FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kitta: te-astept cu noutati...austriece si cu un bebe, doi . Poate-mi trimiti si mie lista cu analize ca, deh, sunt batrana si uitai ce analize se fac pentru fiv As vrea sa le refac si eu luna viitoare...
Credeti ca scoaterea trompelor va influenta cumva hormonalele? Eu sunt foarte curioasa.
Va pupic!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Monitorizari se pot face la cabinetul dr. Cezara Bucur (Dacia Medical, 50 RON) si la cabinetul dr. Laura Dracea (Gynera, 70 RON).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

KITTA,
din ce am reusit sa inteleg din traducerea de pe google pare o aniza de secretie.
am pus pe prima pagina in dreptul clinicii nr.5 statiunea recomandata, pot sa-ti mai sugerez

http://www.grossglockner.com/

noi am trecut pe aici, este un fel de Transfagarasan dar la te dimensiuni, absolut superb.

In legtura cu unele anize, mie mi s-a recomandat homocysteine si APC resist, mi-au sugerat sa le fac in tara ca probabil sunt mai ieftine le-am facut la unisyn dar la aceeasi bani ca in Austria si dureaza si 15 zile lucratoare. Deci pentru anizele mai complexe va sugerez sa le faceti acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Ice tu cand vei incepe? Poate nu am studiat eu destul, dar nu am gasit. Nu iti activezi si PM?

Bq

Mergi la inceput

bombonique,
nu am scris inca cand incep pentru ca am hotarat astazi dimineata, initi am vrut in septembrie, cand am discutat la clinica, dar am schimbat in august si astazi am primit acordul lor.
Prin urmare pe 28.07 voi fi la Wels si voi pleca din Austria in jur de 10.08 daca voi face transfer la 5 zile.
Succes si astept detii.
Poate imi spui cum se activeaza PM-ul.

Mergi la inceput

Ice inseamna ca ne intalnim acolo!
eu astept cm-ul din iulie, cam prin 20 +/- 2 zile, iar din z6 voi fi in Wels. De fapt acum incerc sa fac o rezervare cat mai ok, pe langa Attersee. Cu medicamentele cum te-ai descurcat?
Pt pm imediat!

Bq

Mergi la inceput

Te loghezi mai intai, in meniu in stanga vezi Mesaje private, intri acolo la Options si bifezi activare PM!
sper ca te descurci!

Bq

Mergi la inceput

bombonique ti-am dat PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Deci chiar sunteti hotarate mai fetelor !
Chiar mi-o luati toate inainte, si vreau si eeeeu !
ice si tu tot la Wels ! Bravo, hai ca facem gasca mare :-)

Eu sunt happy ca macar am inceput sa slabesc, si oricum pana in septembrie mai am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor vin si eu
Avalon ce mai faci draguta? ... ce zic astrele? eu zic ca e cum simtim noi adica e de bine

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput