Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza spune:
Ramo,incearca sa te dai cu alifie chinezeasca, d-aia care miroase tare a eucalip la cutiute mici rosii. Cand am avut-o pe Ana asa mai imi reveneam.
Bebecris, nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu
. Maine se face fix o saptamana de cand nu am mai iesit afara. Ma chinui sa beau apa. Am rugat-o pe o colega sa ma oblige pt ca mie nu mi-e sete si uit sa beau. A zis cineva de suc de grepfruit si maine o sa imi fac special.
Mirtha, eu pot sa mananc toate alea combinate odata, ca nici o sansa.
BTW, ELEVITUL constipa. Stiu ca am scaunul f inchis la culoare, probabil de la fier.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Otiliav spune:
Ma laudam ca am scapat de greturi, vezi sa nu. In seara aceasta tot cu grija am mancat, am revenit la floricele de porum si acum beau ceaiul de menta.
Eu nu mai iau nici o vitamina, o pastiluta de Utrogestan zilnic, pe gura ca nu am ajuns sa cumpar manusi sterile si din cand in cand No-spa.
In rest nimic si chiar nu stiu ce sa fac, doctorii dau din umeri.
Poate si de aceea nu am probleme cu constipatia, eu cum ma trezesc trebuie sa fug la baie efectiv, consum aproape zilnic salata la pranz si fructe multe seara.
Madutza, bine ca ai scris tu, eu am spus mai demult ca la prima sarcina am fost foarte cuminte, nici Paracetamol nu am luat. Dar am consumat cateva cutiute chinezesti si chiar aveau efect la mine. Acum nu am folosit decat o data, prin minune am scapat de migrene, in schimb am baut cafea ca am vazut ca uneori merge
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
oceanborn spune:
Neata fetelor!
la toate amatoarele!sortimentele le stiti deja.
Elilove nu te mai agita,sper sa iti iasa analizele asa cum trebuie. eu n-am probleme cu bolile astea le-am facut majorit, plus ca pt altele am bratul ciuruit(am 6 vaccinuri vizibile pe mana stanga!)in schimb toxo la care nu am anticorpi ma tine departe de 2 prietenici de-ai mei din vecini, un catel si o pisica si ma obli sa fiu atenta la ce si cum mananc.
Olivia...
sunt ok, chiar a fost o experienta interesanta sa fii intre italieni pe terasa la un meci cu echipa lor nationala.
M-am cam enervat si eu..probabil sarcina ma face mai vulnerabila, terasa fiind lanaga plaja, dupa meci am facut o plimbare si m-am linistit(am si uitat de rateul lui Mutu si de faptul ca in mom aparitiei lui Balanel(sau cum l-o chema)comentatorul a tinut sa specifice ca e jucator roman de etnie rroma(no comment)!!!!)
Acum si eu o problema ! observ de vreo 2 zile ca transpir f tare...inainte nu aveam pb asta, si ma enerveaza la culme!!
Andreyutza la mine ar iesi fetita...29 plus 3=32par! sa speram ca o sa vedem la urmatorul eco peste 2 saptamani...
Weekend placut tuturor!
15+
madutza spune:

Buna dimineata!
Si eu sunt singura de 1 saptamana. Sotul a plecat luni in delegatie la Cluj, Tg Mures. A venit aseara, a schimbat bagajul si a plecat spre Costinesti, la Suumer Party. Sunt cu Ana doar si in seara asta avem programat o petrecere in pijamale cu prietena ei si maimica prietenei, prietena mea. Ati auzit vre-odata de "prietene de carucior"? Poate fetele care mai au copii. Noi ne-am imprietenit cu aceste fete cand aveau fetele 1 luna si respectiv 2 luni, cu carucioarele in parc. Si am ramas prietene.
oceanborn, cred ca a fost neplacuta experienta de aseara. am vazut si comentariul unui politician italian, care a spus ca ne lasa sa ii batem daca ne luam tiganii. cum esti tratata cand afla ca esti romanca?
Voi ati facut deja contracte pentru prelevare celule stem?
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)/ 16 +
anes spune:
Fetelor, raspund din urma (muuult si sigur unele raspunsuri le-ati primit).
Amalia
iti multumesc pentru ingrijorare! Chiar nu a mai fost nevoie sa fac amniocenteza pt. ca dr. a fost foarte sigur. Acu` ce sa fac, merg pe mana lui! Felicitari pt. baietel! Sunt foarte incantata de ruzultatele tale si le asteptam cu sufletul la gura. Ele imi certifica ce mi-a spus dr. Herghelegiu despre erorile de la TT. Tu ce risc aveai la TT?
mamiseli_11 
Multumesc! Si eu cred ca va trebui sa nasti prin cezariana, dar cred ca deja stii acest lucru. Fibromul, din pacate nu cred ca se va resorbi.
catalina, 
eu inteleg sentimentele tale referitoare la grupul FIV. Chiar daca nu am ajuns sa fac aceasta procedura (aveam de gand sa fac ceva in acest sens inseminare sau FIV) am citit subiectul fetelor de acolo. M-a ajutat DD si dupa ani de incercari ne-a dat un BB conceput pe cale naturala. De aceea va spuneam mai inainte ca am sentimente deosebite fata de fetele care au facut FIV! ![]()
lorena, gynipralul este si pentru contractii si pentru dureri. Se da pentru mentinerqa sarcinii, dar trebuie sa vb. cu medicul pt. ca are f. multe reactii recundare pt. tine.
Ramo2007 si eu incep serios sa ma gandesc la efectele condusului masinii. Eu fac naveta la serviciu si conduc in fiecare zi cate 120 de km. Speram sa ma pot duce la srviciu cat mai mult, dar se pare ca tb. sa intru in concediu mult mai devreme dacat imi propusesem! ![]()
19+ 
madutza spune:
Gata, mi-am rezervat camera la rezervele speciale de la Universitar! Mai e cineva care a rezervat si rezerva de la et 4 si de et 5. Poate este vre-una dintre noi.
Madutza
,Mariuca
Mirtha spune:
Madutza la o saptamina de constipatie eu as incerca o clisma. Nu sunt ironica si nici nu glumesc.
Pe piata la tehnico-sanitare se gasesc diverse instrumente cu care poti , chiar tu acasa , sa iti faci o clisma usoara. Nu este o prcedura complicata.
Daca nu te vezi facand singura procedura macar discuta cu medicul tau ce alternative ai si eventual ce riscuri implica o constipatie de cca. 1 sapt.
Din cite stiu trebuie sa ai cel putin un scaun pe zi.
Mirtha
21+
oceanborn spune:
Madutza...nu e chiar asa cum se vede la tv... fiecare persoana in parte e tratata asa cum merita...daca in Romania ar fi invadat arabi, chinezi sau orice alta natie , asa cum au invadat tiganii nostrii aici cred ca ar fi fost cu mult mai grava sit decat e cea de aici...
cat despre cum esti tratat...sincera sa fiu in institutiile publice aici consider ca sunt tratata mai bine decat am fost vreodata in Romania. Ex:Inca n-am intalnit nici un medic care sa ma tutuiasca!(asa cum fac majoritatea in Romania) si exemplele pt continua..daca esti integrat in societate si nu te evidentiezi prin prostie nesimtire lipsa de educatie etc n-are nimeni treaba cu tine.(asta cel putin in zona in care sunt eu, in rest nu stiu..)
15+
Otiliav spune:
Neata, sa aveti un we placut!
Madutza_bra, sa fii sanatoasa, iubita si norocoasa! Petrecere frumoasa!

Madutza, eu sunt fara sot de 10 saptamani, dar eu m-am calit si nu plang dupa el. In schimb Ana a facut o faza aseara de m-a lasat masca, am povestit la scutece cum il striga pe tati impreuna cu prietena ei ca poate asa o aude sa vina mai repede cu avionul la ea.
Marush, eu parca ieri am vazut poze pe contul comun cu burtica ta, astazi nu le mai pot vedea, sau am avut vedenii?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
madutza spune:
Mirtha, am mai incercat treaba acasa asta si nu pot sa spun ca a avut rezultate deosebite. In fiecare dimineata beau activia cu cereale (secara/grau presate). V-am mai spus ca intr-o dimineata am mancat capsiuni, cirese si apoi am baut 1 activia. No effect. Toata lumea spune ca din alimentatie se regleza. La serviciu mananc aproape in fiecare zi numai iaurt si fructe. Cred ca azi daca nu se intampla nimic, o sa folosesc un supozitor cu glicerina.
Oceanborn, inteleg ce spui. Adevarul este ca si eu m-am speriat de ex in Londra, numai englezi nu erau. In rest foarte multi indieni, arabi, asiatici,rusi, romani etc. Nu imi inchipuiam chiar asa. Englezii s-au cam retras in satele din jurul Londrei.
Madutza
,Mariuca