Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

july merci frumos. Dar ticker-ul tau asa arata, ca azi ai facut 29 de saptamani, nu este actualizat ?

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

aaaaaaa, da, tickerul... l-am pus asa la inceputul sarcinii, dupa datarea ecografica, era cu cateva zile inainte... apoi m-am hotarat sa raman la data in functie de UM si mi-a fost lene sa-l mai modific. Deh, nazuri de gravida.

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am inteles july, ....nazuri de gravida....

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana Miruna.
cartea lui Spock e singura pe care stiu sigur ca o voi achizitiona. Mi-a fost recomandata de multa lume.
Dar am in ea tot ce-mi trebuie? Cum sa tin capul bebelusului, cum sa-l tin la spalat, cum sa-l imbrac (spalatul si imbracatul mi se par cele mai grele)....etc?

July, ai comandat editia a-8-a revizuita? Nu stiam ca sunt 2 variante. Eu vazusem una singura, foarte groasa...

Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

iepurila da, pe aia am comandat-o, editia a 8-a. Mai e varianta "esential pentru bebelusul tau", tot din colectia dr. spock. Ma rog, are alt titlu, dar cam tot aia am impresia ca e. Si e mai micuta, are doar vreo 200-250 de pagini, spre deosebire de 990 pagini

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

iepurila nu asa in mod explicit. Sunt descrise si astea dar nu cu imagini sau amanunte. Vei invata cum sa il tii si sa ii pui un pampers pe el la maternitate. Le poti ruga tot de acolo sa iti arate cum sa il speli/cureti/intretii buricul. O vor face cu siguranta contra unei atentii daca nu o fac si fara ca este ca o "instruire standard" sa zic asa. Multe lucruri le vei face din instinct. Capul nu este asa moale si balabanitor cum ai crede, vei vedea.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Muuh, saru'mana . Macar stiu acum ca bebe al meu nu e singurul care imi "mananca ficatii" !!

Monica, exceptand ca ne doare ficatul si ca am aceasi stare nervoasa pe care o aveam la inceputul sarcinii , suntem bine. Singura noastra problema este ca nu ne hotaram la un nume. Nu imi place nimic, de fapt nimic nu mi se pare potrivit. Sper sa reusim sa ne hotaram pt ca deja ii spunem lui bebe "Temistocle" si ne-am cam obisnuit asa. Asa ca tre' sa ne hotaram sa nu-i ramana la copil porecla asta :)). Andrei ce face? Cate grame are?

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Distractie placuta fetelor ce se intalnesc diseara!!!!
Am iesit si eu cu sotul meu pana in fata blocului pe bancuta sa mai ia si el aer si apoi gata, inapoi in casa ca-l durea piciorul

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey gagics!Ne-am intors si noi din plimbari,am fost la buna-mea si am mancat direct de la sursa visine si cirese.M-am simtit ca atunci cand eram copil....acuma Andy se joaca cu copii prietenelor mele.No super devin nostalgica.
Felicitari celor care-si schimba azi semnatura si la mai mare
Mie mi-a folosit cartea lui dr.Spock la prima sarcina ,am citit-o din scoarta in scoarta si m-am crezut super experimentata,dar alta a fost situatia cand l-am avut pe bb in brate.
Denisa sorry ptr.sot si sa-i treaca cat mai repede.Nici noi nu stim ce nume sa-i punem bb-linei,ma bucur ca nu sunt singura,am crezut ca numai de mine nu se lipeste nici un nume.
Distractie placuta burtici si sa ne puneti poze.

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty gagici!
ati zumzait ceva azi, tinind cont ca e weekend, bravos.
ange, multumesc pt aprecieri si eu la tine.
tzitziri, asa devreme te trezesti! pe mine m-a trezit alexa la 8.10 si imi venea sa o halesc, ca in cursul sapt se trezeste numa' la 9. felicitari pt bb maricel!!!
nerantula, o sa pun citeva poze cu camera de joaca a alexei. e facuta la indicatiile ei, culoare, desene. te anunt, ca acum e nebunie de dezordine. bafta la decorat!
irina, esti totala!!! si de ce amini sa-i spui mamei tale?
anca, felicitari pt noua semnatura!
andreea_and felicitaript semnatura!
diana, eu cred ca starile alea sunt de la caldura, de la schimbarile astea bruste. si eu mai patesc sa simt ca n-am aer, ma ia cu ameteli
mary, felicitari si tie! ai ajuns la jumatatea "drumului".
fug si eu la bucatarie, ca azi am fost plimbarete si e dezastru pe acolo.

alexa simami

Mergi la inceput