Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Simona bine ai venit! Wow, trei copilasi, esti o mamica foarte curajoasa! Scrie repede 10 mesaje ca sa te citim in timp real, sa scapi de moderare.

Iris, asa zic acum, ca o sa stau pana in iunie, sa vedem cum ne descurcam si cu banii, vom trai dintr-un singur salariu. Probabil voi veni si in Romania si voi sta cam o luna, dupa care o voi aduce pe mama cu mine (nu a mai fost niciodata la noi si mi-e teama ca nu se va descurca cu avionul si restul).

Sushi nu imi place, e singura chestie din bucataria japoneza care nu imi place.

Si aici cresele sunt foarte dragute, au grija de copii si in Gainesville sunt chiar ieftine, cam 600 de dolari/luna. In orasele mari am inteles ca sunt mult mai scumpe, poate stiu fetele ceva mai mult, chiar ma intereseaza subiectul...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

multe schimbari pe forum azi.

Ank imi pare tare rau ca ne parasesti, iti doresc multa putere sa mergi mai departe.Si eu am teama asta de avort spontan, e prima sarcina, nu iau nici un tratament de sustinere, de acum ce o da Dumnezeu.

Simona, Ariya bine ati venit in odisee, sa aveti sarcina usoara.

Justme,Tuchi, Cami felicitari pentru bebei sa creasca mari si sanatosi.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Irynuka, dupa mine 600$ e un pret bun.Fratele meu are un baietel care face un an si vrea sa-l duca la day care, ei stau in Carolina de Nord care este un stat ieftin. Mi-a spus ca cel mai ieftin pret care l-au gasit este de 900$. Aici la N.Y este peste 1000$.

Mergi la inceput

Stiu ca este un pret bun, dar din pacate noi vom fi deja mutati cand va fi bebe la varsta cresei. Sau poate cine stie, imi gasesc eu vreun job mai repede....Mi-ar placea un part time de la 6 pm la 9 pm, chiar si in perioada in care as sta acasa si cred ca singurul loc unde as putea gasi un program de genul acesta ar fi la spital, unde lucrez si acum dar pe baza de voluntariat, adica nu sunt platita.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valisor spune:

Buna ! numele meu este Vali si sunt insarcinata in 6 saptamani....DPN 12.02.2009

Mergi la inceput

La mine gatitul e in functie de ce pofte am, bineteles ca mi se face pofta de ceva care nu am frigider .Dar ma gandesc eu ca e bine sa avem pofte ca sunt mamici care nu pot vedea si mirosi mancare sau mai rau nu pot retine macarea in stomac deloc, cum a patit IrinaC.

Coca cola avem voie sa bem??? mai simt nevoia din cand sa beau mai ales ca nu beau deloc cafea.

Mergi la inceput

Vali, bine ai venit!

Cris, nu stiu ce sa iti spun de coke. Eu am renuntat, pt ca are cofeina. Noi dadeam gata o sticla pe zi, pe vremea cand fumam amandoi, adica inainte de sarcina. De cand ne-am lasat, nu mai bem nici cola. Cred ca un pahar de pofta, nu e asa mare tragedie, dar sa nu fie in fiecare zi.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Vali bine ai venit, sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

gata, am venit si eu la schimbul 2

Ank , imi pare f rau. Iti doresc multa putere sa mergi mai departe.

Simona, Ariya, Valisor, bine ati venit!

Si Felicitari! fetelor care si-au vazut bebeii la ecograf. Abia astept sa-l mai vad si eu o data pe al meu

Eu la primul copil am stat doar 3 luni acasa, apoi m-am intors la servici. Cred ca asa o sa se intample si acum pt pot sa iau doar 12 sapt platite dupa nastere si inca 8 neplatite. Speram sa vina mama mea din Romania sa ne ajute dupa, macar vreo cateva luni. Apoi probabil va urma cresa. N-am idee cat sunt preturile la crese pe aici, stiu ca la preschool am platit pt baiatul meu aproape $1000/luna pt program toata ziua: 8:30-6pm.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Eu am citit ca nu sunt recomandate bauturile diet, nu mai stiu de ce, parca contin ceva care dauneaza in perioada sarcinii.

In plus cica nici cafeaua decofeinizata nu e buna, cica ar fi mai bine cate o cafea cu cofeina, slaba, asa din cand in cand, decat cafea decofeinizata.

Acum astea le-am citit si eu pe web, nu stiu cat de adevarate sunt. Am sa intreb la doctor cand merg.

Eu m-am lasat de cafea de cand sunt insarcinata si mi-e tare greu....

7+

Mergi la inceput