Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 18
mamiseli_11 spune:
Ma gandesc ca cine a fost la odisee de la inceput si nu mai e ar putea face ceva, prea trimite PM-uri furioase. Daca intrec limita, scuze. Spuneti si voi ce credeti.
Mihaela
16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
Otiliav spune:
Eu am gasit un post care transmite online, am vazut ca-i 1-1 dar eu nu rezist, eu dau din picioare cand ma uit la meci, ma agit asa ca mi-am pus muzica sa ma linistesc.
Putem schimba parola, si eu m-am gandit, faceti voi propuneri ca stau cam prost la capitolul imaginatie.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
catalina2307 spune:
Eu personal cred ca va agitati de pomana pt ca oricum persoanele la care va ganditi tin legatura cu cateva dintre noi asa ca schimbati sau nu parola e cam aceeasi treaba.
Dar este decizia voastra.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Andy08 spune:
Otiliav: Si eu ca tine, stresata la meciuri. Dar ma uit, rabd cu stoicism. Numai ca-l tin pe bebe in tensiune. Tensiune cu scoala, cu fotbalul....cam mult.
Andy
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Banu2268
buna alinusca
ce fel de eco ai facut sa afli ca e baietel si in ce saptamana?
multumesc
Buna. Abdominala la 13s 5z, la Iosup. Tipu s-a mai inselat. Adica a zis de vreo 2 bb-i ca erau fetite si pana la urmatoarea s-au transformat in baietei. Dar din baieti in fete nu s-a intamplat.
Eu nu o sa mai urmaresc. Daca vrea careva programarea, PM me.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
21+
Mirtha spune:
Otilia , Andy nici eu nu stau bine la capitolul agitatie la meci. Ii cert , tip la ei , comentez si fac ture prin camera.Barbatu-meu refuza sa vada meciurile cu mine. Aaaaa...si din cauza ca am obiciul si cobesc . Conditia ca sa vedem meciurile impreuna e sa nu dau prognosticuri decit in ghind.
Asa ca de data asta am stat in dormitor , am privit Animal Planet o emisiune despre giboni dar am tinut geamul deschis la camera.
Si cind auzeam galagie afara urlam la soata : am dat goool ? Am primit gool ? E si uite asa . Pacat ca nu s-au mobilizat la final dar am inteles ca este un rezultat bunicel.
Cit priveste parola , din punctul meu de vedere e cam inutil , pina la urma va fi aflata si tot acolo se ajunge. Ba chiar am impresia ca vom da un nou impuls tensiunilor.
Mirtha
21+
bebecris spune:
cred ca, daca mai dura mult meciul, nasteam. dupa gol...cand am sarit din pat si am topait...m-am asezat in pat si cred ca l-am simtit pe bebe...o sa mai intampla....si eu tot singura am vazut meciul....sotul era la servici...si ii povesteam prin telefon....am mancat o pounga de seminte...
17+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
daca schimbati parola sa ma anuntaTI SI PE MINE....eu in weekend nu prea stau la calc...pupici...
ma pregatesc pentru meciul cu olanda
17+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!