Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina869 spune:
Dragelor,
of, am pierdut mesajul pe care-l scrisesem
Inca sintem "doi in unul"
Delia, eu sper sa nu ma fi dilatate intr-atit, de miercuri am stat numai in pat, am dormit si m-am odihnit cit pentru un an, m-au lasat si contractiile false, si durerile pelviene, etc. ma simt relativ bine.
Lavitza, daca as reusi s-o mai prelungesc asa pina joi, cind voi avea 37 de sapt. si tot as fi fericita. Ce va fi dupa, este chestie de noroc, nu indraznesc sa ma gandesc la o alta saptamina ( 24 iunie ) ar insemna sa ma intind prea mult cu pretentiile si sa nu fiu realista ( adica eu simt ca m-am mai dilatat, posibil 4-5 cm. dar incerc sa ignor). Duminica viitoare ar fi perfecta pentru mine.
Dordia, tratament pentru cojite:
doua galbenusuri amestecate cu doua lingurite de ulei de masline, maioneza rezultata o pui pe cap timp de 5-10 minute dupa care clatesti bine cu apa. Fa-i tratamentul citeva zile si o sa ramai surprinsa. Te rog sa-mi spui cum a mers!
nu stiu cind mai reusesc sa intru, dar va voi tine la curent cu noutatile.
pup toata gasca de fete dulci si grijulii,
celor care pleaca in vacanta le doresc soare,vreme buna si distractie cit cuprinde!
pe curind
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Siminaf spune:
Inaaaaa, tinem pumnii sa fie cum e mai bine! Asteptam vesti aici, cu sufletul la gura.
P.S. Imi amintesc cind am nascut-o pe Raluca, cit de rau imi era (aveam si o mica hemipareza faciala; am vazut mai apoi in poze - groaznic!), dar i-am cerut sotului meu o bucatica de hirtie pe care sa scriu mesajul pentru mamicile de nov-dec 2005, pe care l-a si trimis pe emailul comun parca. Nici nu mai tin minte exact unde l-a postat.
coralia76 spune:
Neatza,
Am revenit si eu dupa un weekend nebun...ne-am apucat de prea multe chestii dintr-o data si parca uneori suntem depasiti de situatie,dar o scoatem noi la capat pana la urma.Acum ne-am apucat de renovari prin casa..si sambata am mutat mobila dintr-o camerA in celelalte si bineinteles ca Andreea vroia sa "ajute" si ea..si ne-am tot lungit toata ziua cu asta.Nu s-a simtit nici maica-mea bine sa iese cu ea afara si uite asa am avut un ajutor in plus la treaba .
Maria Cristi cum se mai simte? A scapat cea mica de pasatul virusilor de data asta?
Lavi02 ai avut dreptate totul a decurs bine cu vacanta noastra pana la urma desi cu cateva zile inainte de a pleca Andreea ne facea febra 39
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
coralia76 spune:
Am intrerupt postarea in coada de peste ca ne-au pus astia sa inchidem calc.ca ne-au facut ceva baza de date noua..habar n-am ca nu ma pricep.
Si azi vad ca sunt full de hartii,dar o sa intru mai tarziu.
Numai bine!
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
bianca_mo spune:
buna , dupa ceva vreme... din pacate nu mai pot tine pasul cu nimic in ultima vreme, dar, vorba CRISTINEIN a venit VACANTA si voi avea, sper mai mult timp sa si scriu, nu doar sa citesc.
deocamdata m-am gandit sa dau un semn de viata, suntem bine, dar nu am avut timp sa scriu! sper sa recuperez!
va salut cu drag si va doresc tot binele din lume!sanatate maxima tuturor si bafta la examene celor care au sesiune!
INA , un gand special pentru tine si PUFOSEL!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008
madau spune:
Ne-am intosr si noi din minivacanta de la mare, foarte obositi, eu fac ceva de papa si apoi ma voi arunca si eu in pat langa Miruna, ca mi se inchid ochii, ne-am trezit dimineata la 6 sa plecam spre casa, sa ajunga Marius la timp la birou. Va dau detalii, ca am ceva, dupa amiaza. Pup pe toata lumea, sper ca toate-s bune in "colectie"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
helou.
am fost la tara, 2 zile si rezulta bb Gabi racit...cu muci curgatori si stare de tot rahatul.
nu am apucat sa citesc tot si nu am timp acum sa o fac ca pazesc piticii ca dorm amandoi.
vazut poze de Dordia, Leea, Ripley, Bulucel, Felicia...sper ca nu am uitat pe nimeni ca am inchis ferestrele si eu sunt fff uituca.
ce sa zic....copii frumosi, frumosi, frumosi si mor cand vad mamici supleeeeee de zici ca nu mananca nimic cu anii. (nu pot spune ca-s invidioasa pt ca nu cunosc acest sentiment. sincer, cand eram micuta am avut de cateva ori un pic de invidie pe bunurile altora, dar altfel nu)
Dordia, succes la condus.
