Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by felicic76
fetele, expresie a comentatorului sportiv in timpul meciului ROM_ITALIA
MUTU ESTE INTR-UN TRAVALIU DEFENSIV
poate vine si la noi la odisee sa ne invete cum sa ne aparam de travaliu
Vasile
21+
bibinika
foto
El ar tre sa stie cel mai bine, doar are 3 copii
23+
Bebe
Eco
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Da andreea asa cred si eu dar aud vechea poveste sunt numai baietii acolo ce sa faci tu?si acum mai nou...cum sa mearga o femeie gravida la terasa unde sunt barbati care injura si vorbesc urat?Tu trebuie sa stai acasa sa te odihnesti
Ei uite la asta nu m-am gandit...n-am mai fost gravi la meciuri pana acum, are si el intr-un fel dreptate...mai ales ca acum bebe aude ce vorbim noi .
Uff s-a terminat travaliul cu meciul - m-au luat niste bufeuri de am zis ca gata nu ma mai uit la meciuri d-astea, prea multe emotii.
Foarte frumoase poze Angelynna si Babytza!
Laura felicitari pt schimbarea semnaturii!
Felicic si noi avem tot 3 dvd-uri, le dau astia ca pe bomboane. Nu vad de ce nu l-ar schimba, eventual platesti diferenta.
De stirea cu bebelushul lasat in masina am auzit ieri la radio...nici nu vreau sa ma gandesc...
26+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by andreea_andquote:
Originally posted by dyanira
Da andreea asa cred si eu dar aud vechea poveste sunt numai baietii acolo ce sa faci tu?si acum mai nou...cum sa mearga o femeie gravida la terasa unde sunt barbati care injura si vorbesc urat?Tu trebuie sa stai acasa sa te odihnesti
Ei uite la asta nu m-am gandit...n-am mai fost gravi la meciuri pana acum, are si el intr-un fel dreptate...mai ales ca acum bebe aude ce vorbim noi .
Uff s-a terminat travaliul cu meciul - m-au luat niste bufeuri de am zis ca gata nu ma mai uit la meciuri d-astea, prea multe emotii.
Foarte frumoase poze Angelynna si Babytza!
Laura felicitari pt schimbarea semnaturii!
Felicic si noi avem tot 3 dvd-uri, le dau astia ca pe bomboane. Nu vad de ce nu l-ar schimba, eventual platesti diferenta.
De stirea cu bebelushul lasat in masina am auzit ieri la radio...nici nu vreau sa ma gandesc...
26+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Andreea multam
Eu am fost la meciul trecut la terasa cu baietii si pot spune ca am fost singura femeie intre 15 barbati ...asa ca am facut galerie
23+
Bebe
Eco
babytza spune:
Andreea multumesc
Si voi sunteti niste mamici cu burtici superbe...MA uitam mai devreme la pozele voastre...Este adevarat ca femeile gravide au o sclipire anume...
Valentina 23 +
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
Fetele eu va pupacesc pe toate si ma duc la tv ca am amortit pe scaunul asta....ma intind si eu pe canapea...
Valentina 23 +
Asa creste gandacelul nostru
felicic76 spune:
cd27: ne luam de mana la capitolul gogosi, dupa Gogoasa Infuriata astazi am facut o cunostinta delicioasa cu Madam Fitosica! pentru cine nu o cunoaste si nu a degustat-o, este aproape de locul intalnirii de maine (oricum, este absolut bestiala, zece inele de gogosi cu orice toping doriti, cioco alba sau neagra, capsuni, zmeura, etc)Ma declar fan
Vasile
21+
bibinika
foto
andy.p spune:
andreea si multumesc.Nici eu n-am fost plecata pe la terase la meciuri,dar nu cred ca ar fi urat.
26+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Buna seara burtici.
m-am uitat acuma la pozele de pe contul comun si parca nu ma mai satur sa ma uit la voi. Toate sunteti frumusele si tinerele si subtirele. Nu stiu unde vedeti voi
Ma apuc sa imi fac si eu poze in week-end-ul asta, sa vedeti atunci cum arata o grasana.
Hai sa revin si la capitolul parinti. Eu am avut o experienta traumatizanta cu maica'mea, am avut un accident si a trebuit sa vina sa ma ajute. Pe langa faptul ca am ramas cu ceva sechele din cauza ca nu m-a lasat sa ma dau jos din pat cat mai repede posibil, din dragoste, nu zic, dar a facut mai mult rau am avut mari probleme cu mancarea si cu restul. De exemplu mi se facea sete si ii ceream un pahar cu apa. Si numai auzeam bocaneli si zgomote ciudate din bucatarie, in final auzeam storcatorul de fructe si ma trezeam cu suc de portocale proaspat stors. Nu zic, foarte bun si sanatos, dar chiar voiam un pahar de apa. Sucurile cat ar fi ele nu imi tin de sete. Ne mai certam, pana la urma venea cu apa, dar trebuia sa beau si sucul.
De mancat mancam numai ce voia ea, si cat voia ea, intotdeauna mai mult decat voiam eu. Cand in final m-am ridicat din pat si am iesit din camera era sa nu imi mai recunosc casa. Totul era ordonat cum voia ea, mi-au trebuit 3 saptamani dupa ce a plecat sa ordonez cum stiam eu si sa fiu sigura ca stiu de unde pot lua ceva, nu mai bajbai cand caut eu stiu ce deschizator de conserve.
Si cand eram la inceputul sarcinii chiar eram mofturoasa tare de tot la mancare, am avut greturi cred ca din prima zi pana tarziu de tot.
Cateodata sunt faze comice cu maica'mea, dar sunt comice mai tarziu, pe moment te enervezi.
De exemplu ea e obisnuita cu frigiderul ei Fram de acum multi ani care raceste foarte tare. Si cand a venit la mine tot avea impresia ca nu raceste frigiderul, asa ca punea din cand in cand mancarea in congelator. In primele zile veneam flamanda acasa si incercam sa gasesc ceva necongelat. Dar de foame am mancat inghetata de mancare de vinete, inghetata de carne, inghetata de branza de vaci... bineintes cu paine inghetata ca se strica mai greu daca e inghetata.
Da' eu tot o iubesc ca e maica'mea si sper ca fica'mea chiar daca o sa fie asa rea si coltoasa cu mine cum sunt eu cu maica'mea sa ma iubeasca la fel de mult.
Si parca de cand sunt graviduta o iubesc si mai mult, desi nu i-o zic sa nu si-o ia in cap.
Pe voi v-a schimbat cumva perioada asta?
Eu parca ma simt mai aproape de ai mei si ma apuca cate un dor de locurile natale de imi vine sa ma iau si sa ma duc, cateodata.
24+