Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)
Raspunsuri - Pagina 4
oaana spune:
unu la unu,te-ai bucurat prea repede
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ddanagh spune:
Mai ce meci, am mancat doua pungi de floricele de nervi. Ma ustura limba de la atata sare.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
karligutza spune:
valen multumesc de raspuns ... fain restaurant atunci...
si eu am strigat gooooooooool... dar m-am dezumflat imediat... anbalivibal
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
ddanagh tare scumpa Dariuta! ce frumos vorbeste ea... che che... ghe ... ie.... ghe ghe ghe... aia.......... si lasa fata in pace; ii trebuie ei alea, ce te bagi tu in treburili fetii?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
si multumesc tuturor pentru urarile de azi!
am sarbatorit la plimbare in parc... insa pt.ca eram doar eu cu ea, nu am surprins si pasii de manuta cu mamica, ci doar pe Adeluta mica stand in fund, catarandu-se pe carucior.. ba chiar facand cumparaturi la METRO si nu in ultimul rand, ascultandu-l pe "ROMEO", ca o "JULIETA" la balcon.... pe final de galerie in acest set de POZE:
nu-i asa ca-s frumusica si la 11 luni?
karligutza
sunt mamica Adelutei
cafera spune:
CarlaV, foarte frumoase pozele. Se vede cat de bine v-a fost, iar Sabi e superba mergand pe malul marii.
Dana, v-am vazuuuuuuuuuttttttttt si acum te-am azut si pe tine mai bine. Nu esti nascuta in Ploiesi, nu-i asa? Sa nu divaghez de la subiect, e mortala asa preocupata. Cuscra ta, Luna, a facut alegere buna: fata si frumoasa, si harnica si desteapta.
Karli, nu stiu cum sa ma exprim legat de ce am vazut...Merge "ce parc frumos"? Hi, hi! Tare frumoasa titita ta. Si inalta. Si expresiva. Si, si, si...
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by karligutza
nu-i asa ca-s frumusica si la 11 luni?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ba cum nu. Debordeaza de fericire. E o incantare. Si, in plus, am observat ca ati trecut si la carut sport. Vroiam si eu sa-i cumpar insa ce-mi placea mie ca si stabilitate nu au bara aia in fatza care mi se pare utila. Am vazut ca nici al Adelutei nu are. Sta asa fara bara? nu se apleaca in fata?
Cafera - sunt nascuta si crescuta in Buzau. de ce?
V-ati facut bine? Plecati la mare?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mamii spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Valen pe bune ca nu am vazut unde ai scris...mea culpa!Deci designer!..AHA oricum suna bine indiferent de ce domeniu ar fi!Gata i-am facut planurile lui Ines!
si eu ma gandesc sa iau carut sport...ma cam doare sufletul de asta dar asta e!Oricum sta in el doar cand doarme...altfel e prapad...intrebarea mea e...Dorm bine copii in carutul sport??Ca tati cand doaarme bebe in carut e atent sa nu il deranjeze nici o musca.. eu sunt mai din toporce sa-i faci n-am permis [:d]
si acu ca sa shi cant putin de dimineata sa va rup urechile...
aisha aisha ecutezzzzzzzz moiiiiiiiiiiiiiii
aisha aishaaaaaaaa t'en vas paaaaaaassssss
aishaa aishaaaaaa regarde moiiiiiiiiiiiiiiiii
ooo aishaaaa aishaaaaaa reponds moi
yuuuu
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
cafera spune:
Plecaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm!
Iuhuuuuuuuuuuuuuu!
Iubadubaaaaaaaaaaaaaaaa!
Truliluriiiiiiiiiiiiiiiiii!
lorinaoo1 spune:
Hello!
Caferuta sa aveti vreme frumoasa la mare si sa veniti sanatosi cu totii O sa ne fie dor de voi. Dar voi poate ati si atins valurile marii acum
Tot preocupata sa intru si sa ies repede de pe forum, ca sa mai am timp sa pap, sa trebaluiesc etc., am uitat sa spun Alinei ca i-am admirat printesele care sunt superbe ca intotdeauna, ba chiar as forta putin gramatica si as spune ca sunt din ce in ce mai superbe Si tu arati f bine si se vede ca esti mandra, cred ca tati nu-si mai incape in piele cu trei madreti acasa
Asaa, si sa strigam putin catalogul:
Liaaaaaaa
Nikoleeeee
Antooooo
Nonnaaaa
Ileee
Cameliaaa
Viveeeee
Diane_dun
Ehei si ce Dariuta harnicuta si curioasa am vazut si pe Saby care ii iubeste pe tati si pe mami si e innebunita dupa mare
Karligutza ce rochita frumoasa si ce printesa neasemuita o poarta Si, da, stiu cum e sa nu poti suprinde pe filmulet progresele facute de strumfita, dar noi le tinem minte si le pastram in inima. Las' ca o sa mearga Adeluta singurica acusica si ai sa o poti filma in voie. Atunci sa te tii dupa ea
Dana ce-mi place ca Dariuta stie sa mai si inchida usa de la dulap, nu numai sa o deschida si sa faca ea ordine acolo
Filmuletul de data trecuta, spuneam, a fost doar o mostra, ca io sunt closca si nu o las pe Lori chiar de capul ei. Dar ieri am lasat-o si a si luat un trantai, dar nu a plans mult. Deci aveti www.youtube.com/watch?v=wV8vZFKQdhI" target="_blank">aici un filmulet cu ce stie sa faca Lorinush, adica ce frumos stie ea sa cada Ignorati environamentu' care nu poate fi mai friumos din cauza de soacra acra.
Cu traditiile astea cu taierea motului... eu una as sari si peste astea, dar nasa e mai traditionalista si vrea sa le respecte. Cred ca fiecare pune cateva obiecte dupa cum vrea/stie/a auzit. Eu una stiam ca obiectele astea sunt simboluri pt niste trasaturi de caracter, de ex. banii-avaritia, cartea-intelepciunea, floarea-delicatetea etc.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal