Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna burtici?
mamaaaa,da ce muuult ati scris decand nu am mai avut eu timp sa intru!!! am reusit totusi sa recuperez, de azi dimineata de cand am ajuns la serviciu tot citesc ce ati mai zumzait pe aici! M-am suparat si nu am facut nimic azi la munca, mai ales ca am auzit ca nu ne da nici salariu si m-am gandit ca e mai profitabil sa stau la palavre cu voi.

MonycaC, Camicreata, bine ati venit la odisee, multa sanatate si bebei sanatosi si voinici!

cat despre mame si ajutorul lor, pot spune ca eu sunt fericita posesoare a unei mame de nota 20, cred ca e prea mica totusi nota pentru ea. ma ajuta neconditionat cu orice si fara sa-mi impuna sau sa-mi reproseze ca mi-a facut, mi-a dres sau alte alea. asa ca sunt sigura ca nu va ezita sa fie prezenta daca o solicit, mai ales ca e foarte fericita ca o sa aiba un nepotel.
Despre soacra..... mai bine ma lipsesc, chiar daca sta extrem de aproape de noi, adik la parter, sincer o sa incerc sa o tin cat pot de departe ca are un stil ciudat si idei ciudate si nici nu am incredere sa o las o secunda cu bebele,bine cred ca nici nu ar avea rabdare, mai bine pentru mine!
Oricum in prima faza o sa incerca sa ma descurc singura impreuna cu sotul din dotare si daca ma apuca depresiile si nu mai rezist apelez la mamitzica scumpa!
Am si eu o rugaminte la voi? Puteti sa-mi dati si mie parola de la acel cont comun,sa va vad si eu si poate sa pun si poze!
Fetele va pe toate, fara exceptie si va doresc untalneala placuta! Pacat ca sunt atatia Km pana la Buc

Am ca sunt inca la munci, mai am o ora, si air au aparut dusmanii!

Aurora 22+, mamica de viitor derlfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna ziua fetele!! Am reusit sa citesc ce s-a scris de ieri pana azi si deja nu mai pot sa stau pe scaun :))

Tzitziri - felicitari pt bebe sanatos si maricel!!

Nerantula - spor la treaba!!! Eu am luat 8 kg pana acum si dr-ul meu nu m-a certat.

Anca, July_morning multi . Nu v-am uitat si inca nu am reusit sa citesc din urma tot ce s-a scris dar incerc sa recuperez.

Freshanna - multumesc . E cam aiurea acum: denisa face de mancare, curat, duce gunoi, face cumparaturi, merge la munca : mai rau ca inainte sa fiu gravida si tati sta in pat . Saptamana viitoare scapa de gips si imi iau revansa.

Fetele va doare si pe voi ficatul? Adica pe mine ma doare zilnic cam 5-6 ore pe zi (nu in continuu, asa.. cand il apuca). Dr-ul meu zice ca e normal ca apasa bebe dar e deranjant rau de tot.

Pup toate gravidutele!!

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor care veniti la intalnire,

Eu vin din Bucurestii Noi. Pot lua pe careva in drum??? Asigur transport dus-intors! Al meu sot s-a hotarat sa ramana cu piciul acasa ca vin niste prieteni la noi, si fac gratar.... asa ca vin singurica. daca sunt amatoare traseul meu este: Bucurestii Noi - 1 Mai - Piata Victoriei, Piata Romana - Unirea - Tineretului....

Gata, m-am oferit......

pup

25+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Angelynna,andy.p,Anca, Denisa, multumim pentru urari
Nerantula,spor la cumparaturi..sa te intorci cu impresii

Noi ne-am intors din Ikea - ne-am uitat si noi la patuturi (frumoase si simple).Nu ne-am hotarat inca asupra acestui aspect.In schimb mi-am luat masa de mic dejun (sau cum se numeste chestia aia de pus in pat ) ca sa stau si eu frumos in pat la laptop

Pe noi ne tenta saptamana viitoare sa facem o vizita la babycomfort - am vazut ca au showroom in Crangasi si ca au de toate - de la patut, saltea de cocos pana la saci de dormit sau prosoape cu gluga...ce nebunie o sa fie

Cam atat..sa fiti cuminti si sa va distrati frumos

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Alina vazut poze de mamica mumoasa si Alexuta scumpa foc!
Tzitziri felicitari pt bebe sanatos!! 6am?? ai cazut din pat?
Diana si eu simt ca ma sufoc deseori si dau drumul la toate geamurile sau la aer conditionat daca e prea cald...eventual mai imi fac vant si cu o revista ceva..
Nerantula spor la shopping! Sa ne zici la ce v-ati hotarat, poate ne dai si noua idei. Zugrav ti i-as recomanda pe cei care ne fac noua dar mai au vreo doua saptamani (sper eu) pana termina. La noi e mai complicat cu daramat pereti, recompartimentat cu rigips, etc.
Bine ati venit la odisee Monyca si camicreata! sa ne dati datele sa va trecem in listuta.
Nocom multumim pt oferta, eu vin din pantelimon si sper sa ma aduca sotul, adica sa termine treaba pana atunci.

