Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cum matei face nani exact asa cum i-a rescris medicul adica la mine in brate mai am o mana libera sa scriu doua randuri
Matei mi-a zambit sambata pentru prima data e asa de frumos, m-a emotionat toata.Si el ca si sora-sa prefera pozitia la verticala( ca sa simta inima) si plimbat frate...sa nu cumva sa stau jos ca e cu senzori..urla de numa.Are si colici si ieri am fost ca la casa de buhu...urlau amandooi, mihai mi-a spus ca nu mai rezista si ca vrea sa plece
Sa va povestesc ceva, ca sa ii distrag atentia alexiei de la interminabilele crize de planso -maraiala, am inceput sa ii arat un paianjen imaginar sa o pun sa il caute......./ seara o cearta ta-su si da sa o ridice sa o trimita in camera ei ce crede-ti..alexia incepe- tati, uite un paianjen!!!
Tot ieri am gasit-o urcata pe masa scaunului de luat masa situat chiar langa fereastra larg deschisa , am crezut ca mor de 1000 de ori.Si tot cu titlul de noutate, mai nou se recomanda printesa maria, a primit de la sora-mea un tricou cu o printesa si cine stie ce i-a povestit ca a ramas tare marcata.
Am o saptamana full, examen, botez, vaccin, aniversarea mea.

ina...fac galerie, haide ina...mai ai putin si iti vezi minunea mica. azi m-am gandit la tine, a nascut prietena mea cea mai buna care avea acelasi termen cu tine. sa de-a domnul sa nasti usor

pumba, nu-i bai draga mea, si asfaltul este la fel de ok . si poate ne mai trimiti niste poze cu fetele tale.

maria, cristi daca il lasi nemancat nu mananca nimic toata ziua? la ce masa mananca? trebuie sa incerci sa renunti la tv.

joy, doamne ce sunt ai mei dar nici cu ai tai nu mi-e rusine, si eu traiesc acelasi episoade legate de activitatile copiilor si implicarea paterna.

bia, cristina sa aveti vacanta frumoasa.

mima, la noi acum se poarta amestecul de culori, adica poti sa combini cu bleo ciel/fuchsia/verde/alb ( si eu tot ceva galben am ochit pentru ziua mea), cu cercei mari si bratra lata colorata.

noki..esti o forta, bravos pentru examene. yo mai am 3 termin pe 28.

miha, ce-i cu tine, hai la un pahar de vorba mi-e dor de postarile tale. sora ta nu trebuia sa nasca?( sper ca nu m0am dus de tot si gafez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Joy, eu cand am treaba prin bucatarie ii gasesc de lucru si fetei si zau daca simt ca am copil in casa. Chit ca dupa ce face si ea de "mancare" sterg in urma ei de-mi iese ochii, macar fac treaba cum trebuie. Uite aici: Elise gospodina.
Lavi, astept pozele cu interes.
Ina, mult a fost, putin mai este. Mai rabda atat cat trebuie.
biancamo, vacanta placuta! Eu am fost astazi in activitate cu Elise dupa mine. Chiar m-a uimit cat de cuminte a fost, a spus 'siua la directori si colegii din cancelarie, a poposit in fata unei colege care manca niste chips-uri cu mana intinsa, a scris cu creta pe tabla si nu a miorlait ca vrea sa plecam. A, si a pupat si pe Razvanel, baiatul unei colege, cu care va fi colega de camin.
Pupacioasa tare fiica-mea...

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, dorm top-modelele si mamicile cu 2 bebei profita sa intre pe net

Roxi, bine ca ai gasit metoda sa pui capat crizelor.
Al meu s-ar criza si mai rau cand ar auzi de paianjen, nu-i plac deloc.

Cu mancarea e lunga povestea si cu multe fitze. Intr-adevar avem niste obiceiuri nesanatoase, pe care i le-am tot tolerat si prelungit ca sa salvam situatia de moment. O sa ma gandesc si la o strategie de taiat raul de la radacina. Mai ales ca in curand ne vom reamenaja bucataria, prilej sa schimbam multe. Iar TV-ul probabil il vom desfiinta de tot.

