FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)
Raspunsuri - Pagina 3
luli spune:
Bravo bombonique - e minunat ce ti se intampla, nu-mi vine sa cred ca exista asemenea abordare... de fapt in Austria cam asa e peste tot chiar si pe strada oamenii sunt foarte amabili
Tinem pumnii si venim si noi
Behind every love is a great story
Luli
Avalon spune:
luli, bine ai venit in clubul nostru si sa ne tii la curent cu toate demersurile, noi ne ajutam aici fiecare cu ce putem. Sa dea Domnul sa gasim in Austria tot ceea nu am gasit in Romania.
Bombonique, super excursia ta, uite ca e interesanta informatia cu statiunea, noi oricum ne gandeam sa facem o 'combinata', adica si fiv, dar si vacanta. Ma bucur sa aud asa vesti, iti doresc bafta maxima in iulie!
Ice, o sa te rugam sa modifici la Bombonique pe prima pagina, fiv in iulie.
Se pare ca Wels castiga puncte!
luli spune:
Avalon maare
sunt convinsa ca in curand vom vedea curcubeul toate
fetelor acum ma gandeam dupa ce am vorbit cu o prietena care imi spunea ca si-a facut astrograma si a fost mai mult decat uimita de ceea ce i-a spus....si ...imi aduc aminte ca si eu mi-am facut-o acum ceva vreme in urma...poate e ciudat ce va spun dar cea mai mare parte din ce mi-a spus e adevarat sau s-a adeverit - surprinzator, eu care sunt un fel de Toma - si mi-am adus aminte ca singurul lucru care nu s-a adeverit inca e ca voi avea c o p i i dar cu precizarea ca vor veni tarziu...la maturitate...asa ce m-a bine-dispus aceasta aducere aminte... ma simt iar in forma
Luli
Avalon spune:
Aoleu, luli nu-mi aduce aminte... mi-am facut si eu astrograma si se pare ca atrecut perioada favorabila, asa ca astept copii la batranete... cine stie daca n-oi fi una care intra in cartea recordurilor?
luci.eilm spune:
In Elvetia se testeaza o noua metoda de fertilizare in vitro- http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=170235
luli spune:
quote:
Originally posted by luci.eilm
In Elvetia se testeaza o noua metoda de fertilizare in vitro- http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=170235
Suna interesant...eu una daca as fi fost la inceput de drum ar fi fost tentata...dar acum sunt harjaita atat prin spitale incat vreau si date palpabile, reusite concrete cu statistica.
Cine stie poate chiar e de viitor... si oricum e o varianta.
Avalon draguta, anul asta sigur ni se va intampla ceva frumos ai sa vezi...a venit si randul nostru trebuie sa bata la usa
Luli
sunshine4ever spune:
Bombonique acu am dat de mesajul tau, super, sa dea Dumnezeu ca de dat asta sa fie cu reusita. .
VA doresc tuturor numai reusite. Din pacate eu intru mai rar, deoarece nu am noutati si desi am tenteaza fiv in Austria, finantul nu ne permite, dar de citi va citesc in fiecare zi. Si am rog la DD sa va ajute pe toate.
Va pup pe toate.
in asteptarea unui ingeras