Azi am schimbat si noi semnatura, se pare ca am intrat in luna a 7-a nu? Felicitari si tie Anca, la cat mai multe saptamani pt Carla in burtica (dar nu mai mult de 40)!
Raportez si o linea nigra, de fapt maro deschis ca eu am pielea branza, care o ia la dreapta pe langa buric .

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

oooffff
de dimineata citesc si numai reusesc sa ajung la ultima pagina.

Sunt asa de in urma cu felicitarile.... dar trebuie sa le fac.

LA MULTI ANI!!!! tuturor burticilor care si-au aniversat ziua.

Ila concediu placut.

Bun venit noilor gravidute si sa aveti o odisee minunata.

Teo, stai cumintica si ai grija de tine.

Nocom, sa-ti traiasca stanjenelul. E un scump.

Despre mine, nu am mari noutati. Ati banuit ca am fost plecata, nu?

Am mari probleme cu adormitul seara. Eu care picam de oboseala pe la 21.30, acu ma prinde 12 noaptea foindu-ma. Nu imi gasesc pozitia, nu mi-e somn, ma apuca toti dracii. Se cheama insomnie?

Claudina (parca tu povesteai de minunata perna) astept pozici cu ea. Noi nu avem Real in Iasi. Oare unde sa o caut? Pe ea pe perna?

Toate rautatile pe care m-am abtinut cat am putut pana acum sa le evit, imi fac acum cu ochiul. Am mancat 2 zile la rand cremwusti (cate unul dimineata). Si simt ca as mai manca. Incerc sa ma abtin, dar....
Mi-e pofta de salam, mi-e pofta de icre, mi-e pofta de cas......
Doamne sunt de groaza.

Am o rugaminte (in special pentru mamicile cu experienta).
Am vazut ca deja se pun intrebari gen cum tinem copilul sa ragaie. Eu am multe intrebari si multe temeri.
Rugamintea mea e daca se poate sa-mi recomandati o carte dupa care v-ati ghidat in primele luni de la nasterea bebelusului.
Am vazut pe piata o gramada de astfel de carti, dar tare mi-ar prinde bine un sfat.

Scuze ca m-am intins atata. Is nevorbita
Va pup

Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello burticute !

claudinna, merci frumos, deci nu sunt singura care nu are pofta de mancare ...ce putin mai ai...
....iar legat de kg, noi sa fim sanatoase si bebelusii.

july, ai schimbat si tu semnatura azi....wwooooww...29 de saptamani, cat de putin mai ai si tu

urez si eu bun venit fetelor noi, monyca si camicreata

moni

azi am schimbat si eu prefixul

va doresc o zi minunata

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nocom ce tare gata am vazut si pozele. anul asta nu mai era indicatorul de temperatura iar noi de baie de spuma nu am apucat sa ne bucuram pentru ca dupa Mini Disco ne duceam la culcare din motive lesne de inteles. Si esti foarte foarte tanara, imi imaginam, din ce scrii, ca esti putin mai "coapta" dar nu esti teribil de tanara.
iepurila perna poti comanda si online si cred ca vei gasi sa iti livreze la Iasi. Eu am citit mult de tot pe net tot felul de lucruri despre cresterea copiilor unele am decis apoi sa le si aplic. Mie de exemplu mi s-a parut foarte utila cartea lui Dr.Spock insa mai putin interesanta cea a lui Capraru.
denisa la sarcina cu Alexei ma durea continuu ficatul, nu o ora nu doua nu trei continuu. Cateodata imi dadea si suturi peste aceste dureri crunte si ma determina sa ii vorbesc. Ma durea atat de tare ca opream masina pe dreapta sa mai imi schimb pozitia si sa incerc sa il mut pe el de acolo.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

denisa ce mai faci ?

si pe mine ma doare ficatul si coastele in partea drepta Si mie doc mi-a zis ca e ok ca preseaza bebe

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Maryb multumesc de felicitari, da' inca nu e cazul, saptamana viitoare schimb semnatura Da' felicitari tie pt schimbare

Ieri mi-am comandat si eu cartea dr Spock despre ingrijirea sugarului si copilului, varianta extinsa, are vreo 900 de pagini. Mai e si o varianta prescurtata, de vreo 200 de pagini parca.

Pe mine nu ma doare nimic, doar mijlocul cand merg mai mult pe jos sau stau in picioare.. e normal?

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput