Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
cris30 da ....culmea este ca nu am avut pana acum nici o greata....nici o sila de vreun miros....nimic....de aia ma mira ca ma simt azi asa....voi luati ceva pastile in afara de acid folic si utrogestan sau duphaston....?????
5+
Camelia
cris30 spune:
Eu iau vitaminele prenatale care au si acid folic(1mg) si suplimente de fier.In rest pentru greata ma dreg cu bomboane, suc de ginger, sticksuri.Vad ca la mine greata e mai mare dupa ce iau vitaminele, banuiesc ca nu le mai tolereaza stomacul asa bine, creste aciditatea.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri
cami_antonia spune:
ma gandeam daca se mai ia si altceva.....sa vedem ca daca voi avea greturi tresa gasesc ceva care sa mi le ia......nu stiu ce caci lamaile nu imi fac bine....si nici grefele...mai rau imi provoaca greata.....
5+
Camelia
miereamara spune:
Anca, bauturile diet contin aspartam, substanta daunatoare si noua adultilor.
Cafeluta mea este normala, dar este foarte mica, slaba si dulce (o cescuta dimineata). Mi-a spus moasa ca e OK, dar sa nu beau mai mult de atat. De aia am si renuntat la restul bauturilor care contin cofeina.
Cris, de cate ori am mers acasa am avut rute diferite.
O data am mers Gainesville-Charlotte-Munich-Bucuresti, alta data Orlando-DC-Frankfurt-bucuresti, ultima oara am mers Orlando-Ny-Bucuresti, si a fost foarte bine, am ajuns mai repede si parca nu asa obosita. In medie celelalte zboruri durau 20-24 de ore, asta a fost de vreo 16 ore, cu tot cu escala. Trebuie sa mentionez, ca de fiecare data mi-au fost pierdute bagajele, ajungand acasa dupa 3-4 zile (la drumul spre Romania, invers nu am avut probleme).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Leditia spune:
cami,se ia ce-ti da dr sa iei..in functie de istoricul tau medical.
Eu iau multe,dar nici nu am un istoric fericit..plus ca am o punga de medicamente de urgenta.
roxana am gasit pregnyl in buc..am sunat,oprit la dna farmacista care a fost o dulce si chiar mi le-a oprit si am sunat pe cineva si le-a ridicat..doar 3 fiole,dar bune si alea.
vaiii ce meci de infarct!
Despre mine..mers la examen,luat examen,nota nu-mi prea convine,da da-o incolo ca important e ca l-am luat..si rezolvat si cu CM pana la sf lunii cand termin 12 sapt.Apoi vreau sa merg la job,dar neaparat vreau sa vbesc sa-mi schimbe/micsoreze programul..13 ore de stat in picioare si numai in picioare..e prea mult pt mine,plus ca nu-mi permite sa-mi fac tratamentul cum trebuie.
o seara faina.
ps:schimbul 2 si 3..spor la treaba.
POZE
my baby
9+
cris30 spune:
DA drumul Bucuresti- N.Y dureaza cam 9 ore, ceea ce mi se pare foarte bine .Multi vin asa facand escala la N.Y. By the way cand veniti la N.Y in vacanta, v-ati hotarat??
Prea multe intrebari, sper ca nu te superi, nu stiu ce-i cu mine dar tare vorbareata sunt azi, o fi din cauza hormonilor.
miereamara spune:
Cami, felicitari pt bebelus. Eu zic ca 4 eco in total pe perioada sarcinii e ok. Eu am facut pana acum doua in Ro ( la 5 si 6 saptamani)si una aici (la aproape 9 saptamani). Probabil ca o sa mai am una pe la 20 de saptamani, ecografie care am inteles ca este foarte amanuntita, masoara toate organele copilului.
Hehe, New York-ul.....sincera sa fiu, imi pun sub semnul intrebarii vacanta la NY, din cauza celor 2000 de dolari pe care tb sa-i dam pe amniocenteza. In mod normal eu ar tb sa primesc un al doilea salariu de la un al doilea part time job pe care l-am inceput acum, dar...spre rusinea mea nu stiu ce salariu o sa am. O sa fiu asistenta un profesor de Law School venit aici in schimb de experienta. Nu stiu cat de mari vor fi taxele si cu cat voi ramane in mana. Oricum vacanta, o sa fie dupa 13 august, adica dupa amnio. In iulie vom merge in California, dupa aceea la sfarsitul lui iulie o sa merg numai eu la Orlando, la o conferinta,...nu prea mai ramane timp. Imi doresc din tot sufletul sa mergem si la Ny si fii sigura ca o sa-ti dau de veste.
Voi cand veniti in Florida? Ati fost vreodata?
Fetelor eu ma voi duce la gym si apoi un pic la piscina. E tare frumos afara si eu m-am cam lenevit, nu am mai facut miscare de cand am avut sangerarea aia. Mi-au spus doctorii ca pot merge pe banda sau pot inota, numai sa nu fortez f tare.
Mai pe seara vreau sa fac salam de biscuiti (gasiti reteta la fetele din America).
Pupici si aveti grija de voi!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cris30 spune:
In Florida n-am fost niciodata, as vrea tare mult sa mai vizitez si alte state din America.Am o prietena foarte buna la Orlando, a nascut anul trecut o fetita si ne tot spune sa venim la ei acolo ca e frumos.Anul trecut am avut prima vacanta in 3 ani de America si ne-am plimbat prin statele din jurul New-York-ului.
cami_antonia spune:
mireamara multumesc si tie pt detalii....voi vedea pana la urma si ce zice al meu doctor ca el trebuie sa stie cel mai bine....poate ne povestiti si noua cum este viata in america mai ales in domeniul sanitar comparativ cu romania....
va pup
5+
Camelia
Angellique spune:
miereamara de ce faci amniocenteza?nu faci intai triplu test?ai pe cineva in familie cu SD sau sindromul Eduard?Din cate vad esti si tinerica.
10+