Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 9
anda77 spune:
i-am zis, pare ca se gandeste la oferta, dar nu se misca. a incercat si cu plansul, n-a mers. acum suspina si se uita in continuare la ele. o sa suplimentez oferta ca simt ca imi termina nervii.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Anda , ai dat de naiba, vad ca nu a cedat. Eu zic sa nu ii arati ca te enerveaza ca apoi mai capos va fi.incearca ceva santaj cum zice si Pumba, poate va merge. La noi cand nu vrea sa stranga jucariile ii spun ca le strang eu si le dau la alti copii care vor sa se joace cu ele si atunci sa vezi ec viteza ia sa le stranga ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
a naibii de treaba, a iesit de remiza, n-am putut sa-l dovedesc cu nimic. a stat intre 22 si 23, o ora oameni buni, in fata unui raft, ba plangand ba razand, dar refuzand sa le puna. i-au amortit picioarele ca se bataia si nici nasul nu i l-am sters, ii curgea si tot nimic. a suferit si tot n-a vrut. acum, cat scriu, le pune! ca l-am intrebat daca nu vrea sa mergem sa ne jucam cu trenul. deci o remiza cam rusinoasa pt mine....sunt foarte tuflita ca inca nu recunoaste autoritatea materna.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
l-am intrebat daca mai da cartile jos din biblioteca, a zis ca nu. parea sincer:))) asa ca l-am pupat si ne-am impacat. acum nu mai are nimic, se invarte pe langa mine sa-l mai pup cica, uite saracu ca sufera cand ma supar pe el. dar si cata incapatanare... io n-am stat o ora sa fac ceva in copilarie si mama zice ca eram un drac pe langa nichita.
multumesc de sustinere si asistare pumba si catutza!
mami de poet(09.12.2005)
pumba spune:
LE PUNE ,ASTA E IMPORTANT.RECUNOASTE AUTORITATEA ,DAR TE TESTEAZA .
SPUNE-I ACUM - VEZI AI PUS JUCARIILE SI ACUM NE JUCAM CU TRENU,DACA NU LE PUNEAI, NU NE JUCAM.
SCUZE, A UMBLAT COPILA LA TASTE.
catutza spune:
Anda , e bine ca le pune inapoi pe raft 
Lavi , hai cu poze si impresii din mini vacanta, inca te astept ![]()
Pumba , ia zi-mi cand vii in tara? ajungi in Bucuresti?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
catutza- eu vreau sa vin la sfarsitul lui iulie.
astept, sa iefteneasca astia biletele.

gata ma duc la treaba ,ando- am avut emotii de cum se termina razboiul.