Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 16
mamiseli_11 spune:
Buna fetele!
VonHelen felicitari pt baietel!
Brie eu zic sa ignori mesajele de pe PM si sa nu te mai stresezi.
Andy bine ai venit
Elilov vezi ca a inceput sa te manance pielea pe fond nervos. Stai linistita, in sufletul tau stii ca totul e bine.
Andreyutza bafta multa la control. Sa ne spui cum a fost.
Babyzapi eu socotesc asa cu concediul tau: daca esti angajata din sep 07 si ai intrerupere in ian 2008, in eventualitatea ca se cer luni consecutive si nasti in noiembrie, atunci tot ce trebuie sa faci e sa stai o luna in plus la servici (asta daca nu sunt probleme de sanatate). Adica sa intri in concediu de sarcina si lehuzie la 8 luni si dupa aceea numeri 126 zile cat dureaza legal concediul de sarcina si lehuzie. Abia dupa aia faci dosar pt concediu de cresterea copilului si ar trebui sa fie acoperite cele 12 luni.
Dandusa sa fie intalnirea cu Raducu extrem de placuta. Sa ne spui cum a fost.
Loren@ ai pe mail calculul.
Mihaela
16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
Andy08 spune:
Buna dimineata, burtici! (La mine e 10 dimineata:). Eu apar tot timpul mai traziu, cand voi plecati deja acasa de la lucru, mancati cina si va uitati la meciuri. :) Si eu de-abia la cafeaua de dimineata.
Multumesc pt. primire tuturor (Oceanborn, babyzapi, andreyutza - sper sa nu fi uitat pe nimeni, daca am uitat, ma scuzati, amnezia de sarcina)
VonHelen: Felicitari pt. rezultate!
Ramo: Si la mine e la fel cu sanii, mai mult sfarcurile, si ce am observat e ca atunci cand sunt obosita ma dor mai tare. Ciudat. Si eu mai am stari de rau din cand in cand, dar parca s-au mai diminuat. Dar tot trebuie sa fiu atenta la ce mananc. Am observat ca daca beau seara o cana cu lapte caldutz mi-e mai bine.
Andreyutza: Bafta la control si asteptam vestile bune.
Bebecris: La ce a scris Mirtha referitor la constipatie, as mai adauga si caisele uscate (la mine rezolva problema in cateva ore) si laptele baut dupa fructe.
Am vazut ca ati vorbit despre botez. Cred ca noi vom fi ultimii, ca vrem sa venim in Romania sa-l botezam pe bebe si asta se va intampla de-abia prin aprilie-mai. Vom face ceva restrans, in familie. Cel putin asa zicem deocamdata. :)
Vroiam sa va rog sa ma tineti si pe mine la curent cu evolutia meciului (incepe peste vreo 2 ore, nu?), ca astia de pe canalele de sport de aici consideram mai important un turneu de golf din state decat fotbalul european.
Andy
Andy08 spune:
Mamiseli: Multumesc de primire.
Hera25: Felicitari pt. fetita.
Eu aflu de-abia peste vreo 7 saptamani ce e bebe. Am asa....un feeling ca e baietel, dar nu sunt sigura. Orice e, sanatos sa fie!
Fetelor, voi ce mai mancati? Acum, ca s-au mai dus greturile, parca as manca numai bunatati. Dar nu imi trebuie acelasi lucru doua zile la rand. Alaltaieri am facut snitzel, ieri nu mi-a mai trebuit. As manca pe la restaurante, dar mi-e teama ca astia nu spala salata, nu gatesc carnea suficient (mai ales ca aici o mananca mai in sange), peste nu- ca cica pestele oceanic are concentratie mare de mercur (sunt unii pesti ok, dar stiu eu ce-mi dau astia la restaurant?)asa ca ajung sa mananc doar orez si cartofi prajiti. :(
Voi ce mai mancati? As vrea sa-mi dati niste idei, niste retete (mai ales daca sunt si simplu de preparat)
Andy
Olivia26 spune:
VonHelen, felicitari pentru cuculet.
Bun venit noilor burtici. Sarcini usoare.
Nebu, la Keo am fost, you know, si mai mult vinuri ne-au prezentat, cum se ambaleaza bla bla iar la final ne asteptau cu sticlele intr-o sala foarte draguta cu mese si scaune din butoaie, am luat si eu o gurita mica de Commandaria
.
Andy, ti-am trimis PM cu un link unde poti vedea meciul pe net.
Mi-am mai clatit iar ochii cu pozeee! Gata, am hotarat! Suntem Odiseea cu cele mai sexy gravidute!
Si asa sa va mai destindeti inainte de we:
Have you ever noticed how all of women's problems start with men? MENstrual cramps, MENtal illness, MENtal breakdown, MENopause.................. ![]()
Hai Romaniaaaaaaaa!!!!!!
Olivia
18+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
catalina2307 spune:
Mirtha multumesc.
Bebecris sper din suflet sa nu am probleme cu kg dar parca am luat prea repede 8-9kg. Si da eram slabuta....asa cum am mai spus 47kg la 1,78m.Multumesc pt aprecierile buchetului meu.
Hera sa nu uitam ca sunt purtatoarea a doi bebei.
Andy poti sterge unul din mesaje.
Dandusa apropos de carlionti. Eu sunt creata ,creata. Si mama asa fericita. Iar eu tare nefericita. :)Dar fetita mea as vrea sa fie cu buclite. Doamne ce ciudati suntem...
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Marush spune:
am pus si eu pozici cu burtica 
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Mirtha spune:
Andy08 citeva sfaturi pentru alimentatia in sarcina mergi la mailul comun. Vei gasi acolo un mesaj cu attach intitulat chiar alimente in sarcina . In mare incerc sa respect anumite interdictii ref. la alimente care prezinta risc mare de transmitere a anumitor virusi
sau care prezinta risc de intoxicare. Incerc sa maninc echilibrat , igienic si din mai toate alimentele.
Subiectul acesta s-a discutat detaliat la unul din capitolele anterioare. Din pacate nu imi mai aduc aminte care. Poate isi aduc aminte fetele si daca imi voi repara cindva pc-ul poate reusesc sa intru din nou in posesia informatiilor .
Pentru nu am avut inspiratia sa le salvez periodic pe stick iar acum stau si ma uit lung la unitatea cu sursa arsa pe care stau prafuite informatiile mele utile si frumos ordonate .

Mirtha
21+
loren@ spune:
Mamiseli mercic pentru calcul...m-a dezamagit de tot suma de rahat..off..
Vreau si eu parola si mailul comun sa vad burtici!
Bianca Andreea
Larisa Elena
19+
nebunica-zapacica spune:
Mai fetelor, vreau si eu userul si parola de la contul comun, m-ati facut tare curioasa, in weekend il pun si eu pe al meu sot sa ma pozeze ca sa ingrosam randurile, am luat doar 3 kg pana acum,sa am niste poze respectabile pana nu e prea tarziu ![]()
Olivia
..Commandaria imi placea si mie.
Gata, noi plecam la meci.. la o terasa, pe stadion nu am reusit sa gasim bilete la timp...sper sa castige baietii...Hai Romania!!!!
Pupici la gravidutze!
18+ 
Bebe in burtica
Samburele nostru