Copiluti de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Si cum e deja 1 noaptea, deja nu mai e tarziu ci foarte devreme , ce mai conteaza inca o ora de stat pe net.

Va multumesc tuturor pentru frumoasele urari, si noi dorim tuturor copilasilor din grupa nostra, tot ceea ce ii doresc baietelului meu.
Sa fie pace in lume, sa creasca sanatosi, in liniste, fericire, si numai bucurii sa fie in viata lor.

Danelutza, ne-a topit Isabella cu sarutul ei . Patrick s-a uitat la poza minute in sir, foarte fericit, ca ii trimit fetitele kiss-uri si pe e-mail, de acasa de la ele. M-a intrebat de ce nu vine a doua zi la party ...

Elisor, esti o draguta, multumim de telephone, n-am mai ajuns sa sunam inapoi, am plecat sa cautam chitara si chiatara ne-am facut, am mai ajuns acasa pe la 8 seara ...
Imi pare rau ca ziua Biancai la gradinita a fost umbrita de comportamentul educatoarei. Ce-a putut face de te-a suparat asa de tare, chiar de ziua micutei?

Putem spune ca de acum avem si noi baietel mare, am intrat in randul celor mici de 3 anisori . Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Dumnezeu ptr. comoara care ne-a dat-o, baietelul nostru drag. Noi de ziua lui, am incercat sa-i oferim ceea ce credem noi ca are nevoie - adica timp cu parintii lui. Ne-am luat liberi vineri si luni, i-am facut pe plac, l-am dezmierdat cat am putut de mult, am petrecut alaturi clipe deosebite. Doamne ce bine e sa te rupi de toate problemel zilnice (nu e-mail-uri, nu proiecte, nu deadline-uri, etc) si sa devi macar pentru cateva zile copil, alaturi de copilul tau. Viata are alta valuare, si iti ofera toata esenta ei.
Sambata am avut primul party cu prietenii romani si copilasii lor. A fost foarte frumos, vremea a tinut cu noi, a fost cald si placut,toata lumea s-a distrat, de la mic la mare.
Am trimis o invitatie la albumul privat pe contul comun de pe yahoo, ptr. cine vrea sa vada voinicutul de 3 ani.
Sambata care urmeaza, vom avea al doilea party cu prietenii de la daycare. Poate pare ciudat, dar la daycare Patrick are inca 2 baietei prieteni foarte buni. Inclusiv educatoarele se mira cat de atasati, sufletisti, prietenosi pot fi acesti copilasi, inca de la o varsta atat de frageda. Se suna dupa orele de program, nu merge unul fara celalalt, dorm cu patuturile unul langa altul, etc.
Deci sambata vom avea 3 baietei invitati la al doilea party. Sunt sigura ca indiferent de vreme (preferabil cu soare), copilasii se vor distra pe cinste.
Am invitat si 2 fetite, dar din pacate, nu ne-au comfirmat perezenta

Nu stiu altii cum sunt, dar eu trec printr-o criza mare de timp, parca nu mai ajunge de nimic ... la serviciu, nu pot sa cred cand trec cele 8 ore si ar fi trebuit sa fie gata inca pe atata. Acasa cand ajungem suntem tot pe afara, asa ca dupa ce se culca piciul mic incepe distractia prin casa, iar inainte de miezul noptii nu apuc sa ajung in pat.
In weekend musafiri, sau suntem plecati, sau are piciul mic activitati (innot, soccer). Oricum prefer sa gatesc in timpul saptmanii la miezul noptii decat sa nu petrec in weekend timp cu el. Asa ca totul se desfasoara cu o viteza ametitoare in timpul saptamani ...

Ne e dor de voi, mai bag cate un ochi sa citesc, dar cu scrisul mare, mare problema.

Va dorim tuturor numai bine, sanatate, bucurii, o vara cat mai frumoasa, bucurati-va de micutii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

M-AM INTORS ACASA !
GABITZA -sa-ti traiasca Raducu, sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!
Asa e tot ce stiu despre voi din ultima luna, ca a nascut Gabitza.
Le urez si eu la toti sarbatoritii din luna asta "LA Multi Ani", si incerc sa citesc ceva din urma sa vad ce ati mai facut...
Va pup pe toate, mi-a fost tare dor de voi

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc, Fran!
Bine ai revenit! Te asteptam cu povesti si noutati despre voi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Bine ai revenit, Fran, te asteptam cu impresii. Iepu cum s-a descurcat fara tine?
Newmami, va admir pentru cum va organizati cu piciul!
Gabitza, cum te mai simti? Raducu papa bine, doarme?
Elisor, succes la facut valuri, din pacate ma indoiesc ca poti rezolva ceva in tzarisoara noastra mioritica rau da' macar dai putina bataie de cap unora daca te iei putin de ei.

Eu sunt in mari emotii, prietena mea e in operatie acuma, se naste bebelina Lavinia!

Mergi la inceput

Nastere usoara prietenei tale,TDI, si bun venit pe lume Laviniei!

Bebe Raducu este foarte lacom, mananca repede-repede, oboseste, adoarme la san, il pun jos, se trezeste...Incerc sa-i mai spatiez mesele, ca el tot la tzitzi ar sta. Noaptea vad ca se trezeste cam de 2 ori. Pot sa zic ca e destul de cumintel.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Anca v-am vazut pozele de la aniversare, frumos, nici nu trebuie sa spui ce bine v-ati simtit ca pozele vorbesc de la sine.

Teddy nastere usoara prietenei tale!

Fran bun venit acasa! Asteptam impresii din calatoria de peste mari si tari, cum a decurs revederea cu Iepu, cate minute ai tinut-o in brate?

Gabitza take it easy, imi imaginez ca esti dornica sa iesi, dar pune-te pe picioare calumea. Cu oboseala cum te descurci? Andrei merge la gradi sau sta cu Dora?

OlgutaM cum a fost excursia la munte? V-a plouat, ati inghetat? Unde ati stat pana la urma?

Nu prea am dispozitie de scris, dar trebuie sa-mi dreg cat mai repede starea asta blegoasa...am vorbit si la gradi, vreau sa va povestesc si de partyul de la cresa numa' sa-mi gasesc dispozitia sufleteasca...dar am pus poze din Bucuresti (in foto 1)

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Eli, deja Andrei merge full time la gradinita si s-a adaptat foarte bine.
Foarte faine pozele din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor:pozele din bucuresti imi aduc aminte cand eram copila si ma lua mama cu ea in delegatie in bucuresti.Tare frumoase vremuri.

Si alex a primt telefon de la o gradinita(atasata la o scoala primara) si mi-a s=a spus ca a fost acceptat de la sfarsitul lui septembrie dar mie sincer nu imi place scoala nici pe dinafara si nici pe dinauntru.raporturile de la ofsted nu sunt chiar bune, sunt multi imigranti,copii raman pe dinafara(cei care vb engleza)si simt ca nivelul este mic si se plictisesc.Asta chiar si la gradinita.Nu imi place deloc si sincer cand ma gandesc la scoala aia imi vine sa plang de ciuda.Ma duc si pe alte scoli sa vad ce pot face.

In rest suntem bine, Alex e cuminte ca de obicei, numai azi s-a dus in baie si din bucatarie aud:pleooosc!ha,ha!pleosc(a doua oara)ha, ha si a treia oara la fel.Ma duc la baie si Alex ce facea: cu cana care se clateste cand se spala pe dinti o umplea cu apa si o arunca in hol.Am zis ca mor!!!
Mai nou cand il cert si ridic vocea la el, isi pune mainile pe urechi!!!Mi-e tare mila de el, mai ales ca saracul nu prea are activitati iar eu sunt prinsa pana la 5:30 in casa cu munca.Ieri mi-am rupt progrmul si l-am dus la o biserica la un playgroup langa noi.Bineinteles cand am venit avem mesaje pe telefon, email!!!dar nu imi pare rau ca am fost.Imi pare rau ca nu stiu cum sa fac mai multi bani sa pun o fata sa stea cu Alex si sa il duca la plimbare.
Haideti ca am tinut mesajul asta deschis ...practic toata ziua!!!Am si uitat de el...atata treaba am avut!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La noi a tras o ploaie (de fapt chiar 2) cu surle si trambite dar tot am reusit sa scot capritza afara, echipata ca de ploaie cu nipulitze/nizme (traducerea = cizmulite/cizme) si pelerina cu duga (gluga). Doamne cat s-a putut balaci in toate baltile, cu acordul meu de data asta, acasa am oprit-o la intrare sa scoatem cizmele si sa golim apa din ele. Ce incantata a fost, i-a povestit imediat lu' tati aventura balacitoare.

Oana englezoaica imi pare rau ca esti dezamagita cu gradinita (sunt rea daca-ti spun 'bun venit in club'? ), bine macar ca ai ceva sigur in caz ca altceva mai bun nu gasesti, pe moment (de fapt gandesc cu voce tare ca asemanator mi s-a intamplat si mie). Ma gandesc ca la voi nu exista conceptul 'dau ceva si aranmjez', nu?
Bianca cand face o prostioara vine singura la mine si-mi spune "n-am facut nimic", atunci intru in actiune si caut 'pagupa'.

Gabitza stiam ca e la gradi Andrei, dar m-am gandit ca poate ati intrerupt de cand a venit Raducu pe lume sau cu atat mai mult e indicat sa mearga sa te mai odihnesti si tu. S-a acomodat destul de repede la cat era de 'tatos' anul trecut, ce mai, ai baiat mare!

Va multumesc pentru vizionarea pozelor. Anca sarumana de comentarii!

Fetelor ati plecat in concediu? Cat timp am sefa in concediu pot intra si de la servici asa ca un timp o sa ma vedeti mai des.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor: ba exista dar trebuie sa fi diplomat rau si eu nu sunt.Adica ceva de genul "donatii la biblioteca".Oi stiu eu ceva engleza dar cate o data la treburi fine o cam dau in balta si in loc sa sune ceea ce trebuie suna ceva foarte din topor.Intotdeauna mi-a fost tarsa sa dau spaga in romania si nu prea stiam cum sa incep subiectul, darmite in alta limba!!!Merci ca ma primiti in club!!!Sa vedem ce o sa fac.Gradinita e pe umerii mei, deci va trebui sa ma descurc fara barbat.Hmm...

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput