Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
La Multi Ani, Bianca de elisor sa ai o viata frumoasa presarata cu petale de trandafiri alaturi de fratiorul si parintii tai!
La multi ani Patrick ! sa cresti frumos si sanatos.
Multumesc pentru urarile care mi le ati transmis fetelor. Am mai imbatranit un an. Chiar ma gandeam ieri si le spuneam colegilor ca daca nu vin azi sa stie ca sunt in concediu medical asta deoarece colegele mele care si au sarbatorit ziua pe 10 si 11 iunie au intrat rand pe rand in medical, dar se pare ca am revenit la servici.
Felicitari lui Andreas pentru absolvire!
Apropo fetele care au copii mai mari stiti cumva cum s -au departajat calificativele sau ce inseamna calificativul bine si foarte bine la cangurasul la mate? cristi a luat bine si vroiam sa stiu ce inseamna. Nu gasesc pe situl lor . Oricum este bine si asa deoarece dupa cum stiti sunt probleme mai mult de logica decat materia predata la clasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
La multi ani Sara si Ioachim!
La multi ani sarbatoritilor zilei: Bianca si Patrick!
La multi ani Mercedes!
Pupici de la noi!
Cornelia
monu spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Patrick si Bianca.
Sa cresteti mari si sanatosi. sa fiti iubiti.
Gabitza, superb bb.
Nelia, si eu am oroare de cutremur si stam la et 7. si mor de frica.
aici ploua si e frig si mi-e tare urat fara sot. :(
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
LA MULTI ANI BIANCA!
Fetita cu chip de ingeras, sa fii sanatoasa, iubita, cuminte
LA MULTI ANI PATRICK RYAN!
Sa cresti mare dovlecel, sanatos si voinicel.
La multi ani Mercedes!
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La multi ani Bianca, la multi ani Patrick!
Tot binele din lume il doresc pentru voi si familiile voastre!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Multi ani traiasca Bianca!!!Multi ani traisca Patrik!!!
cu intarziere La multi ani Mercedes.
Gabitzam nu ma mai satur de pozele voastre.Sunteti superbi si bebe imi aduce aminte de Alex!!!Si ma uimenste cu cate dragoste si curiozitate se uita Andrei la fratiorul lui.Sa fiti sanatosi si fericiti!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Andrei e inca foarte curios si nedumerit dar pare ca s-a obisnuit cu prezenta lui Raducu. Face ture tot timpul si se uita la el in patut, il striga, ar vrea sa se urce cu el in pat. Ieri cand a venit de la gradinita i-a dat doua carlige de rufe si o bila, din trofeele lui personale, care nu se dau M-a uimit gestul lui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
....ce frumos!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
La multi ani Bianca, iubita lu' mami, dragostea lu' tati si partenera de ghidusii a lu' Andreas! Te iubim mult, asa rautate mica cum esti! Atat, ca-mi dau lacrimile.La multi ani PATRICK!
Sa ai parte in viata de mult noroc, iubire si intelegere! Petrecere frumoasa!
Va multumesc de urari si telefoane!
Ar trebui sa fie o zi cu totul speciala dar, din pacate, educatoarea mi-a stricat-o (ea spune acelasi lucru despre mine). O zi de nastere cu atatea lacrimi nu mi-as fi imaginat!!!
In fine, mi-am mai dres ziua, sunt inca la servici, dar sper ca pana la sfarsitul zilei sa zambesc.
Gabitza foarte emotionante pozele, nu stiu care mi-e mai draga: cea cu Raducu la sanul tau, cea cu Andrei plin de curiozitate, cercetandu-si fratiorul sau cea cu Costi mandru si fericit tinandu-si in brate puiul cel mic...toate sunt incarcate cu multa emotie, mai ales ca suntem in sezonul aniversarilor si ne duc pe fiecare cu gandul la nasterea puiutilor nostri. Sa ne traiasca si sa ii iubim!
Mercedes multumesc la fel si voua aceleasi felicitari! Nu stiu cum se traduc calificativele in premii, dar nici nu-mi bat capul sa inteleg mai mult decat e sistemul asta la care am aderat cu multi ani in urma. O porcarie in opinia mea. Sper, pana ajunge Bianca la scoala sa ne intoarcem la notarea cu cifre si admitere la liceu. Andreas a primit diploma pentru rezultate bune si foarte bune la invatatura, asta inseamna premiu II sau III??? Pentru mine conteaza ca el sa stie si atat!
Ruxel foarte frumos blogul tau, am vazut pozele si insemnarile tale, reusit! Ai fete frumoase, ai surprins chipuri, mutrite si ipostaze deosebite! O felicit pe Alexandra pentru frumosul spectacol de balet si pentru talent!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"