Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

felicic ma inebunesti cu gogosile taleam sa te pun sa imi trimiti la pachet

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, tare de rau comentatorul ala sa nu vb de mincare, de fructe ca , de gogosi puteti vb capitole intregi , ca ccc chiar nu-mi plac, bleah...
incerc sa pun citeva poze.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by _irina_

De exemplu ea e obisnuita cu frigiderul ei Fram de acum multi ani care raceste foarte tare. Si cand a venit la mine tot avea impresia ca nu raceste frigiderul, asa ca punea din cand in cand mancarea in congelator. In primele zile veneam flamanda acasa si incercam sa gasesc ceva necongelat. Dar de foame am mancat inghetata de mancare de vinete, inghetata de carne, inghetata de branza de vaci... bineintes cu paine inghetata ca se strica mai greu daca e inghetata.

Irina m-ai facut sa mor de ras - apropos de poftele noastre de inghetata, la inghetata de vinete si de carne n-am poftit pana acum . Simpatica rau mama ta, cu atat mai mult cu cat stii ca face fazele astea din dragoste pentru tine. Si eu imi apreciez mai mult mama de cand sunt gravi, scrie si la carte ca asa se intampla, dar pe de alta parte constientizez si greselile pe care le-a facut cu mine si stiu ce sa nu fac cu fiica-mea.

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata pozele, enjoy!:)
eu o apreciez pe mamica mea, de inca acum 4 ani. ne-a ajutat f mult cu alexa si continua sa o faca, dar pe placul meu. nu sta cu noi, dar de cite ori avem nevoie vine fara sa comenteze. in casa face treburi, dar numai dupa ce-mi cere parerea. o iubesc f mult.
fug sa pregatesc terenul ca scoate tati maimutica de la baie.
noapte linistita!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Noapte buna fetelor! Ne auzim maine! Vise placute!

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

_irina_ prima sarcina, prima nastere si a doua sarcina au dus relatia mea cu mama abrupt in jos. Nu ma plang, imi e mult mai bine asa si nu iti imagina ca nu ne vorbim. O facem dar eu nu astept si nu doresc nimic de la ea.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa mea si a baietilor mei. Nu suntem cu nimic deosebiti doar o familie tare fericita.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mama mea s-a schimbat de aprape 2 ani, cand vb la tel imi spune ca ma iubeste si toate cele, daca am nevoie de ajutorul ei m-il ofera neconditionat, camera ea ne-o va face asa ca nu am ce sa zic.

burtici multi pupici si o seara buna in continuare , ne auzim maine dimineata la cafea

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetelor !!!

Sunt si eu o de 25 saptamani.Va citesc inca de la inceputul sarcinii (saptamana 5),deja pot spune ca va cunosc cam pe toate Am scris cateva mesaje la inceput, nu mai stiu sigur cate..dar nu ma vedea nimeni asa ca am renuntat..mai fac acum o incercare..poate ma vede totusi cineva..

25+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

vazut poze frumooooase!!
musette, maine incerc sa fac niste poze cu pernuta sa o vezi.
ce pot sa mai spun despre ea e ca are inauntru bilute de poliester, are husa exterioara cu elefantei si husa asta se scoate si se spala, nu am cercetat daca se pot baga bilute inauntru, daca se uzeaza alea, dar nu vad de ce nu s-ar baga:)
car desprefaptul ca nu sta tare...eu zic ca e facuta exact asha cum trebuie. adica bilutele nu sunt ingramadite acolo tocmai pt ca perna sa ia forma pe care o imprima corpul tau si se intareste in celelalte parti. mi se pare foarte comoda. v-am mai zis, daca te asezi pe ea cu spatele, sa te uiti la tv, te simti ca intr-un fotoliu
sper ca am adus lamuriri:)

maryb, tu intrebai de pofta de mancare. eu nu prea am avut pofta de mancare si nici pofte (decat de alcool, dar n-am baut decat bere fara alcool si cate o gura de vin, ff rar, la inceputul sarcinii)
acum mananc cand mi se face aproape rau de foiame, pt ca parca nu-mi place nimic...
cu toate astea, pana acum am luat cam 8-9 kg si chiar sunt o balena de aproape 100 de kg, la 1,73...asta e, sanatosi sa fim...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan

Mergi la inceput