Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Madutza la multi ani , tot ce iti doresti , sanatate si mult noroc !

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Madutza, tiza mea, La Multi Ani!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Madutza La multi ani!!! sanatate multa si bebe sanatos!!!

dandusa dupa cum ai vazut nici la elilove (prima sarcina) si leeloo nu s-a potrivit testul acela cu aflarea sexului.in schimb la babyzapi si oceanborn s-a potrivit. asa ca nu-ti face griji, daca doc a spus baiat atunci baiat e. important e , asa cum spuneau si fetele, sa avem bebei sanatosi.

mamiseli, andy va multumesc ca v-ati gandit la mine. am avut emotii dar cand l-am vazut pe bebe au disparut. din pacate nu prea a stat bebe la masurat, topaia de zor. doc mi-a spus ca e prea mic ca sa poata sa-l masoare asa cum trebuie ca are abia 12 sapt si 4 zile si m-a chemat din nou peste 2 saptamani. sunt un pic surpinsa pt ca stiu multe fete care au facut morfologie la 12 sapt. dar, asta e, ma mai duc peste 2 sapt sa vedem atunci ce ne spune. bine, ceva masuratori a facut ea acolo inclusiv pliul nucal ca o tot stresam eu. luni trebuie sa merg sa-mi fac si DD si sper ca totul sa fie bine.

fetelor am si eu o intrebare dar daca o considerati prea intima sau indiscreta imi cer scuze anticipat. voi cum va mai epilati? ca eu pana acum m-am epilat cu aparat epilator, peste tot . dar doc mi-a spus ca de acum incolo sa folosesc lama . voua ce vi s-a recomandat?

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor! Va multumesc mult pentru felicitari. Am un buchet maaaare de oferit pentru foarte multe dintre voi care s-au gandit la noi si ne-au pupat pentru rezultate: Mamiseli, OtiliaV, Elilov, Loren@, Mirtha,Maryb, Madutza, Brie, Mav, Anes...sper sa nu fi uitat pe cineva
Ma bucur ca v-au fost de folos, macar cu titlu informativ, cele povestite de mine legat de amniocenteza.
Din pacate, nu am avut inca timp sa intru sa vad si eu ce poze ati pus in contul comun, dar promit ca-n cursul zilei o voi face, mai ales ca abia astept sa va cunosc. Recunosc ca eu nici n-am apucat inca sa-mi fac
Am vazut totusi pozele din linkurile date aici. Diana arati super in poza si ai o fetita dulce foc!
Elilov avem burtica cam la fel, si a mea e destul de tuguiata...si nu mai plange dupa fetita ca vine ea dupa aia...eu ce sa mai zic, gata sperantele. Sa avem copii sanatosi, asta conteaza. Eu zic merci ca am barem o finutza la care sa-i mai iau o rochita, o papusa .
Imi pare tare rau ca stai si tu cu stresul asta cu bolile contagioase. Te inteleg din suflet pentru ca 5 saptamani am asteptat si eu sa se termine lantul imbolnavirilor. In final, ai sa vezi ca totul va fi bine. Nu te stresa prea tare, ca sa nu-l agiti pe bebe. Le ai pe fetele care intra mai des ziua si o sa treaca timpul mai repede pana o sa vina si sotul tau acasa. Pacat ca nu pot intra si eu ziua, in cursul saptamanii
Loren@ super arata patuturile alea de la Neoset. Noi mai asteptam pana sa le facem camera, momentan bebe va dormi vreun an la noi in camera, abia apoi le vom face camera comuna...dar strang idei de modele de camere, pentru ca au un dormitor tare micut si nu intra prea multe in el.
Mav se pare ca noi suntem cu 2 baietei pe aici.. Ma bucur ca ti-ai revenit si te simti mai bine. M-ai dat pe spate cu poza aia "dupa 10 ore de munca". Eu arat asa dupa 10 ore de SOMN...ba chiar mai rau ca nu sunt asa draguta. Au dreptate fetele..de asta trage sefa ta atat de tine, ca nu arati deloc ca ai fi obosita
Mi-a placut Sebi al tau, e dulce foc!
Brie ma bucur mult ca e mai bine fetita ta. Abia astept poze cu ea de la serbarea in care e Scufita Rosie. David a fost Lupul anul asta
Leeloo super ca esti la mare!. Sper din suflet sa ajungem si noi anul asta vreo 3 zile in iulie si vreo 3 in august, ca macar de asta sa aiba parte si David in vacanta asta de 3 luni..ca-n rest..nu are nici macar bunici la tzara sa iasa undeva vreo saptamana.
Bebecris frumoase poze!
VonHelen felicitari pentru baietel!
Babyzapi imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii legate de CIC, dar vad ca fetele ti-au dat deja raspunsuri pertinente. Si eu am gasit multe raspusuri la intrebarile mele pe PAGINA LEGISLATIVA, asa ca foloseste-o cu incredere.
Ramo la sa ca trec ele si greturile alea In curand o sa fie doar o amintire.
Andreyutza la mine nu se aplica la nici unul din copii acel calcul. La David era 22+10=32 si iesea fetita, iar acum 29+1=30 iese tot fetita si e baietel clar, dupa rezultatele genetice (cei drept nu am vazut inca asta si la ecograf, dar nu vad cum s-ar infirma daca d.p.d.v. genetic a iesit asa)
Madutza super faza cu "prietene de carucior". Am avut si eu mai multe, dintre care una foarte buna, cu care am dus si copii la gradi, dar care de 1 an s-a mutat in Spania si acum
nu mai vorbim decat la telefon sau pe mess
Anes aveam risc crescut la DT, TT nu l-am mai facut. Riscul era de 1:108, dar cu pliul nucal bun 1,24 si cu ecografie buna. Ne bucuram ca in final, totul a fost bine, analiza nu a avut repercursiuni si bebe e sanatos!
Madutza LA MULTI ANI si multa sanatate!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav am fost ingrijorata ca ai ajuns la urgenta! Sper ca acum esti mai bine!

