Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cristina N, ti-am admirat micutza gospodina, ce meticulos stringea ea faina cazuta pe alaturi!super!
De cind am citit postarea Andei despre lasarea copiilor sa exploreze necunoscutul,m-am conformat si eu in acest sens si am cam renuntat sa zic tot timpul "nu e voie!".Zilele trecute m-a uimit simon...a stat efectiv 1 ora linga mine la masa, sa ma ajute la curatat fasole verde pastai(daca pastaile sunt batrine , se scot boabele )eu scoteam boabele, le puneam intr-o farfurie iar el le transporta in castronul mare.I-am spus de multe ori "simon ,daca ai obosit , du-te la tv!" iar el: "nu, o ajut pe mami la treaba!"

MariaAlexia, nu am avut pb cu Simon cu mincarea decit in perioada cind a fost bolnav, dar eu nu sunt asa stricta si nu ma supun regulilor scrise...Simon maninca la masa, dar de multe ori vrea sa coboare la tv sau alte activitati iar eu ma mai tin cu farfuria dupa el si reusesc sa-l fac sa manince inca 4-5 linguri.
Stiu , nu sunt un exemplu bun de urmat dar prefer sa-l stiu cu burta plina.

Simon priveste la tv niste persoane la plaja:
S:Mami uite baie!
Eu:Nu e baie, e Marea!
S: E baie mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Catutza, spor la bagaje vacanta placuta!!
Mai intrebat mai de mult cum stam cu electrica...acum bine, am rezolvat problema in mod oficial, firma plateste 300$ ptr 20 ore pe zi.Doar dimineata intre 6 si 9 , iar la prinz intre 12-13 nu avem curent.Ne furnizeaza 25 amperi , suficient ptr tot ce am electric in casa!

Nu stiu daca v-am mai zis, dar mi-e lene sa ma uit in urma
Sa sustin parerea lui Joy despre increderea in barbatii lasati cu copii!
Luna trecuta, se-ntoarce sotul de la munca,ii pun sa maninca iar eu dau rpd buzna pe usa la o tura de cumparaturi si nu iau nici mobilul nici cheile.Piata este jos, la 5 minute de noi.Sotul iese la tigara, in balcon, iar simon reuseste performanta de a inchide usa de termopan care nu se deschide decat din interior.Apar eu la usa, bat , nimik...il aud pe simon plingind si strigand "mama, mama".Mi s-au muiat picioarele instantaneu, ma gindeam ca s-a intimplat ceva cu sotul, ca a cazut in baie, ca s-a lovit la cap...numai bazaconii erau in mintea mea.Singura solutie de a deschide usa era sa iau un taxi,sa ma duk la cumnata care are o cheie de la apartamentul nostru, iar distanta este de 30 minute dus intors cu taxiul.
Am tot batut la usa cam 5 minute, in final imi deschide usa sotul si-mi spune ca Simon a colaborat super si a deschis usa, trebuia doar sa apase pe ceva in jos iar sotul sa prinda momentul x sa traga usa.
Imi venea sa-l manink , eu care credeam ca nu pricepe nimik copilul meu.Cind am intrat in casa era asa de fericit si-ncerca pe pasareasca lui sa-mi explice ce a facut el.
Pe mine m-a bufnit plinsul si nu incetam sa-mi string copilul la piept.

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!!!

Multumesc mult de sfaturi Ina si Siminaf...si chiar o sa incerc cu maclavaitz dar tot tb sa tund copilul...mai scurt ca are un par des....de abia intra apa in el.

Ina...tin pumnii sa ramana bb cat mai mult acolo. NAstere usoara!

Joy...sanatate multa Piticului...si da cu aprecierea distantei...stau prost dar...ma prind eu. Deja azi am foast mult mai bine...si maine vreau sa fiu maestra. Sa vad daca imi iese.
Offf...dar...nu ii poti spune de la obraz...ca ai si tu treaba si daca vrea papica sa stea si el un pic cu copii???

Lavi...sa va fie de bine...astept poze!

Buluci...wow cw patanie! Si Stefan era sa ma inchida pe balcon...dar am ajuns la fix...asa ca...am scapat. Destept foc Simon si tu care credeai ca nu pricepe...Pricep tot dar numai cand vor ei

Va poop ca mi se ard chiftelele!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

razboiul nervilor cu copilul cel cuminte.... e ora 22:30 si ne uitam unul la altul care cedeaza primul. de jumatate de ora stam in fata un raft rasturnat cu carti. am stins televizorul, nu-l las sa plece la mai mult de 2 metri dr. stanga fata spate, l-am rugat sa le puna inapoi,nimic. de jumatate de ora ii spun sa le puna ca nu le pune nimeni in locul lui, el le-a dat jos si nu vrea pielea lui sa le puna. aici stam toata noaptea, jur, sa vedem cine stie sa se incapataneze mai bine, el sau ma-sa! daca nu le pune, dormim in fata raftului, pe cuvant. nene, dar ce ambitie are, de dat jos stie sa le dea, io-te s-a sculat si pe mine parul, nu mai vreau sa le pun!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- ptiu,ptiu,am deochiat copilu

Mergi la inceput

buluci- frumos pui ai!
cami- e frumoasa di desteapta Dariuca!( sa nu spui ca rezolva careu?)
joy- ce baieti mari ai!

Mergi la inceput

au mai trecut vreo 10 minute, suntem in aceeasi pozitie. nu vreau nicio solutie de compromis ca l-am intrebat dk sa-l ajut, a zis ca da si nici nu s-a atins de carti, se uita la mine razand, adica uite tot nu pun mana pe ele, aduna-le tu. da? moasa-ta de copil, ia sa vedem cat rezistam acum. nu vrea, dom'le, se uita in ochii mei si imi rade in fata, nu le pune cica.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda- le-a pus?nimik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , rad singura! chiar ca e incapatanat! sa ne spui cand cedeaza...sau cine cedeaza

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

i-am zis ca-i dau na-na la fund dk nu pune cartile, au inceput sa ma lase pe mine nervii. o alegere gresita. mi-a zis sa-i dau ca nu le pune! ce fac acum? daca cedez la revedere, a vazut ca merge sa reziste si la rugaminti si la cereri ferme, nu mai pune nimic in veci daca n-are chef, ori nu vreau sa fie educat asa. suntem in fata raftului in continuare, ne-ar prinde bine o mana de ajutor in razboiul psihologic

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput