Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
La multi ani, Bianca !
Sa cresti mare ingeras cu ochi albastri, sa fii sanatoasa, norocoasa, fericirea sa fie mereu in preajma ta, sa le aduci doar bucurii parintilor, alaturi de fratiorul tau !
Mamica Elisor , indiferent de ce ti-ar fi spus educatoarea, trebuie sa fii fericita in aceasta zi si sa tratezi cu indiferenta rautatea oamenilor.
-pupici si zimbeste, daca nu pentru tine, pentru Bianca.
La multi ani, Patrick !
Sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos, fericirea si bucuriile sa te inconjoare mereu,
iar parintilor sa le aduci doar bucurii !La multi ani, Mercedes !
Sanatate, bucurii, fericire si numai bine, alaturi de cei dragi !
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Va dau linkul de la odiseea cu mamicile de mai-iunie 2008 unde am scris povestea nasterii lui Radu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122487&whichpage=15
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Gabitza, am citit povestea nasterii si mi-am reamintit prin ce am trecut si eu, bine ca s-a terminat totul cu bine! Nu s-a pus problema sa fi nascut normal, avand in vedere intorsatura evenimentelor? Poate ai fi scapat mult mai usor!
iuliana spune:
La multi ani, Patrick!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
Danelutza spune:
Gabitza , am plins cind am citit povestea nasterii lui Raducu, ingerasul a fost cu voi si linga voi. Refacere rapida in continuare. Am vazut pozele, e superb Raducu, sa va traiasca si sa fiti fericiti, de fapt fericirea se citeste pe chipurile voastre, in toate pozele.
Multumesc fetelor care au facut comentarii la pozele de la ziua Isabellei. Intr-adevar peisajul e minunat, doar ca... era casa vecinilor, ei au propus, au avut vreo 12 copilasi de la gradinita invitati, eu am fost bucatar sef, adica ordonat si executat, apoi m-am prezentat cu printesa la bal.
Casa noastra e alaturi de a lor, gradina e mult mai mare, peisajul e se vede din toate partile, doar ca sintem cumva in constructii-reconstructii, anul viitor ma voi mindri cu pozele facute din curtea noastra, bineinteles cu copilasii cu care va merge Isabella la gradinita. Aaa, uitam sa va spun, casa noastra e mult mai mare, asta aviz amatorilor care vor sa vina in vizita, va asteptam cu drag.
![](majoreta.gif)
Mercedes spune:
Gabitzam-am citit povestea nasterii lui raducu- cel mai important e sa ai grija de tine sa te pui pe picioare.
ChrisDun spune:
Bianca si Patrick, sa aveti parte de multa sanatate si de lucruri frumoase !
LA multi ani tuturor copilutilor pe care nu am apucat sa ii felicit cu ocazia zilelor lor de nastere
Gabitza, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti cu totii !
Tdi, merci pentru ca mi-ai impartasit experienta ta cu gradi. In principiu de-asta mi-e si mie teama, sa nu ramana copila traumatizata :(
Nelia si Androix, felicitari pentru examenele luate cu brio !
Olga M: Carina poarta 25-26 la pantofi... traieste pe picior mare
Olga T, capul sus! . Orice rau spre bine, tu esti tare si ai o familie care te iubeste. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar cu ajutorul lui DD o sa aiba Tony un fratior sau o surioara.
Azi m-am intalnit cu o mamica pe care am cunoscut-o acum doi ani in parc. Stiu ca v-am mai povestit despre cazul fetitei ei: la o raceala un medic i-a prescris gentamicina, si copila a surzit. Acum am aflat ca dupa ce au fost in Germania sa ii faca un implant pentru auz, tatal fetitei a decis sa isi paraseasca familia . S-a carat, pur si simplu !! Mie nu imi vine sa cred ca exista oameni dintr-astia
In momentul asta nu imi mai amintesc ce mai vroiam sa va spun, asa ca trimit mesajul
Week-end placut !
iuliana spune:
Am reusit si eu sa pun pozele de la Disneyland si San Diego, in sfirsit. Le-am trimis la contul comun.
Recomand:) sa vedeti si filmuletele...unele sint dragutele tare.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii