FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Pisik06, eu zic ca e super! Mie sincer nu mi s-a pozitiviat nici un test fara sa fiu gravi (si-am facut destule la viata mea, crede-ma )si nici n-am prea auzit sa se intample asa ceva!
Asa ca, maine dimineata fugutza la BHCG - tin pumnii sa fie bine!
Fii optimista si vino cu vestea cea mare!

Madalina

Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Am uitat sa-ti mai zic ceva - mai nou, eu cred in minuni, da !!!
Madalina

Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Pisik06: FELICITARI!!! Nici eu n-am vazut test pozitiv fara gravideala pana acum... Bine, eu n-am vazut test pozitiv pana acum, abia astept sa vad care imi va fi reactia. Te pupic si stai lunistita, mami...

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor! Pumnii vostri stransi au avut efect, va multumesc din suflet pentru urari. Beta HCG Z31 de la ultimul CM = 138!!!!!!
Mai repet analiza si miercuri si sapt viitoare sper sa am prima eco. Nu imi vine sa cred fetelor, toate realitatile contrazic ceea ce se intampla! Dumnezeu este mare si face minuni! Cand citeam de minuni ma gandeam ca se intmpla, dar nu mie. Ma rog acum tot Lui sa ma ajute sa fie totul bine.

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pisik - sarcina usoara si la termen !!!!!!!!!!!!!!!!!! deci trebuie sa credem si in minuni fetelor dragi !
Ioana - nu m am hotrat inca unde voi merge, deocamdata am trimis un mail dr. Beran din Germania;

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

Pisik06
felicitari din toata inima, iti doresc sarcina usoara.
spune-mi te rog cum sa schimb informatiile de pe prima pagina.

Mergi la inceput

Pentru cele care nu stiu, sumarizez povestea noastra, pt ca vreau sa va ajut sa credeti in minuni.
Eu: cicluri neregulate (lipsa si cate o jumatate de an, venit la 65-70 zile, pe urma la 40, 47, complet fara noima) ovare micropolischistice (laparoscopie pt decorticarea ovarelor in 13 febr. 2008)
Sotul: oligoastenoteratozoospermie severa. Cantitate intre 11 mil (cea mai buna sprmograma) si 100.000 (martie 2008), mobilitate A+B 10-15%, forme normale intre 5-10%, varicocel.
O IA nereusita in august 2007, milioane de analize, cariotip, microdeletii, spermocultura (la sot) HSG, histeroscopie, anticorpi antimullerieni (la mine). Sotul a urmat tratament naturist, eu am luat acid folic cu B-uri de la Doppler si Omega 3, precum si tinctura de Zmeur si de curand Coacaz negru (le-am oprit de sambata).
Pe 26 iunie am fost in Austria pt a ne programa pt FIV. La eco din Z13 am avut 2 foliculi f buni si dr ne-a spus sa incercam sambata ca poate cine stie. Plus ca ne-a dat multa incredere in fortele noastre si in reusita FIV-ului. Am "prestat" sambata si duminica(sincer, eu duminica cred ca s-a prins) complet relaxati, cu gandul de cat de frumos va fi in Austria si ca vom veni cu reusia sigura.

Cam asta este povestea, o minune cu adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Pisik06mama ce minune! FELICITARI? Sa ii spun dr. Fischelmaeir sa te stearga de pe lista de programari
Eu azi am fost la prima eco. Dr. sus-numita nu era acolo si am stat de vorba, adica completat dosarul cu analizele care mi le-au dat ei sa le fac, cu alte 2 doctorite. Una din ele mi-a facut eco si s-a bramburit putin, in sensul ca a citit pe ovarul drept 4 foliculi intre 12 - 17 mm si pe stangul a zis tot 4, apoi a rectificat si a zis ca doar 1. Nu mai stiu cat era asta stangaciu, deci mizez pe 5. Miercuri merg din nou la eco si analiza de estradiol si ce mi-or mai face. Mai bine ca ma doar 5 ca poate sunt de calitate mai buna, decat 8 si goi....
Referitor la doza din pen, pai daca am facut corect si e normal sa mai ramana ceva, inseamna ca tot am gresit ceva ca le injectai si pe restul de 75 ui crezand ca erau in minus de zilele trecute si acum inseamnca ca am facut mai mult de 300 intr-o zi. Zau parca era mai bine cu fiole, ca stiai cat era acolo atata bagai.
Bey, fetelor avusei un noroc chior. In timp ce calatoream eu ca o pasare calatoare fara griji in Ungaria duminica ma strafulgera brusc gandul ca eu am Gonal numai pana luni sera. Nu ar fi fost o problema, ca luam din Austrai, dar deodata m-am mobilizat sa iau din Budapesta si am dat sfoara in tara fetelor de s-au plimbat tura trecuta pe la Unguri. Aici vreau sa multumesc Andradei1si gagalicilor ei din burtic care mi-au tinut pumnii si am gasit deschis la o facrmacie non-stop din Budapesta de pe langa statia de metrou Deli daca nu ma insel. Am luat o carte de vizita cu datele de contact si o sa vi le scriu mai tarziu sa fie puse pe prima pagina in caz de nevoie pentru fete.
Voi reveni miercuri, cu vesti noi, poate reusesc si eu sa ma intalnesc cu Dr. Fischelmaier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTA dupa cum vezi FSH-ul nu e relevant.Asa cum am mai spus,cateva ovocite sunt suficiente,important e sa fie de calitate,sa se formeze embrioni foarte buni si rezistenti.Stim noi toate astea.Estradiolul cum e ?Tin pumnii stransi!Ai vazut ca Ioanatugs a reusit cu cele 4 ovocite,respectiv doi embrioni de 8 celulle clasa A sa ramana gravida?Deci,se poate si pentru cele ca si noi.Eu am mari sperante!Te pup si astept cele mai bune vesti!

Pisik te FELICIT si aici!Un dar mai frumos nu puteai primi tocmai acum cand te pregateai de FIV!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kitta, Kora, multumesc mult pt urari!
Kitta, i-am scris dr. Fischelmaier. Succes mult mult si sper din suflet sa fie bine pt tine! Sunt convinsa ca va fi!

Mergi la inceput