FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Kitta, Melutzica- va tin pumnii! Sunteti foarte aproape de implinirea visului!
Dariaioana- esti pe calea cea buna! In ce perioada crezi ca o sa mergeti in Austria?
Fetelor, am o rugaminte... Imi puteti spune care e procedura pt ICSI sau IMSI, avand in vedere ca barbatelul e azoo . Sunt necesare doua biopsii testiculare, una pt a vedea daca sunt si alta in ziua punctie? Am cautat e site-urile de la Wunschbaby si KinderWunschKlinic, insa nu am gasit detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ioana78, eu nu ma prea pricep, dar nu cred ca iti face nimeni punctie testiculara just 4 fun! asta echivaleaza cu consumarea rezervei noastre ovariene, din ce am inteles eu, asa ca eu gandesc ca multe punctii nu poti sa faci, de aia banuiesc ca se face punctie atunci, in ziua in care ti se face si tie punctie.
Doar sa fii pregatita in cazul unui rezultat negativ de la sot, adica sa apelezi la donator...Oricum, dr ar trebui sa te indrume si sa ia in calcul posibilitatea asta, chiar daca e una mai putin buna...

Elenada, eu am scris un mail scurt in care le-am zis doar ca as vrea sa fac fiv+icsi la ei si i-am intrebat daca pot sa le trimit rezultatul analizelor facute pana atunci. atat, incearca sa fii cat mai concisa, mai ales la primul mail. iar daca nici nu vei vorbi in germana cu ei, gandeste-te ca nici ei nu sunt vorbitori nativi de engleza si sa nu apara probleme de comunicare.
si ei mi-au raspuns (destul de prompt) si mi-au zis ca da si dupa aceea, in functie de analize, iti recomanda ei ce sa faci mai departe si ce proceduri sunt necesare, cat costa, etc.
Cat despre spermograma, nu stiu ce sa zic, in august s-ar face 6 luni, adica poate fi considerata veche si sa iti zica sa o refaci, dar ii lasi pe ei sa aprecieze...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

multumesc mult fireyes pt raspuns
asa o sa fac
o sa trimit un mail sa vedem ce zic si ei
multumesc inca o data bafta multa

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, eu facand Gonalul F la pen si avand doza de 300 unitati/zi azi Z3 mi-au ramas 75 unitati. Ghici ghicitoare ce-i? Adica, in anume zi mi-am gresit doza, nu astazi, caci astazi m-am prins eu exact unde era semnul de la dozarea celor 300 unitati. Acum sa consider ca am facut oarece doza progresiva, caci sigur nu trasesem de pastea stanga a penul pana la doza de 300. tare complicat...Sper sa nu fie prea rau ca am gresit doar 2 zile si 75 ui : 2 zile parca nu e prea mult. Credeam ca scap de un pen, dar acum parca nu imi vine sa il arunc...Sa vedem ce traznai mai fac mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTA draga,emotiile sunt de vina!Nu uita ,primele 5-6 zile de stimulare sunt cele mai importante,atunci se selecteaza foliculii,dar tu stii asta prea bine!Daca ti-au ramas 75 de UI ce ar fi daca ai pune in plus in urmatoarea zi 75 de UI?Cu dr te-ai sfatuit?Mie mi se pare extrem de important tratamentul in primele 5 zile,dupa aceea nu facem decat sa crestem foliculii selectati,nu-i asa?Sunt cu ganmdul la tine si astept cele mai bune vesti si in special cea de la bhcg carer sper din tot sufletul sa fie cu valoare mare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristal nu ne-am auzit demult.....Vad ca ai optat pentru alte meleaguri....sa fie intr-un ceas bun,trebuie sa fie dupa cate incercari ai avut de trecut pana acum....Te cu mult drag!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Buna dimineata dragelor! Am intrat repede de tot sa va spun ca sunt cu gandul alaturi de voi si tin pumnii stransi stransi sa fie bine!
Bafta multa va doresc si abia astept sa veniti cu vestile cele bune! Vad ca unele dintre voi mai aveti tare putin pana atunci - bombonique, kitta, cami 30, ice, pisik06 ! Curaj fetelor si ... tot inainte, cu ganduri pozitive!

Noi suntem bine, avem deja 16 saptamani si .... funditza ! Dam in continuu din picioruse si din manute , ne sugem degetele intr-o veselie si nu-l lasam niciodata pe nenea doctorul sa ne masoare in liniste ! Suntem tare fericiti ca e totul bine si multumim Domnului in fiecare zi pentru asta!
Eu am terminat examenele si mi-am propus sa o las mai moale cu jobul, asa ca saptamana viitoare ne-am luat lumea in cap si plecam in concediu!

Va imbratisez cu mare drag!
Madalina

Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:
citat din mesajul lui KITTA

Fetelor, eu facand Gonalul F la pen si avand doza de 300 unitati/zi azi Z3 mi-au ramas 75 unitati. Ghici ghicitoare ce-i? Adica, in anume zi mi-am gresit doza, nu astazi, caci astazi m-am prins eu exact unde era semnul de la dozarea celor 300 unitati. Acum sa consider ca am facut oarece doza progresiva, caci sigur nu trasesem de pastea stanga a penul pana la doza de 300. tare complicat...Sper sa nu fie prea rau ca am gresit doar 2 zile si 75 ui : 2 zile parca nu e prea mult. Credeam ca scap de un pen, dar acum parca nu imi vine sa il arunc...Sa vedem ce traznai mai fac mai departe!

Buna Kitta,
Nu te stresa deloc, pt ca n-ai gresit doza. Toate pen-urile contin mai multa solutie injectabila decat cea inscrisa pe ambalaj.
Calm muuuuuuuult si bafta! Sa vii cu vesti buneeeeeee!
augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,va rog sa imi spuneti si mie ca credeti voi.Un Fiv are mai multe sanse de reusita in Austria decat in Ungaria? Pana la urma ca si distanta ce ne e Szeged, ce ne e Viena.Austria e o tara pe care eu am iubit-o de "la prima vedere" cu oameni tare educati si deosebiti.Am vazut ca scria cineva aici ca nu exista ca un Fiv sa nu reuseasca si sa nu ti se explica ce si cum s-a intamplat.In curand implinesc si eu 35 de ani si nu prea mai am timp de experimente, mai ales ca am un diagnostic care nu e prea roz.
Va pup si va doresc ca visul vostru sa se implineasca cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor,

Imi cer scuze ca sunt off-topic, dar voi si fetele de la azoo (multe fiind aceleasi) imi sunteti cele mai apropiate si chiar sunt f confuza. Cand am fost in Austria eram Z13 si dr Fischelmaier mi-a spus ca am 2 foliculi babani si un endometru perfect si ca sambata cel tarziu ovulez. Noi ne-am pus pus pe treaba si sambata si duminica, dar sincer duminica (pe 29) am gasit mucusul alb. Dupa cate stiu eu, dupa ovulatie la 14 zile ar trebui sa vina CM, asta insemnand vineri, maxim ieri. Pt ca am avut niste feeling-uri ciudate, am luat azi un test de sarcina.Fara sa o lungesc, am 2 teste sure check si un Barza, toate cu a doua liniuta prezenta, un pic mai palida decat prima. Farmacista mi-a spus ca poate sa nu fie sarcina, ca a mai vazut cazuri. Pana maine nu pot face test de sange ca e duminica si stau ca pe ace. Chiar sa fim noi obiectul unei minuni????
Voi ce ziceti? Va pup dulce!

Mergi la inceput