Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
gata pozele, enjoy!:)
eu o apreciez pe mamica mea, de inca acum 4 ani. ne-a ajutat f mult cu alexa si continua sa o faca, dar pe placul meu. nu sta cu noi, dar de cite ori avem nevoie vine fara sa comenteze. in casa face treburi, dar numai dupa ce-mi cere parerea. o iubesc f mult.
fug sa pregatesc terenul ca scoate tati maimutica de la baie.
noapte linistita!
alexa simami
am vazut pozele, Alexa e frumoasa foc...asa cum e si mami
23+
Bebe
Eco
Monyca.C spune:
Apropos..mi-ar placea sa-mi pun cateva poze dar habar nu am cum se face..v-am vazut pe cateva dintre voi si sunteti tare dulci si frumoase cu burtici..ma refer la cele care nu au poze numai pe contul comun..poate imi trimite si mie vreuna dintre voi parola...pleeeseee
25+Alexia
claudinna spune:
Monyca, activeaza-ti PM-ul sa-ti putem trimite parola
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan
Monyca.C spune:
Anca parca tu spuneai la un moment dat ca trebuie scrise zece mesaje repede, apoi voi aparea ca si voi "in direct" ???
Scuze daca fac confuzie..
25+Alexia
Monyca.C spune:
Claudinna
Asta inseamna ca sunt "vazuta" ???
Multumesc frumos, esti o draguta, dar avand in vedere ca nu prea am scris pe forum, spre rusinea mea, nu stiu nici cum sa-mi activez PM-ul..
Cum se face asta ?
25+Alexia
Monyca.C spune:
uffffffff cred ca am reusit singurica sa-mi activez PM-ul..
Multumesc inca o data Claudinna si astept parola !!!
Se pare ca e cam tarzior si v-ati dus toate la culcare...
Ma retrag si eu..
25+Alexia
JulyMorning spune:
Monyca, te duci la bara de sus, la contul meu/mesaje private... sau profil.. pe undeva pe acolo, nu mai stiu exact, sorry
Inca ai parte de moderare, probabil pana pe la vreo 15 mesaje, apoi apari in timp real.
Welcome la odiseea noastra :)
_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
tzitziri spune:
Buna dimineata burtici,
m-am trezit expres ca sa fiu prima si sa va intampin eu cu ciocolata calda sau cafeluta diluata sau ceiut ...sau cum zicea Ratonelu, sufar de insomnie.
Va urez la toate burticile care va intalniti azi distractie placuta si sa fie frumos afara ca sa fie bucuria deplina. Asteptam poze.
Pentru fetele mai mult sau mai putin suparate pe mame pentru grija excesiva sau din contra...inducere de paranoia....mama mea nu mai e si chiar ma gandesc cateodata cum ar fi reactionat daca ar fi stiut ca acum, la randul meu, o sa am si e un bebe.Asa ca bune sau rele, ingaduiti-le sa se "bage" atat cat vreti voi, dar refuzati-le frumos si incercati sa le faceti sa inteleaga pentru ca odata si odata se poate sa va para rau ca ati fost prea dure. Nu mai dezvolt subiectul, dar poate e mai bine cu, decat fara...scuze daca am fost melodramatica.
Noi am fost ieri la eco la Herghe...e asa cum ma asteptam...spune calm, parca vorbeste singur..de-abia dupa 10 minute am inteles ca de fapt ne arata noua...nici o implicare emotionala (doctorita la care ma duc eu ne spune de "bebita","piciorus", il alinta pe acolo..in fine). Nu m-a deranjat oricum pentru ca este profesionist si e parere obiectiva, fara alte implicatii....de ajuns cat ne implicam noi.
Am avut doar o reconfirmare ca totul e bine, avem 670 grame si crestem constant...suntem cu 3 zile mai marisori, dar zile care se pastreaza in timp. Cam atat..sa aveti o zi frumoasa
EDIT ca acum am vazut: bun venit Monyca si bebe sanatos si papacios
24+
bebe David
angelynna82 spune:
Buna dimineata burtici, va invint la o cafeluta cu lapte.
Monica bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos
Fata mea nu avea somn azi noapte pe la 1-2... fluturasul mamei da niste lovituri din ce in ce mai puternice.
Fetelor am vorbit cu mama despre faptul ca mi-a fost rau, ea a zis ca nu a a vut dureri ca mine si poate ar tre sa ma internez, dar eu am luat no spa si a trecut
Azi ar trebuie sa vina sa imi puna fereastra termopan....ufff si abia este inceputul
23+
Bebe
Eco
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Buna dimineata burtici,
m-am trezit expres ca sa fiu prima si sa va intampin eu cu ciocolata calda sau cafeluta diluata sau ceiut ...sau cum zicea Ratonelu, sufar de insomnie.
Va urez la toate burticile care va intalniti azi distractie placuta si sa fie frumos afara ca sa fie bucuria deplina. Asteptam poze.
Pentru fetele mai mult sau mai putin suparate pe mame pentru grija excesiva sau din contra...inducere de paranoia....mama mea nu mai e si chiar ma gandesc cateodata cum ar fi reactionat daca ar fi stiut ca acum, la randul meu, o sa am si e un bebe.Asa ca bune sau rele, ingaduiti-le sa se "bage" atat cat vreti voi, dar refuzati-le frumos si incercati sa le faceti sa inteleaga pentru ca odata si odata se poate sa va para rau ca ati fost prea dure. Nu mai dezvolt subiectul, dar poate e mai bine cu, decat fara...scuze daca am fost melodramatica.
Noi am fost ieri la eco la Herghe...e asa cum ma asteptam...spune calm, parca vorbeste singur..de-abia dupa 10 minute am inteles ca de fapt ne arata noua...nici o implicare emotionala (doctorita la care ma duc eu ne spune de "bebita","piciorus", il alinta pe acolo..in fine). Nu m-a deranjat oricum pentru ca este profesionist si e parere obiectiva, fara alte implicatii....de ajuns cat ne implicam noi.
Am avut doar o reconfirmare ca totul e bine, avem 670 grame si crestem constant...suntem cu 3 zile mai marisori, dar zile care se pastreaza in timp. Cam atat..sa aveti o zi frumoasa
EDIT ca acum am vazut: bun venit Monyca si bebe sanatos si papacios
24+
bebe David
Felicitari pentru bebe si la cat mai multe saptamani.
23+
Bebe
Eco