Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am vazut la poze de-am innebunit. Nu mai stiu care cum: fetitze umblaretze si multe lacrimioare, baietzei veseli si moderni, bretelutze, costumashe de baie, mamici super ce mai! Sa ne traiasca copilashii!
Nico,
Alina/anya, si sa-ti traiasca danutz! Oricum i-am zis personal
Carlav, ce faceti?
Aylin, te-am sunat in week end dar m-ai ignorat

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
Ce mai faceti, pe unde va mai plimbati, care cu cine si pe unde va mai intalniti?
Noi dupa cum am scris anterior, ne-am vazut cu Saby si CarlaV Abia astept sa ne revedem iar.
Aylin, deci am reperat-o bine pe Alma Chiar mi s-a parut ca s-a mai implinit. Chiar, cum mai accepta papa?
Anya, pupici. Am citit cateceva din carte...incep sa am si eu oarece dubii in privinta vaccinurilor, nici nu stiu cum sa-i zic dr-itei de familie Andreei, daca nu facem Ror-ul, ca nu-l facem...
Ti-am vazut si ultimele poze, frumoase ca de obicei. FFF frumoase fetitele tale. Aaaa, si La multi ani pt sotul tau, chiar daca cu intarziere...caci acum am citit din urma... Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
Lavinia, am vazut filmuletul cu Lorina, bravo ei ca merge singurica. Noi inca ne mai tinem , macar acolo, de control...inca nu si-a dat drumul...
Karligutza, am vazut poze cu Adeluta, ce draguta este!
Liadorian, pe unde mai esti, ca nu te-am mai citit de mult?
Ioana75, la fel. Poate bantuiti prin concedii si faceti si poze

Noi am dat o fuga duminica pana la bulgari, la Ruse, ne-am plimbat pe acolo. I-am mai luat jucarii, chestii de care este atrasa acum, si anume tot felul de cuburi, de lemn, de plastic (din alea de se baga una intr-alta), chiar daca nu stie inca ce-i cu ele, dar o captiveaza. Si culmea, pe aici parca nu am vazut asa o ferta bogata, sau nu am intrat eu in magazinele care trebuie.
Normal ca pt plecarea asta i-am fact pasaport individual (noi folosim buletinele), si in poza are o fatza suparataaaaa
In rest, am mai iesit pe aici, prin parcurile noastre.
A inceput si mie sa mi se vada un pic burtica, o sa ma pozez la un moment dat, si o sa va trimit poza pe mailul comun, daca vreti.
Si la prima sarcina am poze cu burtica in diverse stadii...

Pupici si ne mai auzim

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

intru repede, repede...
multumesc pentru urarile adresate sotului!! am sa-i transmit.

monica, apropo de vaccin, daca nu doresti sa-l faci, nu are nimeni dreptul sa te oblige si nici sa se supere. defapt, daca se supara, asta e! o sa-i treaca. inainte puteai sa refuzi pe semnatura. acum, de cand vaccinarea nu mai este obligatorie, poti spune "nu" si atat. decizia este a ta, caci e copilul tau. medicul iti recomanda, iti explica avantajele si dezavantajele (asa ar trebui) si apoi decizi. sigur ca in privinta asta sunt expuse numai avantajele...

cristina26, sa-mi trimiti adresa de mail, ti-am scris si pe pm.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anto, Mi_a, Nico, multumim pentru aprecieri.
Monicabo, si noi asteptam sa ne revedem.

Violetan, suntem bine, in principiu muncim mult, adica incercam sa facem 100 lucruri in acelasi timp si suntem multumiti daca reusim sa facem 70 . Ne revedem cand vreti voi, ne facem timp daca stim cu o zi inainte .

Revin cu intrebarea: de fetele din Japonia nu stie nimeni nimic? A fost un cutremur destul de mare zilele trecute...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

naziua si de la noiii

Nu am citit inca nimiicc...sunt cu casa cu fundu in sus pe motiv de curatenie generala schimbat o camera cu cealalta...uff multe multe..bebe agitat.In schimb am citit postarea Anyei cu intarcatul...Uff nu am crezut in viata mea ca o sa fie asa de grea treaba asta cu intarcatul...inca nu l-am intarcat pe alex dar va trebui ...mereu zic gata de saptamana viitoare...si nici pana acum nu m-am decis(ca sa si cred eu ce zic) sa il intarc deadevaratelea.Imi e foarte greu cand il vad cum se linishteste instant la tzatzicu lui ... nu shtiu cum o sa pot reushi sa il privez de asta...ma simt vinovata intr-un fel.Dar poate in mai putin de o luna shi jumatate trebuie sa ma angajez....el sa se duca la cresha...Cum o sa se linishteasca el fara tzatzi??
Altfel noi nu prea vorbim cred ca a inceput sa devina confuz ...cu italiano-romana...Afara ii vorbesc in italiana in casa in romana...in schimb imita tot felul de gesturi..
Ieri am fost la mare..era cam vanticel ..ii placea la nebunie sa se joace prin nisip si culmea merge foarte bine si prin nisip...nu as fi crezut!Ma uimeste pe zi ce trece mai mult.S-a si bronzolit o leaca foaaaaaaarte putin...sper sa ajungem si lunea viitoare la mare( e la 30 de minute de noi).
Fug sa fac papica si revin sa citesc

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pentru mamici :D sunt sigura ca o sa va placa:D

http://www.youtube.com/watch?v=9ogQ0uge06o&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HX_7DmnAp_E

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

mi_a multumim mult. Noi suntem bine, Ingriduta invata in fiecare zi ceva noi. Este o placere sa stau cu ea, sa ma uit cum incearca ea sa danseze pe muzica... Frumosul de Mihaita ce mai face?
Anya20 tu te-ai hotarat ce faci de ziua Arinei (pozele cu fetitele tale m-au dat gata)?
mami multumim pt cantec.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hai ca ne-au desfintat Olandezii si am zis sa intru la fetele mele sa-mi aduc aminte ce e important in viata ca prea m-am enervat.

Apropos fiind la subekt sa nu radeti da ma roade o intrebare: care e diferenta dintre Holland si Netherland? Si cand ii spunem asa si cand invers? Ca ma roade de ceva timp si fac cearcane naiba de nesomn.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

M-am uitat si eu la meci...naspa, nu avem echipa. Olandezii sunt mult mai buni, parerea mea este ca merita sa castige si finala. Clar sunt buni .
Luna, si eu sut curioasa cu diferenta intre Holland si Netherland.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza si hai la cafea!
Pai diferenta dintre holland si netherland e ca diferenta intre marea britanie si anglia

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput