Copiluti de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Iar intru pe fuga, vroiam numai sa va spun - apropos de discutia "pasta de dinti cu fluor" ca am aflat care este motivul macinarii dintilor Mayei. Din cauza excesului de fluor. Cand era de un an si un pic eram terorizata ca fugea cu tubul de pasta de dinti vademecum fructata si efectiv o prindeam mancand din tub. Dr. stomatolog ne-a spus ca excesul de fluor duce la formarea unor pete maronii pe dintisori care apoi se macina.

Mi-am deschis link-uri sa ma uit la poze si vroiam sa le vad si pe cele ale Iulianei dar nu stiu care este contul comun si nici parola. Help please!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Florentina, contul comun banuiesc ca-i adresa de yahoo: copiluti_mai_iunie@yahoo.com...parola ti-o trimit pe mess.
Imi pare rau de dintisorii Mayei...nu stiam ca fluorul poate cauza asemenea probleme, trebuie sa fiu atenta ca si Aly face abuz de pasta dar, din pacate sau din fericire o conving rar sa se spele, bine macar ca dintisorii ei sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaM, nu stiu daca ti-au raspuns fetele, ca nu am timp sa citesc, dar pentru ca anul trecut am fost stresata ca nu gases pasta de dinti pentru copii mici, am dat o cautare pe net si cred ca poate fi vorba despre Zendium sau Lakalut sau Novalac... cel putin asta mi-a aratat pe net, dar eu nu-mi aduc aminte numele.

Edit: Da, era Lakalut, pentru ca stiu sigur ca era nemteasca sau asa ceva. Parca avea fluor, dar o cantitate mica de tot si farmacista mi-a spus ca e buna pentru copii mici.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana mersi de pm, tare m-am bucurat ca ti-ai facut timp sa-mi scrii, sunt foarte entuziasmata de ce-am vazut, ne incadram si-n buget, ramane sa caut la agentiile din Brasov. Anul asta ce planuri de vacanta aveti?

Teddy felicitari mamicii, sa se refaca repede si sa-i traiasca bubulina!

Florentina of, imi pare rau pentru dintisorii Mayei, dar cred ca nu e totul pierdut mai ales ca sunt cei de lapte. Eu am inteles ca sunt pareri pro si pareri contra fluorului, dar nu e dovedit nimic sau ma insel...

Aurasa felicitari pentru admiterea la gradi! La noi inspectoratul a decis sa se continue inscrierile pana in 31 august, asa ca nici o gradi din oras (teoretic) nu afiseaza nici o lista.

Mult ravnita gradinita din cartier (pe buna dreptate e cea mai frumoasa si spatioasa din oras) ne-a admis intr-un final DAR nu asa cum mi-as fi dorit. Adica in GRADINITA LOR, au cerut la inspectorat sa aprobe inca o clasa de grupa mica dar intr-un parter de bloc (ei zic ca provizoriu un an pana se mai face un nivel la cea existenta si apoi de la anul ii va aduce si pe cei din apartament in sediul gradinitei. Am urat gradinitele de apartament si se pare ca daca vreau gradinita asta numai astfel sunt admisa. . Am acceptat sa ne treaca pe lista, dar nu credem ca vom ramane aici, ci vom merge la cea din centru orasului, unde a fost si Andreas. Mai cugetam.

Bineinteles ca iar a trantit o ploicica asa ca am dus-o pe Bianca la un playground acoperit, nu voia sa mai plece dar cand s-a vazut in masina mi-a spus ca e obosita foarte tare si vrea sa doarma, ca atare doarme, yupiiii!

Florentina, Anca, Clara, Daniela, OlgutaM multumesc pentru comentariile pozelor, sunt asa haioase si inspirate, le savurez cu atata placere...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Seara buna,

V-am povestit ca noi am depus cerere la 2 gradi, cu gand sa fim admisi la una. M-am dus frumos la 8 dimineata la una si a doua zi la cealalta. La a doua mi s-a spus clar ca nu prea are sanse ca s-au ocupat locurile deja. Azi dimineata ma suna o mamica si-mi zice ca a intrat Catalin la aceea. Ok, ma bucur. II scot pe la 10 la plimbare si trec si pe la prima gradi ca e la 2 blocuri de noi. Intram, Catalin pe lista. O gradinita frumos aranjata, spatioasa cu bune caracterizari. Toti prietenii de joaca ai lui Catalin au intrat. Am luat fisa de inscriere, am completat-o si m-am intors dupa o ora cu restul actelor. Fisa medicala o primim in 25 august. Cam asta e aventura noastra cu gradinita. Mai avem inscrierea la cresa. De Alexandru a zis Directoarea sa nu imi fac probleme ca el intra automat, fiind deja Catalin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Buna dimineata
Olga, este vorba de Lacalut pt copii.Are ceva flor dar ffff putin(0.025%).Mie mi-ai spus nelia dar eu cum intru rar pe aici abia acum am vazut intrebarea Olgai.Sara doar pe asta o suporta...dar din cauza gustului.Se gaseste la farmacii, eu de la Dona o iau si costa cam 10 ron.
Nelia, multumesc mult pt sfaturi.Mi-au facut bine desi nu sunt toate aplicabile.David are colici cam toata ziua, mai mult nu doarme si plange ore in sir.Dupa vreo 2 ore de plans cand in sfarsit reusesc sa il adorm tipa Sara sau il trage de ceva iar el se trezeste plangand...ei, atunci uit eu ca are doar 3 ani si imi ies din fire.Sunt si obosita si poate si din cauza asta mi-este si mai greu.Dar intr-adevar cu cat ii aloc mai mult timp doar eu cu ea cu atat este mai intelegatoare.Doar ca ii trece repede.

David de vreo 2 zile o tine pe febra - a facut vaccinul de 2 luni - si este si mai plangacios.Nu mananca, nu doarme....decat noaptea.Ziua cate jumate de ora de somn din cand in cand si cate un pic de lapte...in rest plans de voie.Si din ala de acum zici ca nu mai are aer.

Multumesc si celorlalte fete pt sprijin ...imi face bine sa va stiu aproape

Aurasa, la care gradi l-au acceptat pe Catalin? La cea de la drumetu? pe program lung sau scurt?s-au afisat listele si la 111 cumva?

Si noi am fost acceptati la una din gradinite.La doua stiu sigur ca nu pt ca au afisat listele...sa vad la celelalte 4 :).Oricum azi duc actele la cea care ne-au acceptat ca era si cea pe care mi-o doream eu ...doar ca acum am aflat ca sunt f multi in grupa...Dar in lipsa de altceva f bine si asa.
Vroiam sa mai intreb ceva fetele din Bucuresti.Stiti cumva un pedi bun cu cabinet particular (sau nu neaparat) sa o duc pe Sara?.Are de ceva timp un fel de insuficienta respiratorie...ii tot vine sa traga aer in piept, inspiratii profunde.Am avut si eu ceva de genul asta cand eram la 10-11 ani si stiu ca mie mi-a trecut cu mg...era un salt de crestere sau asa ceva.Dar ei i-au iesit analizele perfect.A ascultat-o la plamani la inima, nu are nimic de genul asta.Pedi a mea nu stie ce sa zica ca are si vad ca Sara are in continuare chestia asta....mai ales cand alearga sau face efort.
va pup pe toate si va multumesc ca existati
adela, sara si david

Mergi la inceput

Adela - la Drumetul, program lung. S-au afisat si la 111.

Mergi la inceput

Adela - la Drumetul, program lung. S-au afisat si la 111. Am depus deja dosarul complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao gagici!
Va invit la un pahar de sampanie, eu si sotzer azi sarbatorim 5 ani de cand suntem impreuna!
Deseara organizam , in 3 bineinteles, mergem la un restaurant la mare, apoi ne plimbam pe faleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ei bravo, la inca de 5 ori cate 5, si chiar mai mult va doresc
Felicitari si o viata plina de bucurii inainte!

Ahhh....ce balesc dupa niste sampanieeee....

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput