FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)
Raspunsuri - Pagina 14
lindutza spune:
Pisik06,
cred ca o sa mergem ompreuna in FIV,ca si eu astept CM tot pe simbata si si tot in ziua a 2-a trebuie sa incep cu stimularea cu Puregon 150 de unitati.
Ieri am constatat ca cu toate ca plateste asigurarea jumatate din FIV care in total ne-au spus ca e 3000 Euro deci 1500 noi dupa care ieri am fost la farmacie dupa puregon si ovitrelle si azi trebuie sa le ridic si mai platesc eu cam in jur de 500 restul 500 plateste asigurarea,mai trebuie sa platesc si congelarea dar numai pt 6 luni 480 de euro astia ii platesc eu integral,apoi e assisted hatching(eclozarea asistata)care costa 157 euro pe care tot eu o platesc si mai am dar optional 60 de euro se numeste osteopathie e un fel de masaj de destresare.In total vom ajunge sa platim cam 2600 din buzunar si 2000 asigurarea.
Am scris toate astea de curiozitate sa stiu daca si voi ajungeti la aceste costuri.
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
si eu ca si voi aspir sa am un bebe, insa la mine va fi bebe2, pt. ca am deja cu baietel, ce baietel chiar flacau sa zic asa, de 9 ani jumatate; deja cu multe dintre voi ma cunosc de pe celelalte forumuri; am avut o incercare de Fiv in Ungaria anul trecut, apoi anul acesta FIv 1 la Medlife, nereusit din pacate; acum incerc sa ma orientez pentru un nou FIV si sper sa fac o alegere norocoasa de data aceasta;din ce am citit as fi intresata de clinica din Germania mai mult datorita doctorului care vb. romaneste, dar mai vedem , sa ne mai informam putin ; pupici si bafta tuturor!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
KITTA spune:
Pisik06in afara de Omega 3 cu acoid folic si vitamine am luat doar DHEA 2/zi recomandate de ei. Acum de la CM iau Maca pt. cresterea lor.
melutzica spune:
Buna fetelor
Sunt si eu deja la a 3 incercare de FIV.Primele 2 le-au facut la spitalul din ST.Polten,insa acum am optat pt wunschbaby zentrum din viena si pana in prezent sunt fff multumita de prestatia lor.Dau dovada de o competenta si de un profesionalism cum mai rar intalnesti iar analizele si investigatiile pe care le fac ei,nici nu am auzit de mult ,dar apoi sa le fi si facut la primele doua fertilizari efectuate anterior.Ei,mi-au spus ca,la ei nu exista ca nu stim de ce nu functioneaza sau de ce nu a reusit o fertilizare si nu primesti unda verde sa incepi cu tratamentul pana cand nu este totul perfect cu sanse sigure de reusita.Eu saptaman viitoare incep cu stimularea si sunt fff increzatoare ca,de data aceasta va fi totul bine.Va pup pe toate si la cat mai multe reusite
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
luli spune:
bravo Melutzica - sa auzim numai vesti bune ; de data asta va fi bine ai sa vezi.
Te asteptam sa ne povestesti mai amanuntit
Behind every love is a great story
Luli
KITTA spune:
Melutzicama gandeam mai demult la tine ca suntem din generatia veteranelor. Am crezut ca ai reusit cumva si te-am pierdut din vedere. ne stim de la capitole mai vechi si de inceput. Eu tot la Wunscbaby vin saptamana viitoare. Azi am inceput tratamentul in Z3 cu 300 Gonal F. Poate ne si vedem din intamplare sau aranjat daca vrei la clinica. Noi o sa satm in Viena dar vrem sa mergem si in St. Polten si inca sotul nu si-a facut temele organizatorice....
elenada spune:
Buna fetelor
Va urmaresc de ceva timp si ma incanta ce citesc.
Dupa un fiv la giulesti nereusit ma demoralizasem rau de tot dar tot citind despre austria parca am mai capatat curaj.
As vrea si eu sa scriu la clinici si am si eu cateva nelamuriri pe care sper sa le clarific cu ajutorul vostru.
1.in primul mail ati trimis si ceva analize sau doar ati scris ca sunteti interesate de o fertilizare si pe urma au scris ei ce analize doresc.
2.pe mail iti spun ce proceduri iti recomanda si cat costa.
3. spermograma sotului meu e din februarie oare o sa o considere prea veche
eu as fi interesat sa vad ce costuri implica pt a ma mobiliza din punct de vedere financiar.
Multumesc frumos si multa bafta fetelor in focuri
elena
melutzica spune:
Buna seara
Kitta ,mda..au cam trecut ani peste noi..si noi inca tot luptam sa ne indeplinim visul;eu nu am mai scris de ffff mult timp pe dc insa am fost mereu prezenta.Un an de zile aproape am luat pauza de la anlize si fertilizari si alea alea,iar acum am intrat din nou in hora.Saptamana viitoare merg si eu la clinica insa nu stiu exact cand,caci trebuie sa astept mai intai CM.Tratamentul meu este si el cu gonal f si merional si pser din sufelt sa-mi dea voie sa incep caci am avut ceva probeleme cu estradiolul care a uracta la dumnezeu in ceruri si nu mai vrea sa coboare.Sa-mi spui eventual cand mergi tu la clinica poate ne intalnim.Chiar langa clinica sunt niste cafenele fff bune si ne putem vedea la o cafea.Te pup si numai bine iti doresc precum si la voi toate
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
luli spune:
Kitta - multa bafta si sa te vedem fericita , te rugam din suflet sa ne tii la curent, si pe mine ma tenteaza clinica asta
Behind every love is a great story
Luli