Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi.Va invit si eu la o cafelutza cu muuuult laptic.
Mama mea este o scumpa si ma ajuta de cate ori am nevoie,de ex.cu Andy am stat la ea pana la 9 luni eu suferind de o depresie crunta.A fost alaturi de mine si m-a ajutat ff mult.Acuma sper sa nu o mai stresez ca la prima sarcina,o iubesc tare mult.
Tzitziri felicitari ptr.bb marisor si la mai mare.
angelynna spor la treaba,mi-e groaza ca si noi ne apucam cat de curand.
monica bun venit la odiseea noastra,o sarcina cat mai usoara si mai frumoasa.
26+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
dyanira spune:
Neata dragele mele!
Eu sunt treaza demult dar abia acum am intrat pe net.Nu stiu ce am de aseara nu prea pot sa respir bineVoua vi s-a intamplat asa ceva? Plus ca nu am mai putut ieri sa mananc aproape nimic.
Si eu trebuie sa ma apuc de treburi curatenie (dar il astept pe sotul meu de la servici sa faca ca mie mi-e f greu deja) mancare , schimbat patul si spalat (astea le fac eu).
Monicabine ai venit la odisee sper sa te simti bine alaturi de noi e o odisee minunata!
Referitor la subiectul mameeu nu cred ca o sa apelez la ea sa vina la mine (sta la 50 km de mine) din 2 motive: 1. tatal meu e bolnav si e mai greu cu el sa il lasi singur, 2. nu ma inteleg prea bine cu ea , e genul care ,,numai ea stie cum e bine" plus de asta dupa ce teajuta are obiceiul sa iti reproseze.Si atunci prefer sa nu se implice.Chiar sapt trecuta m-am certat cu ea la tel ca imi spunea sa nu mai merg asa des la medic ca dau prea multi bani de parca dadeam din banii ei.Si de atunci nici macar nu m-a mai sunat sa vada ce fac, dar nici eu nu o sun deloc.
Diana
28+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Nerantula spune:
Buna dimieata!
Azi e ziua cea mare, ne apucam de planificat/proiectat/realizat camera lui ! O sa mergem la BabyDesign sa vedem daca ne 'prinde' ceva mobila de acolo, am decis sa desenam peretii, in prima faza ne-am gandit sa incercam singuri, dar sa vedem cat de tine avantul ... inainte de asta, oricum, ne-ar trebui un profesionist sa pregateasca peretii.
Fetelor, imi puteti recomanda un zugrav bun si serios? MULTUMESC din suflet!
Apoi incepem sa studiem si noi problema caruciorului si a altor accesorii pentru proaspatul membru al familiei, astfel incat sa se simta cat mai bine in aceasta noua lume si sa nu aiba nostalgii dupa casuta lui de 9 luni
24+
Haiduc iubit
_irina_ spune:
Buna dimineata!
Se pare ca am deschis cutia pandorei cu subiectul mame.
Maine seara o sun si eu pe a mea, sper sa nu ma mai intrebe din nou daca sunt gravi ca nu stiu daca mai rezist mult sa nu ii zic.
As mai avea inca o problema daca vine ea incoace. Deja m-am obisnuit sa am momentele mele de liniste, m-am obisnuit sa nu imi zica nimeni ce si cum sa fac si cu ea ar fi asa de greu sa fac asta.
Azi e zi de cumparaturi si plimbari.
Cred ca daca ajung pe langa vre-o gogosarie las numai praful in urma, golesc tot.
Uf, sper sa nu ajung diseara cu mitza la veterinar, am pocnit-o din greseala si acum schiopateaza. Vai, ce mama o sa fiu eu daca nici de pisica nu pot avea grija?
24+
anca81 spune:
Buna dimineata burtici dragi! Ati zumzait o gramada de cand v-am lasat ieri, harnicutelor!
Andreea_and iti doresc mult succes cu renovarea!
Monyca, bine ai venit, cred ca acum ai depasit limita pentru mesajele moderate si poti posta in timp real. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos. Te asteptam la povesti
Angelynna, ti-am vazut pozicile, esti foarte frumusica
Tzitziri felicitari pentru bebe sanatos si in grafic
Eva, sper ca azi va relaxati in sfarsit in noua casuta
Pentru mine mama a fost un mare ajutor si sunt sigura ca-mi va fi si dupa nastere. Nu mi se baga niciodata in suflet, doar ma ajuta atat cat poate si ii sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine; noi ne-am apropiat foarte mult dupa moartea tatalui si a bunicilor mei, doar pe ea o mai am. Din partea sotului, o am pe soacra mea, care de asemenea este OK si sunt sigura ca ma voi putea baza oricand pe ea.
Azi schimbam semnatura!
Yupeeee!!! AMR 84 de zile/12 saptamani
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Nocom spune:
Salutare si de la mine,
Muuh, si noi asta vara tot la Papylon Aysha am fost si a fost minunat. Daca te uiti in pozele mele sigur recunosti locurile....
monyca bine ai venit, adica bine ca te-ai hotarat sa ne mai scri. Asteptam mai multe povesti despre tine si bebe ce o sa vina.
Fetelor, daca nu ploua ne vedem diseara.... ABIA ASTEPT!!!!
25+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
monica_dicut spune:
hello fetele.
Nu vrea sa imi dea si mie nimeni un PM cu un nr de tel ca sa ajung si io diseara ???? DEsi stiu la ce terasa va referiti dar ca sa fiu eu mai sigura ....
Mitzule ai o burtica maricica si un baietel super simpatic, sa-ti traiasca pt ca e un dulce foc
Tre sa ajung si eu sa ma mai uit pe contul comun la poze si poate vi le bag si eu pe ale mele din concediu pe acolo ca cica mi-au umflat grecii burta cu pompa
Despre subiectul mame. A mea e o dulce si eu chiar ma bazez pe ea sa ma ajute cu bebe. STam si foarte aproape si chiar imi place modul ei de a gandi si de a face lucrurile. Nu se baga niciodata in oalele mele decat daca o rog sau o intreb eu. Am avut si noi certurile noastre dar este normal pana la urma. In schimb cu soacramea am o mare problema. Are un mod tare ciudat si ma scoate din sarite.
Ce n-am inteles eu pana la urma, venim cu sotii diseara sau nu? EU nu prea l-as lua pe al meu ca se plictiseste si il apuca batzaiala.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
JulyMorning spune:
Monica, iti dau un PM acu.
_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
monica_dicut spune:
July sarumana
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
camicreata spune:
Buna dimineata fetelor sunt noua pe aci ma numesc caremen si sunt din Brasov dar locuiesc in Itlia de 3 ani.Sunt si eu graviduta de oct.Voi avea un baitel pe nume Sebastian.Sunt foarte bucuroasa de acest ingeras si nu vad minutul ora ziua in care il voi strange la piept.
un pupic dulce de la noi
apoi-Sebasitan
din partea noastra cate o floare pt fiecare
burgalassi