Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Daiopri spune:
Ok, hai ca inafara scuzei cu memoria proasta de la varsta si sarcina, mai am una: scrieti prea mult:))
Asa ca daca ma intreba cineva ceva si nu raspund, sorry dar am scuza de mai sus…
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa patesc luni, ca de obicei in wk nu citesc, si o sa gasesc vreo 10 capitole:))
In primul rand, ank24 imi pare tare rau. Hai capul sus si mult noroc in continuare. Suntem alaturi de tine.
Acuma iar m-am speriat si imi vina sa merg la dr. Noi ce sa mai zicem pe aici, ca astia nu iti dau nici un tratament….
Apoi bun venit noilor viitoare mamicute.
Felicitari fericitelor care si-au vazut iubiteii!!! Vreau si eu:(((
Acuma gluma e gluma, da fetele din ro, cand ziceti ce mai mancati faceti si voi o selectie asa la lucrurile pe care le putem gasi si noi pe aici, ca altfel va cer sa trimiteti pachete:)))
Deja mi-am anuntat sotu ca mergem sa mancam clatite in wk, si ma duc sa iau malai sa pun de mamaliga. Si nu stie de unde mi se trage…
Apoi am cerut soacrei sa imi trimita covrigi, asa ca nu ii bagati in belele:))
Miereamara, da ce cafea bei, fara cofeina? Eu am crezut ca nu o sa pot sa ma las, da vad ca sunt bine pana acum, si parca nu ma mai atrage. Desi mai ciupesc cate oleaca.
In rest nu mai stiu ce vroiam sa zic, da sper ca ma iertati.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
anca_ spune:
Naty, pai preturile la apartamente in Bucuresti sunt aproape mai mari decat aici..sau cel putin cam pe aproape. Presupun ca au crescut si salariile intre timp, altfel nu vad cum si-ar putea lumea permite un apartament..
7+
cris30 spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Vali, bine ai venit!
Cris, nu stiu ce sa iti spun de coke. Eu am renuntat, pt ca are cofeina. Noi dadeam gata o sticla pe zi, pe vremea cand fumam amandoi, adica inainte de sarcina. De cand ne-am lasat, nu mai bem nici cola. Cred ca un pahar de pofta, nu e asa mare tragedie, dar sa nu fie in fiecare zi.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Bei cafea fara cofeina, am citit mai sus ca iti bei cafeaua.Eu nu beau cafea ca nu-mi place gustul in schimb imi place gustul nesului, binenteles decofeinizat.
Stiu ca aici poti duce bebele de la 6 luni la cresa poate chiar si mai devreme, desi parca as vrea sa implineasca un an ca sa-l duc. La mine vine mama in decembrie si poate sa stea 4-5 luni, noroc ca are viza pe 10 ani, e pensionara si a mai fost de 2 ori in America.Dupa aceea nu stiu ce o sa fac, ma gandeam sa caut un job part-time si poate pana cand implineste bebele un an vine soacra mea care s-a oferit sa vina desi inca mai lucreaza.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Irynuka unde se face escala din Europa spre voi??.
Daiopri ma distreaza faza cu poftele, aminteste cineva de un fel de mancare la toate ni se face pofta.
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeeeeee
am revenit dupa un somn placut....
le salut pe noile venite....simona si aria.....cat despre vali...care are aceeasi data probabila de nastere ca mine vreau sa ii zic ca este in saptamana 5+....adica saptaman 5 plus o zi, doua zile etc....abia cand se termina aceasta spunem ca suntem in saptamana 6+....ai inteles?????
cris30 multumesc de cuvinte....e tare placut sa vezi pe bebe,....azi mi-am mai facut o programare si in constanta pe 3 iulie...pana voi merge din nou la medic la bucuresti pe 17 iulie.....ca sa il vad si la 8 saptamani.....
voi cat de des ati facut ecografii fetele???? la cate saoptamani v-au chemat medicii???? caci pe mine m-a chemat iei si abia peste 5 saptamani cand voi fi in 10 saptamani....si mi se pare mare distanta.....
fetele cred ca incep si la mine greturile....am mancat putina pizza si imi sta in gat....de fapt dinainte de a o manca aveam o stare cam aiurea la stomac.....
5+
Camelia
Iris2002 spune:
Naty, adevarul e ca ne straduim, toate mamele, sa facem ce e mai bine in conditiile date. E foarte putin 8 milioane, noi primim 16 saptamini salariul normal, insa e putin de stat acasa cu pruncul doar 16 saptamini. Nicaieri nu e perfect, noi insa incercam sa fim mamele perfecte...
Mai trebuie sa spun ca mi se pare imensa rata voastra, imense preturile de apartamente mentionate de fete in Bucuresti. Stiu ca si la Cluj la fel e si nu e normal, in comparatie cu salariile medii.
Preturile la crese sunt ok in Olanda, mi se pare mie, noi platim cam 180 euro pe luna pentru Francesca, pentru doua zile pe saptamina.(primeste acolo pampers, mincare, fructe proaspete, inclusiv sac de dormit in timpul zilei). Pe bebe din burtica l-am inscris deja, inca nu avem confirmarea, dar e o cresa foarte dorita, si normal ca avem prioritate pentru ca avem deja un copil acolo. Am inteles ca pentru al doilea copil platesti doar citeva zeci de euro in plus, spuneau niste prieteni. In orice caz aici se plateste si in functie de salariile parintilor, cei cu salariul minim platesc citiva centi pe ora, chiar sume infime. Imi mai plac la cresa pentru ca avem seri de discutii cu parintii, organizeaza zilele bunicilor cind pot sa vina bunicii sa stea o jumatate de zi cu copiii, sa participe la activitati, ii scoate afara in curtea interioara, si ii scoate zilnic, si fata invata foarte multe, imi vine mereu cu cuvinte noi de la cresa.
Fetelor, coca cola contine cofeina...daca beti si o cafea, eu nu as bea si cola... desi e voie cica trei cafele pe zi. Eu nu beau cafea si am mai baut de pofta cite un pahar de cola, si cite unul de bere fara alcool.
Iris2002 spune:
Bun venit noilor mamici si fain de cele care au vazut simbureii...
Eu mai am de asteptat un pic pina il vad iarasi...
cris30 spune:
Cami aici cam la o luna te cheama la control si de la 7 luni te cheama la fiecare 2 saptamani.Ecografii se fac cam 4-5 in toata sarcina si daca exista probleme se fac mai multe.Pe mine m-a chemat pe 1 iulie, dupa o luna de la prima vizita.Am facut pana acum 2 eco una de confirmare si una ca sa vada bataile inimii la bebe. Acum in iulie nu stiu daca imi face eco dar am sa-i spun doctorului sa-mi faca sa stiu ca totul merge bine.
cami_antonia spune:
multumesc cris30 de raspuns....eu am fost la confirmare dar vreau sa merg si la 8 saptamani sa aud inimioara....mai ales ca doctorul meu are un eco cam vechi la spital si nu se vede ca la cele noi....
5+
Camelia
cris30 spune:
Cami cam asa am fost si eu la inceput, nu puteam manca mult, nu-mi era greata dar ma simteam foarte ciudat. Apoi din saptamana a 7-a am inceput sa am ceva greturi mai ales dupa-amiaza, o singura data am dat afara. Dar sa stii ca fiecare femeie este diferita, nu e o regula generala.