Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 21
anes spune:
Mirtha eu citesc din urma si abia acum am vazut ca ai pus semnatura
. Felicitari si sarcina usoara in continuare! Stiu povestea ta de la alt subiect si iti tin pumnii!
andreyutza si eu am folosit epilatorul, dar nu il prea mai suport, ma doare prea tare. Nici nu prea as vrea sa folosesc lama. Sunt in dilema. Si inca ceva, din cauza Utogestanului parca mi s-a intensificat pilozitatea. Voi cum stati in sensul acesta?
Amalia, la mine DT a iesit ok, iar TT a iesit cu risc de sdr. Down 1:119, fara ecografie recenta. Pentru linistea mea, am sa mai fac o ecografie morfofetala si la dr. mea pe la 22-23 sapt.
Fetelor, m-a durut burta din cauza emotiilor de ieri din cauza meciului. azi sunt mai bine.
19+ 
mav spune:
Salut!
Madutza_bra
N-am mai intrat sa vad burtici, ca n-am mai apucat. Ieri asa m-a luat o durere de spate, ca pana acum numai in pat am stat. Parca eram rupta in doua... dar mi-a trecut. Am inceput sa port o centura de sarcina pe care o aveam de la o prietena si vad ca mi-e mai bine.
Sunt curioasa daca dintre mamici a mai ajuns vreuna la aceeasi greutate (maxima) ca la prima sarcina?
Pai cum sa nu ma doara spinarea, cand am deja 67kg (la 1,60m), cat aveam inainte de nasterea lui Sebi???
Normal ca ma misc greu, ca abia ma intorc de pe o parte pe alta in pat, etc....
Andreyutza, la prima sarcina m-am epilat cu aparatul electric pana inainte de-a pleca la maternitate. La aceasta, pana acum doua zile, am folosit doar lama, ca efectiv nu suportam altfel. Acu' doua zile, am fost foarte curajoasa si am fost la un salon, unde m-au epilat cu ceara peste tot (inghinal doar partial, ca asa am cerut, am zis sa nu exagerez, ca aveam uterul contractat).
Anes, era sa ajung, dar n-am ajuns la urgenta, asta era ultima varianta.
Amalia, Seb al meu imi zice mereu: "Mami, nu fi trista, ca iti faci tu o fetita sau doua
dupa ce-l crestem pe baietelul nostru! Tati sa aiba doi baieti si tu doua fete! De ce nu faci acum doi bebelusi in burtica?!" Adica lui i se pare corect sa fac acum un baiat pt el si o fata pt mine, sa fim amandoi multumiti...![]()
![]()
![]()
...Desi nu mi-ar placea sa ajung "soacra cu trei nurori"... eu prefer sa nu zic "niciodata".... Nu se stie unde/cum te poarta viata!
Sanatoase sa fim si noi si copii nostri!
Cat despre pozele mele... zau, ma faceti sa ma rusinez de atatea laude nemeritate...![]()
Deschide cineva noul capitol sau ma arunc eu?
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Am vazut toate pozele din albumul comun, sunteti frumoase toate!!!
Catalina, ce manechin esti, uaaaau...
Mirtha, chestii de genul asta gasesti si in magazinele Jolidon, chiar zilele trecute am vazut niste camasi de noapte foarte dragute si niste halate din bumbac, la fel de dragalase. Pb. insa este urmatoarea: cred ca va trebui sa cautam din acelea speciale pt. alaptat si singurul loc unde am vazut asa ceva este Carrefour. Sutiene de alaptat am vazut la Mothercare, dar sunt ultra mega scumpe. Intr-un timp erau si in Carrefour, dar n-am mai vazut. Si eu incep sa-mi construiesc bagajelul de spital, la mine va trebui sa fie la usa in sapt. 37, cand ma voi interna sa imi scoata cerclajul...si sa nasc, probabil
!
Madutza, la multi ani!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
Mirtha spune:
Anes cel de-al doilea mesaj se poate sterge. Nu poti sa il stergi decit tu sau moderatorul si este mai usor daca iti activezi optiunea - sterge mesaj. Catalina e mai explicita.
Multumesc tare mult pentru incurajari. Am depasit zilele astea nu numai o bariera biologica - 20 sapt. ci si una psihica : am reusit sa cumpar hirtie igienica alba si imprimata cu floricele bleu contur spre deosebire de sapt. trecute cind hirtia era doar alba.
Sarcina usoara si sanatate iti doresc!
Mirtha
21+
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by madutza
Gata, mi-am rezervat camera la rezervele speciale de la Universitar! Mai e cineva care a rezervat si rezerva de la et 4 si de et 5. Poate este vre-una dintre noi.
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
In ce perioada ai facut rezervarea? (EU AM 15NOV - 15DEC)etaj 5.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama

,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)