leeloo5979 ai mare grija ca nu ai voie sa stai la soare atat de mult ca sa te inrosesti!

mav, hi, hi, mici eu nu am pze cu burtica mea pana acum! Am constientizat si eu lucrul acesta acum vreo doua zile! Cred ca din cauza ingrijorarilor!

carmendu uf! Bine ca nu ne parasesti! Chiar vroiam sa stiu de tine! Ce face BB? Cum vor ramane ceilalti embrioni redusi? Vor exista pana la nastere, sau se vor resorbi?

Monicus, Andy08 Bine ati venit! monicus 4D se face mai ales la morfologia de trim. II. Este bine sa il faci ca sa iti spulbere indoielile.

19+

Mergi la inceput

Andreyutza in primul rind felcitari pentru bebe jucaus! Sa fiti sanatosi !

Cit privete epilatul , exista pe forum un capitolul separat - Epilatul in sarcina - de unde poti culege opinii .
Mi s-a spus de OBG ca pot continua linistita epilatul cu ceara. In masura in care voi constata ca ma doare excesiv voi incerca sprayul cu Lidocaina pe zonele extrem de dureroase sau voi renunta.
Spun asta pentru ca la penultimul epilat am avut surpriza sa constat o crestere in intensitate a durerilor prin zone unde alta data o durere absolut suportabila. La ultimul epilat a fost super ok , in sensul ca nu am avut nici o modificre negativa ba chiar aveam senzatia ca sunt usor mai....... nesimtitoare.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Am o intrebare pt. fetele din Bucuresti , Pitesti , Vilcea , Craiova : unde pot gasi un magazin specializat pe lenjerie intima si de noapte : pijamale , capot , camasi de noapte ?

Multumesc.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Amalia felicitari si de la mine pentru amniocenteza. Mai bune mai tarziu decat niciodata, nu?
Mirtha

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

babyzapi nu stiu sigur, dar nu cred ca mai poti plati la stat daca nasti si nu ai inca implinite 12 luni de activitate. Popate ti-au raspuns intre timp fetele!

alinushca Multumim! Sarcina usoara si tie!

andreyutza coincidenta sau nu, la mine s-a potrivit .

Marush de ce nu iti pui la semnatura varsta sarcinii? Sa stim si noi ce etapa parcurgi! Stiu ca si la tine a fost o sarcina obtinuta cu greu si iti inteleg rezerva.

bebecris si eu sufar de constipatie cronica si n-am descoperit inca reteta ideala impotriva ei. Poate niste kiwi pe stomacul gol...!

Olivia26 utile sfaturi pt. constipatie...Dar din nefericire nu le putem respecta in totalitate! Macar sa incercam, pt. ca ele inseamna si o alimentatie sanatoasa.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha gasesti multe lucruri dragute la Cocor, Unirii, Obor, sunt cateva magazinase si in SIR (un magazin gen IDM-ul de la Basarab), care este langa statia de metroul Armata Poporului.
La altele nu ma pricep pentru ca nu am cine stie ce la acest nivel, din pacate. Unoeri imi mai iau si cu Cora sau Carrefour.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+

Mergi la inceput