FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)
Raspunsuri - Pagina 6
KITTA spune:
fETELOR, MI-AU TRIMIS SCHEMA: gONAL f 300 UNITATI, de unde la inceput ar fi fost 150-225. Continui cu DHEA si Aprednisolin (daca am scris bine sa ma mai uit - 1/2 dimineata si 1 seara. Asta o fi ca prednisonul? In Z4 US, o voi face acolo, ca sa nu ma stresez pe aici cu programarile. Vedeti ca la Dracea la cabinet nu se obtine asa de usor programare ca s-a aglomerat de tot. Poate la Cezara da, ca ea e mai pe liber....Orgalutran iau mai tarziu cand mai cresc aia micii si se fac de 13 mm!
fireyes spune:
Dragele, am primit si eu o schema de tratament de la Szalay, dar mai degraba as mai astepta si de la celelalte clinici, sa vad ce parere au... mi se pare ca la szalay s-au pripit un picut....
Dar, ca sa va zic sincer,nemaitrecand prin asa ceva, in capul meu e un pic o nebuloasa apropo de cum se procedeaza. Deci, se face inhibarea (niste zile), iar apoi stimularea. Cand anume ar trebui eu sa merg in Austria in conditiile astea?
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
Pisik06 spune:
Fireeyes, si tu esti tot la primul FIV? Ca si eu sunt la fel de aeriana ca si tine. In tara unde ai mers?
Si mie mi-a raspuns Szalay direct cu tratamentul, nu stiu ce sa zic...oricum, eu sper ca Wunschbaby sa imi dea tratamentul acum, ca la CM-ul de iulie sa ma si apuc, credeti ca e posibil, avand in vedere ca e prima intalnire?
Ieri mi-au raspuns la cateva intrebari, mi-au spus ca imi fac eco transvaginala care intra in costul consultatiei de 115 euro si ca spermograma pt sot (eu doresc sa o repet si acolo) este 100 de euro si trebuie sa aiba 3 zile repaos.
Pupici
fireyes spune:
Pisik, tot la primul FIV, iar in tara n-am prea vorbit serios... o sa ma duc la MNL sa vad despre ce vorba,pt ca am apucat sa ma programez. in rest, am vorbit doar asa, in general, cu Matei...
Sincer, ma simt un pic depasita de toata jongleria asta cu hormonii... nici nu stiu daca ar trebui sa mai tin cont de altceva decat de faptul ca analizele au iesit in intervalul normal...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
camid spune:
Avalon,anliza se numeste KARDIOLIPIN ANTIKORPER si mai este si DHEAS care nu stiu ce inseamna si pentru ce se face. Scuze ca nu ti-am scris imediat , dar nu mi-a mers netul acasa si la servici intru mai greu.
Multumesc frumos.
KITTA spune:
MRLdaca citesti destul de curand, ai putea sa imi dai un PM cu nr. tau de mobil ca l-am pierdut scuze. As vrea sa te rog ceva destul de urgent! Multumesc mult.
luli spune:
quote:
Originally posted by bombonique
AMH-Anti Mulerian hormone reflecta rezerva ovariana. Mie mi-a recomandat-o deoarece eu nu am obtinut multe ovocite la stimulare.
Bq
bombonique - cum se face analiza asta? credeam ca am facut toate analizele posibile pana acum dar nu cred ca am faut-o pe asta ....
Behind every love is a great story
Luli
antosit spune:
quote:
Originally posted by luli
cum se face analiza asta?
"Analizele INHIBINA B si ANTICORPII ANTIMULLERIENI se fac la Bucuresti, in Z3 de CM, fara sa mananci in dimineata respectiva. Se fac la laboratoarele Unisyn, pe bd.Tudor Vladimirescu nr.29, costa cate 300 lei fiecare, iar rezultatele se primesc cam in 2-3 saptamani, deoarece analizele se efectueaza in Germania. Aceaste analize sunt importante, deoarece sunt mult mai concludente decat cea a FSH-ului.Aceste analize sunt relevante in ceea ce priveste rezerva ovariana.Barbatii pot face analiza inhibina B care arata spermatogeneza."
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
cami30 spune:
Fetelor as dori sa stiu daca ati auzit de aceasta clinica FIV
http://www.kinderwunsch-mittelrhein.de/index.php?lang=ro&id=276 din Germania intrucat eu m-am hotarat sa ma duc acolo, fiind aproape de un prieten care ma poate caza gratis. Am luat deja legatura cu doctorul care este sas asa ca ne-am inteles in dulcea limba romana si mi-a raspuns extrem de prompt spunandu-mi ca nici nu este nevoie de o prima consultatie. Cu toate acestea eu o sa incerc sa ajung la o consultatie prealabila saptamana viitoare. S-a aratat extrem de disponibil si mi-a cerut analizele pe mail sa le citeasca.
Astept vesti si de la el dar si de la voi daca stiti ceva de aceasta clinica. Site-ul este si in limba romana si despre costuri mi-a spus ceva la 2500 de euro ceea ce nu mi-ar parea mult, dar nu stiu daca astia 2500 includ si medicamentele. Eu am intrebat de costul total, si am primit raspuns 2500. NU sunt lamurita inca vizavi de pret.
Mai am o intrebare legata de T3 si T4 si TSH daca se fac intr-o anumita zi sau se pot face in orice zi, pentru ca am senzatia ca le-am facut aiurea.
cami
bombonique spune:
quote:
Originally posted by luli
[quote]Originally posted by bombonique
AMH-Anti Mulerian hormone reflecta rezerva ovariana. Mie mi-a recomandat-o deoarece eu nu am obtinut multe ovocite la stimulare.
Bq
bombonique - cum se face analiza asta? credeam ca am facut toate analizele posibile pana acum dar nu cred ca am faut-o pe asta ....
Mie mi-a recoltat direct acolo!
Dar am inteles ca se face si in Ro, adica se recolteaza in Ro si se trimite in Germania!(vezi KoraPop)
Bq