sau cand alaptez sau cand ii mai tinem companie la joaca.
Voi cam ce piese de mobilier aveti in camera copiilor si ce accesorii vi se par indispensabile?
25+
Haiduc iubit
claudinna spune:
felicic, cine a facut bascutza aia?? eu sunt acum in mare zor de croshetat si mi-a atras atentia:)
pozici
totul pentru bebe
AMR 81 ZILE!!
28+ Florin Razvan
claudinna spune:
clau, ce mi-ar placea si mie sa particip la cursurile alea, dar e cam lung drumul de la caracal la bucuresti...
ehehe, fetele sunt la intalneala nu??
asteptam poze!!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 81 ZILE!!
28+ Florin Razvan
denisa.g spune:
Nerantula multi . Azi intr-adevar m-am odinit. De vreo 3 ore mi-am luat calculatorul in pat si citesc ultimele capitole de la care am lipsit de la odisee. E asa bine sa lenevesti. Week-end-ul trecut mi-au venit nasii ( de vineri pana duminica seara) , acum 2 week-end-uri au venit cumnata cu sotul ei (tot de vineri pana duminica seara) asa ca in curscul sapt munca, apoi in week-end musafiri ca acum cand am un week-end liber parca e paradisul pt mine :)). L-am anuntat pe sot ca gata cu vizitele!! Stii cum e: noi suntem la mare, toate neamurile lui in Ploiesti - vara e nebunie la noi - am nu am chef. Oricum am anuntat ca in iulie, august spoer sa nu-mi mai vina nimeni.
Pt ca am reusit sa citesc din urma cateva capitole intr-adevar este o odiseea norocasa si vesela. Pup toate gravidutele in specialpe Anca!!
26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Monyca.C spune:
Fetelor va multumesc mult pentru primirea voastra calduroasa
Mi-ar fi facut maaare placere sa pot veni la intalnirea de astazi dar din pacate sunt un picut cam departe (Belgia)
Mi-e tare dor de tara si de tot ce e acolo..tin minte ca s-a discutat mai demult pe acest subiect...ce presupune strainatatea, bunele si relele..un lucru e cert din partea mea...Romania e cea mai frumoasa, calda si primitoare tara !!!!!!! intotdeauna am sa vorbesc frumos de ea
Am vazut ca voi deja suferiti din cauza caldurii si a soarelui...aici mai tot timpul ploua, bate vantul si soare mai putin ..o vreme taaare capricioasa...nu ma pot acomoda deloc cu ea..
Cam atat despre vremea de aici..nu vreau sa va plictisesc
Revin cu rugamintea daca puteti sa-mi trimiteti si mie parola de la contul comun cu poze
25+Alexia