io-s cam varza, de ma claxoneaza unu' ma pierd, imi moare motorul, cand vad aglomeratie ca ia cu tremurici ca inca nu apreciez f bine partea stanga a masinii si Cristi mi-a zis ca de 2 ori era ferm convins ca zgarai masina.
cu "depresia" mea....ce naiba sa ma vopsesc/tund cand nici epilata nu sunt. ma imbrac in pantaloni lungi ca nu am cand sa ma epilez. de dus la coafor.....pai cine sta cu piticii? ca-n Cristi nu am baza ca nu-i gasesc urland pe amandoi.
aseara am intra sa-mi fac baie cu Vlad dupa mine in cada, s-a trezit Alex si a urlat....nu a reusit Cristi sa-l impace, asa ca am iesit din cada nespalata. doar pe cap apucasem sa-mi dau cu sampon. nici clatita cum trebuie nu sunt, e parul sarmos.
si...bineinteles ca Vlad a stat apoi numai langa mine, nu l-a lasat pe Alex sa adoarma la loc, eu eram varza ca cu o noapte inainte nu dormisem nici 4 ore...
si de aici vine si depresia mea.ca nu fac nimic, nimic, nimic. nici de mancare nu pot ca AMANDOI, stau lipiti de mine. Cristi pe canapea la tv su la calc si ei cu mine in bucatarie. da rnici nu stau la joaca, se plictisesc in 15-20 minute si apoi trag de mine. Alex sa-l iau in brate, Vlad sa ma joc hopa-hopa (el se urca pe spatarul canapelei si eu sa-l tin de maini si sa sara de acolo) sau sa stam la geam.
cu Cristi nu fac nicio activitate si de aia tabara pe mine.
hai ca m-am descarcat nitel, se foieste Alex, intru in alta pauza.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
maria_alexia spune:
Ina, bravo ! Sper sa mai rezistati in aceeasi formula inca putin, daca se poate. Te-as mai ruga eu sa ne mai povestesti cate ceva si de draguta de Rachel, dar mai bine stai linistita in pat, la odihna
CristinaN si Bianca bine ati intrat in vacanta! Ce mai regret si eu vremurile alea din invatamant (vacantele, nu si perioada de scoala ). Cand am schimbat domeniul si am aflat ca inloc de 70 de zile de concediu pe an voi avea 20... mi-a picat fatza . Dar si stresul e altul, clar, ca profesor ai mare nevoie de perioadele astea de pauza.
Meems, eu la galben nu stiu sa asortez decat alb. Poate intra Anda cu idei mai trendy.
Madau, tu cum ai asortat pana la urma rochita de la nunta? Citisem ca erai si tu in dilema.
Cristi e in continuare cu muci, respira ca Darth Vader, dupa ce ca nu-l pronunta pe 'r' si de multe ori il sarea si pe 's', acum sare si 'm' si 'n' din cuvinte, e tare comic ce iese . Pe mine mucii astia simpli, fara febra sau gat rosu, nu ma ingrijoreaza, din cate vad in jur sunt un atribut al varstei (nu degeaba li se spune 'mucosi' ). Ana a avut si ea cativa, dar deja au si trecut.
DAR cu Cristi nimic nu e simplu: a facut circ pana a varsat cand sa-i scoatem mucii cu pompa, nu se lasa tratat si isi prelungeste starea, mananca inca si mai prost decat o facea... Imi vine sa-mi iau campii. Si parca vad ca de cum scapam de asta o sa inceapa circul de dupa vaccin .
De fapt, ma dispera in general cu mancatul: azi de dimineata ne-a luat jumatate de ora pentru un ou moale cu putintica paine iar la pranz 40 de minute pentru o amarata de supa cu galuste. Nu mai spun cate povesti, proteste, amenintari si vrajeli la fiecare lingurita, plus nelipsitele desene
Editez ca tocmai a postat si Joy si sa nu se sperie prea tare viitoarele mamici de 2 copilasi (inclusiv Pischi, cand va fi sa fie ): viata nu e numai grea cu ei acasa. (Chit ca n-ai timp de o baie ca pe vremuri iar coaforul e si pentru mine ceva ce se tot amana de pe-ao saptamana pe alta, in asteptarea momentului in care pot sa las copii si toata casa si sa evadez si eu... o ora! ) E si tare frumos cu amandoi, eu chiar imi simt viata mult mai plina!
joy04 spune:
Maria, bine macar ca mananca...cu povesti si vrajeli. Vlad NU MANANCA. cand vine vorba de mancare, zice lapte, fuge ia cutia de lapte si nu ma lasa pana nu-i dau. so....dupa ce bea vreo 300-500 ml lapte (depinde de ce chef are) ii mai pot da eu ceva de mancare????
Alex mananca mai bine decat Vlad care daca ciuguleste ca o vrabiuta
s-a trezit Alex, ca doar a dormit destul o ora!!!!!!!!
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Nati n-a mai facut febra, poate a fost de la maselute sau un virus pasager.
Am fost la munte la cort a fost super, o sa incerc sa pun poze.
Va raspund mai tarziu!