Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
patriciaRO spune:
Numai al meu nu se adapteaza inca. Nu se desparte de mama nicium... E culmea, frate... Vorbeste cu aia daneza de numa la gradi, se inteleg foarte bine, insa are o problema. Ma striga mereu si maraie aiurea.
Si ii deranjeaza pe ceilalti, insa educatoarea are o mare rabdare cu el. A zis ca deocamdata este pe drumul cel bun, ca are momente cand este distras de altceva si tace. Nici nu-si mai aude aminte de mama... Offf... O sa mai astept sa vad in cat timp se adapteaza.
Beatrice, mamic de Alex pifos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
omustata spune:
Eli-imi cer mii de scuze. Eu am citit abia cand m-am intors postarea ta in care ziceai sa ne intalnim. Eu nu ti-am propus pentru ca eram convinsa ca vei fi ocupata cu sarbatorirea Biei.
Am fost in bran, la pensiunea Alisa. Foarte frumos acolo. Ne-a cam plouat sambata dimineata si duminica, dar sambata dupa-amiaza a fost ok si am fost cateva ore in Brasov. De fapt le-am petrecut aproape pe toate la un restaurant foarte bun aproape de Piata Sfatului si alergand dupa porumbei tot pe acolo. Duminica am urcat la Urlatoarea si cam asta a fost tot. Chiar si asa scurt si cu ploaie mi-a placut tare mult.
Si eu am emotii cu gradinita. Eu am scos-o pe Maya lunile astea si acum mai au loc numai din septembrie. Dar eu incep in august serviciul. Este prima pe lista de asteptare si are intaietate pentru ca a mai fost la ei, dar sunt stresata cand ma gandesc ca este posbil sa nu am cu cine sa o las in august.
gabitza-bun venit acasa! Sa stii ca te-am tot pomenit zilele astea. Mi-am adus aminte ca tu povesteai de "Mama Cozonacilor" din Bran. Excelenti cozonacii!!! Si colacii aia cu nume unguresc m-au innebunit de-a dreptul. numai l amancare ma gandesc de cand sunt in tara si m-am ingrasat deja un kilogram si jumatate!
Anca-frumoase pozele de la petrecere. si este una in care patrick arata asa de smecheros cu chitara si ochelari de soare! Ca bine zici cu timpul. Eu sunt disperata de-a dreptul. Nu am timp de nimic! Am ajuns sa ma culc seara foarte tarziu si abia daca fac jumatate din ce imi propun. Sunt stresata de-a dreptul.
Olga-te rog mult nu te deprima! Sunt sigura ca Dumnezeu iti va indeplini dorinta cand va fi momentul cel mai bun. Poate acum nu era momentul. Ce mai fac Tony si Fane? Sunt bine acum?
Fran-bine ai venit acasa! Asteptam povesti.
Sufletzica-imi pare rau ca ai asa probleme cu Sara. Si eu am fost la fel cand s-a nascut sora mea, dar incet-incet mi-am revenit. Insa nu imediat. cat despre imbracatul numai in rochite si fustite, nepoata mea are mania asta de mica. Acum are 8 ani si tot asa a ramas. Nu se imbraca deloc in pantaloni. Iar iarna, pentru ca este frig, ii accepta numai pe sub rochie sau fusta. Iti dai seama cum arata. La Sara s-ar putea sa fie si un mijloc de a-ti atrage atentia. Iti trebuie multa, multa rabdare. Sper din tot sufletul sa o ai. imi dau foarte bine seama prin ce treci.
Vroiam sa va intrebvoi ii spalati pe dinti cu pasta cu fluor?. Pe Maya abia acum o invat sa se clateasca si sa scuipe. De fapt stia si inainte, dar efectiv refuza sa o faca. Am cautat in tot Bucurestiul pasta fara fluor si numai la Sensiblu am gasit una mica si scumpa rau. Asa ca acum ii tot explic fetei mele ca este fetita mare si trebuie sa se spele ca oamenii mari. Sa vedem daca tine.
Olga si Maya (28.05.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
OlgaM, cind am fost in tara gasisem o pasta care i-a placut Tudorei (tot mica si scumpa), dar nu mai stiu nici numele, nici daca avea flor, parca avea dar foarte putin. Stiu ca ii dadusem numele unei fete de aici si a fost multumita, poate isi aduce aminte cineva (sper ca nu tie!).
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
omustata spune:
Nelia-multumesc de raspuns. Eu am gasit una care nu are flor deloc si se numeste Nanodent.
Iuliana-niic nu mai stiu daca ti-am spus ca am vazut pozele. ma socheaza cat de mult seamana fetele tale. Uneori imi este greu sa le deosebesc. Dar nu-mi dau seama exact cu cine seamana. Parca au ceva din amandoi. Mie gradina zoologica din San Diego mi s-a parut cea mai frumoasa din cate am vazut vreodata.
Olga si Maya (28.05.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
S-ar putea sa fie vorba de pasta de dinti Nenedent? Asta stiu ca o poate si inghiti fara pericol. Cauta pe google, ca dadusem un link dar imi apare ca reclama.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
OlgutaM of, si mie imi pare tare rau, daca stiam ca ajungeti in Brasov sigur veneam in P-ta Sfatului (Dan a fost ocupat cu examene asa ca eram cat se poate de disponibila), hraneau fetele impreuna porumbeii, dar am zis sa nu insist cu intalnirea. Asta e.
Noi avem pasta de dinti Odolmed, dar nu-mi amintesc daca are sau nu fluor. Bianca nu stie sa se clateasca in adevaratul sens al cuvantului, asa ca noi mergem in continuare pe varianta inghitit si baut apa dupa spalare. Desi ea insista sa se spele singura ca stie, deocamdata tot eu o spal.
Bea intradevar iti trebuie rabdare multa, dar am convingerea ca mult nu va mai dura si se va acomoda, nu mi-a lasat impresia niciodata Pifosul ca ar fi asa mamos. Si cu Andreas acomodarea a fost mai de durata desi ii placea acolo despartirea era jale mare. Cu Bianca a fost mai usor.
Anca si la mine timpul e problema, acum e luni, acum e vineri. Desi vara avem mai mult timp pentru o multime de activitati cu toate astea ne plangem ca nu avem timp destul, pentru ca toata ziua suntem niste furnicute agitate care vor sa mearga si colo si dincolo sa faca si asta si ailalta si ajungem la un prag de oboseala. Eu daca as rezolva problema viselor de noapte as avea un somn odihnitor si nu m-as mai plange de oboseala. Din pacate timpul, mai bine spus lipsa lui, creeaza stres care ne imbolnaveste.
Oana englezoaica nici eu nu am talent de diplomat si din pacate lipsa diplomatiei costa...'Atentii' nu stiu nici eu sa dau, dar nici nu m-am obosit sa ma instruiesc in domeniul asta ca imi incalca principiile.
Am pierdut un mesaj apasand o tasta aiurea...ce enervant e
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Ciao!
sunt pe fuga....
S-a nascut ieri fetita prietenilor nostri, kg 3,220 si 50 cm...e miiiiicaaaa si somnoroasa, bine si ea si mamica ei!
Nelia, Lakalut cumva?
Aurasa si Onixone, felicitari pentru gradinita!
Pupici la toate, mai revin deseara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Bravo Aurasa, felicitari!
TDI, aproape cat Raducu meu, care a a vut 3.250 si 50cm. Nu e mica, e foate bine. Sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa creasca mare inconjurata de iubire!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla