Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)
Raspunsuri - Pagina 5
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Deci aveti www.youtube.com/watch?v=wV8vZFKQdhI" target="_blank">aici un filmulet cu ce stie sa faca Lorinush, adica ce frumos stie ea sa cada
Lavi si Lorina Maria[size=1] (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Mie mi-a placut mult inceputul filmuletului SEamana a strigat de lupta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
oaana spune:
Lavi,e frumoasa tare Lorina
Si am vazut poze cu strumfi si strumfite,toti frumosi...si parc frumos
Cu totul separat de subiect...s-a discutat mai inainte dar mi-am adus aminte acum:eu il spal pe dinti pe Aaron cu glicerina simpla,am luat-o de la farmacie,e concentrata,caci altfel nu se gaseste,dar mi s-a sous cum s-o diluez...si lui Aaron ii place mult,caci scartaie pe dinti.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Lavi,e frumoasa tare Lorina
Si am vazut poze cu strumfi si strumfite,toti frumosi...si parc frumos
Cu totul separat de subiect...s-a discutat mai inainte dar mi-am adus aminte acum:eu il spal pe dinti pe Aaron cu glicerina simpla,am luat-o de la farmacie,e concentrata,caci altfel nu se gaseste,dar mi s-a sous cum s-o diluez...si lui Aaron ii place mult,caci scartaie pe dinti.
Antoanela23 spune:
Neata,
A dat cineva deja o ?
Daca nu, poftiti, e calda .
Lavi, , esto o dulce.
Am zis ca intru dupa ce pun pozele noi cu piticii in vacanta, dar daca m-ai strigat, iata-ma-s aici.
Referitor la motz/turta, interpretarea obiectelor de pe tava tine de fiecare; de exemplu cheia de la masina mie nu-mi sugereaza o cariera in domeniul soferiei ci ca fata mea va avea o masina cool, am zis!
Si normal ca peste 20 de ani nu se va gandi nimeni "e asa pt ca a ales cheia cand era mica" .
Sunt sigura ca Sonia a ales prima data cruciulitza de aur pt ca era pusa intr-un saculetz rosu, transparent si pus deasupra celorlalte obiecte. Cum se interpreteaza asta? Pai cum zicea sora-mea, ori ii plac bijuteriile ori se marita cu un popa . Iar faptul ca a lins cu drag cardul de credit nu cred ca poate fi interpretat in 10 feluri .
Alina(anya), stiu ca repet ce s-a zis deja, dar mai, mai, ce frumuseti are sotzul tau in casa, sunteti superbe toate trei, iar pozele cu tine si cu Anya in rochitele cu picouri sunt deosebit de calde si pline de iubire.
Hai ca va pup, ma duc la munca, cica,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Gata, am pus pozele noi, de aici incolo .
pupici, we placut in continuare
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
oaana spune:
Anto,am vazut fetita vesela ca i se taie motul,si fratior care o iubeste mult...
Referitor la taiatul motului,noi nu facem nimic,consideram ca e doar o traditie.
De fapt voiam sa intreb ceva.Stiu ca trimis Anya cartea pe e-mailul comun,dar nu o gasesc.Daca o are cineva,plizzz cine m-io trimite si mie pe oanavpopa@yahoo.com
Anya20 spune:
multumim pentru complimente . si eu cred ca fetele sunt minunate, doar sunt ale mele
am vazut poze superbe...
- anto, ce frumosi sunt copiii tai! sunt minunati impreuna. poza asta. mi-a placut cel mai mult.a, si cea in care esti si tu cu ei amandoi.
- luna, ce concediu frumos ati avut! si copiii tai sunt niste dulci, iar pozele sunt f frumos realizate.
- lavi, am vazut-o pe lori in filmulet. sa nu te superi, dar mie mi-a placut mult sfarsitul, cand a inceput sa planga. imi sunt asa de dragi bebelusii cand pun buzita...
- dana, si dariuca e dulceee rau. sper ca sunteti bine acum. mare pentru voi.
oanaa, nu am trimis cartea pe mailul comun si nici n-as vrea sa ajunga acolo, am mai scris de ce (e cam ilegala treaba si nu poti sti niciodata). am sa-mi notez adresa ta si ti-o trimit pe mail. cine mai doreste, sa imi scrie adresa de mail.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Simo78 spune:
Hello! Tot fara net ...missed me?
Anto sunt topita dupa copii tai! sonia e muuult schimbata, din frumos in mai frumos ...iar Victor....
Karli.....raman la parerea mea ...si dijiaba zice lumea! e fata lu tata! clar!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
karligutza spune:
simo si eu raman la parerea mea nah! (deci, matei? )
karligutza
sunt mamica Adelutei
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Oana, Alina, Simo, mersi frumos,.
Am vazut si eu filmuletul cu Lorina, ce mergareata scumpa are mama ei.
Am vazut-o si pe Karligugurutza la 11 luni, e o printesa frumoasa si eleganta.
Dana, e superba Daria. Unde e facuta poza de langa piscina? Arata f bine locul acela.
Mai fetelor, cum de copiii vostri stau cu ceva pe cap? La Sonia nu rezista nimic mai milt de 30 de secunde, chiar nu stiu ce o sa facem la mare.
Cafera, vacanta placuta.
Noapte buna,
Poze noi