Wow, Lavi, deci ati avut curaj sa plecati cu cortul . M-am chiar gandit la voi wk asta, ami ales ca pe-aici vremea n-a fost deloc frumoasa. Te asteptam cu povesti despre experienta si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

roxi, aglomerat week-end aveti. Eu iti zic de pe acuma La multi ani, distractie placuta la botez si vreme frumoasa. Cine va fi intepatul, Lexi? Unde pot vedea si eu poze cu Matei? Bafta la examene!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

cristin , asta este secretul sa ii lasam sa descopere singuri ..sa se mazgaleasca , muradreasca..numa ca nervii mei nu mai sunt ca la inceput.

delia, si eu optez pentru tuns, are tot timpul sa il lase lung. tunsoarea bob pe care ai ales-o sigur o va prinde foarte bine si in acelasi timp nu o mai deranjeaza pe caldurile astea.
trebuie sa ajung si eu sa o tund cat de curand.

cata ai incercat la libraria de pe pantelimon de la prm? acolo stiu ca aveau bucatarii.( cam tarziu raspund dar acu' mi-am aus aminte)

Mergi la inceput

maria, un psiholog spunea ca cei mici au comportamentul parintilor lor la masa. voi mancati impreuna( voi doi)? eu recunosc ca nu mai am timp sa ma ocup de alexia in privinta mancarii si in ultimul timp mananca numai ce vrea ea si cand vrea ea.

cris, matei va fi cu vacc de la doua luni trebuia si alexia cu varilix sau havrix insa nu mai am bani, saru mana de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Citesc pe aici de copilasi mofturosi la mancare...pai si voi Maria cu mofturi de genul asta? Pai eu din cate stiam Cristi mananca..la capitolul asta n-ati prea stat rau...de cand sunteti si voi in greva? Cu Tania ne conversam pe tema asta ca Stefanel al ei cu Andreea mea parca sunt gemeni la capitlul mancare .
Acum de cand am venit de la mare parca parca s-a mai remediat situatia...dar nu mai cred in minuni parca vad ca dupa cateva zile de mancare o sa revina la stilul ei....
Joy Vlad al tau cum sta cu greutatea?
A mea copila tooot la aceiasi greutate stagneaza de vreo jumate de an...acum dupa zilele astea mai mancacioase tot speram sa ajungem si noi la 13 kg...dar nu cred ca prea curand se va realiza minunea .

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Coralia 13 kg are Vlad. tinanad cont ca la 2 ani avea 12,5 kg urcase prin februarie la 13,2 kg si eram si eu cat de cat multumita.

CristinaN, stiu de Elise ca-i gospodina. am vazut-o...si ti-am urmat exemplul, dar nu vrei sa stii pana unde aveam faina in casa....si oricum, Alex nu sta nici el pe jos, sau in premergator...din trici se da jos pe langa bara aia....

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

negara- vacanta placuta!felicitari la patrat pt renuntarea la pampers si suzeta.
leea- nu stiu daca ti-am mai spus ,dar ai un baiat superb.
de scris nu prea mai scriu asa des -pana ma trezesc eu deja sunt 3-4 pag ,pierd ideea,nu vreau sa uit pe nimeni in postari sau ce am de spus nu e important si tot asa.....esti o draguta.
ina- tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu.
pt mamicile cu 2 copii plangaciosi- dupa ce am nascut si plangeau amndoua,incercam sa o impac pt Claire mai intai,nu vroiam sa se simta neglijata,ca ii arat celei mici mai multa atentie sau faceam cu randul- data trecuta te-am luat pe tine in brate, acum pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

Roxana , nu am fost pe pantelimon, la care librarie? eu stiu doar una pe partea dreapta dupa morarilor cand te duci spre delfinului. Tu cand si unde faci botezul? I-ti urez de pe acum petrecere frumoasa!

Lavi , abia te astept cu poze de la cort unde a-ti fost? era amaenajat acolo? ne gandeam si noi sa maergem vara asta dar nu avem nimic (cort, saltele...)

CristinaN , ce ajutor ai in bucatarie! bravo voua

Pumba , poze nimic cu fetele tale?

azi am avut o zi plina am fost sa facem asigurari de sanatate pentru vacanta, am fost la cumparaturi , am facut mancare...dar ma bucur ca mai avem 2 zile si plecam

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput