FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

AM si eu o intrebare: tot am incercat sa dau de un vorbitor de engleza in clinica 5 de la Wels (Linz), dar se pare ca nu reusesc sa comunic deloc. La mailuri nu-mi raspunde nimeni, la telefon ma plimba de la o zi la alta si de la o ora la alta ca nu e nimeni care sa vorbeasca engleza... Eu am scris de mai bine de o saptamana si nu m-am calcat pe picioare sa-mi raspunda. la voi cum a fost?

Si inca ceva: este cineva caruia sa i se fi spus ca pentru conceptie si ovocite de calitate trebuie ca TSH sa fie mai mic de 2? (limite normale: 0,27-4,2)?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fireyes, eu am corespondat in engleza cu Rita Verdugo de la KinderWunschKlinik si mi-a raspuns intotdeauna foarte prompt, nu cred ca a trecut o zi pana sa primesc raspuns de la ea. Uite adresa de mail aici: rita.verdugo@kinderwunschklinik.at

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare care ma roade, data fiind situatia mea actuala: voi cu cine veti face monitorizarile, daca va fi cazul sa faceti in tara? Ma refer in special la fetele din Bucuresti. Ca eu nu pot spune ca mai am un medic, pt ca fostul meu medic nu era specializat pe problemele noastre si am renuntat la el, plus ca era si controversat la momentul respectiv; la Giuly tocmai am rupt legaturile si oricum nu cred ca se pune problema sa faca ei monitorizari si atat...sunt in ceata rau. Ce doctor credeti ca accepta sa faca treaba (si bine, adica un dr bun) pt laurii altuia? Eu nu gandesc asa, dar ma tem ca dr nostri da....

In alta ordine de idei, am scris si la Azoo, eu sunt data peste cap, m-a sunat dr Cocei si am anulat FIV-ul printr-o conversatie scurta si seaca, asta dupa ce m-am zbatut sa obtin in iulie...ma simt rau de tot, moral vorbind, stiu ca nu e subiectul potrivit sa ma plang de asta, dar simteam nevoia sa va impartasesc grijile mele

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pisik, imi pare rau dar nu pot fi impartiala cand aud de Giulesti. Crede-ma, nu ai pierdut nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by fireyes
Si inca ceva: este cineva caruia sa i se fi spus ca pentru conceptie si ovocite de calitate trebuie ca TSH sa fie mai mic de 2? (limite normale: 0,27-4,2)?

Eu nu stiu asa ceva, si sunt curioasa daca asa e. Asa ca fetelor daca stiti ceva.... macar ne lamurim.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

fireyes,
eu am fost pe 09.06 la ei si am stat de vorba cu Christine Loimer deoarece Rita Verdugo este in concediu.
Uite un site cu vorile norme hormone, poate la asta se refereau
http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg
Si eu caut un medic pentru prima ecografie in Bucuresti si m-am orientat catre Catin Haiduc de la Filantropia pe care il gasesc si la Euroclinic si la Medic City si din ce am citit pe forum este ok. Plus ca daca reusim trebuie sa avem un medic aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Moniland, uite ce mi-au raspuns de la Wunschbaby, cand eu nu intelegeam ce au cu rezultatul meu de TSH:
"Concerning the thyroid: You are right, the results are within the normal range, but in patients that try to conceive, doctors are more strict. In such a case the TSH should be below 2 µU/ml in order to have optimal conditions for ovalation and oocyte quality."

Acum, sincer, nu stiu daca s-a inselat si dupa aceea a incercat sa o scoata cumva sau e ceva care se stie dintr-un fel de practica si ar trebui sa tin cont. Mie mi-a si dat tratament pentru a scadea valoarea TSH (care, repet, e 2,51, nici gand sa fie peste limita superioara).

Ice, multumesc pentru informatie, daca nu primesc de la Rita, scrie la Christine, macar sa stiu ca am incercat peste tot.

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pentru clinica 5 (Wels), Rita Verdugo e in concediu de "casatorie" si va lipsi cateva saptamani. Singurele persoane care vorbesc engleza fluent sunt dr Loimer, Christine Loimer si Rita Verdugo.
Contactati eventual : christine.loimer@kinderwunschklinik.at
sau un nr de tel: +43/699/17224466. Sper ca nu e un nr privat!

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Pisik: eu voi face monitorizarile cu dr Anca Gherasie. Cu dansa le-am facut si la ultimul fiv, cand am fost in Israel, si nu mi s-a parut deloc deranjata ca fac cu altcineva. Ba chiar m-a rugat s-o tin la curent cu evolutia mea acolo. Si oricum, la dansa vreau sa merg si pe parcursul sarcinii (Doamne ajuta) si la cezariana.
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Bey, daca vorbeati si voi mai devreme de acest TSH il mai faceam si eu ca de-abia facui saptamana trecuta analizele Z3, buuune. Am un FSH iarasi de 20 ani, adica 7,..., dar parca estradiolul e cam maricel 62. Oricum este in limite. Sa stiti ca mi-au scris si mie de laWunsch sa imi fac musai TSH-ul luna viitoare inainte sa incep tratamentul. E ceva....
Stie cineva ce inseamna analiza Pilz-Abstrich? Face parte din categoria analizel pt. femei, dar nu mai stiu ce inseamna, la momentul respectiv mi-au spus dar am uitat si acum pregatesc analizele proaspete.
Eu cred ca merg acolo din Z4 de tratament (mai depinde si de cum vine CM-ul) dar nu vreau sa ma stresez alergand pe la dr. de aici si strand pe la usi. In plus cat dau aici pe o eco + hormonale, dau acolo pe o zi cazare. si in plus e concediu!
Unde ziceati ca e statiunea cu pricina? Noi inca nu am studiat posibilitatile de relaxare prin imprejurimile Vienei ca deocamdata sotul studiaza numai meciurile...

Mergi la inceput