Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da suntem bine. O zi mai buna o zi mai rea. Asta e. Am scapat de o saptamana de greturi si de ieri au inceput arsurile. Asta e.
Joia viitoare voi merge la eco morfofetala de trim 2. Sper sa fie totul ok.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bebecris cred ca sfaturile anticonstipatie trebuie scrise pe prima pagina , asa cautate sunt :
1.Era un medicament naturist indicat de Maryb , medicament al
carui nume nu l-am retinut niciodata. Aici poate te ajuta fetele.
2.Mere coapte la microunde sau la cuptor peste care se toarna un
strat gros de miere.
3.Prune uscate sau compot de prune. Poti pune prunele uscate in apa iar dimineata bei apa si consumi prunele.
4.Un pahar de apa calda , dimineata , la prima ora ,pe stomacul gol- sfat babesc.
5.O cafea slaba si dulce.
6.In fiecare dimineata o cana cu lapte in care amesteci trei linguri de cereale.
7.Ceai de crusin , concentratie puternica - multe frunze intr-un vas mic , neindulcit. - edit
Sfaturi Andy :
8. Caise uscate .
9.Pe risc asumat - lapte baut dupa consum de fructe.

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Despre Kita mai stie cineva , ceva ??

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

merci mult MIRTHA....
CHIAR ASA de KITA MAI STIE CINEVA CEVA?

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pt cine are curiozitatea, aveti si pozele mele.
Dandusa special pt tine burtica.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mersi mult inca o data Mirtha. Intr-adevar e mai bine sa verific direct la sursa si din timp ca sa nu ma trezesc cu surprize dupa. Astept totusi inceputul lui iulie cand intru in concediu caci pana atunci chiar nu am cum sa ajung.

Andreyutza la mine a nimerit-o : 23 ani si bebe conceput in luna 2-a, impar deci baietel cum arata si semnatura.

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Da , e clar sunt cea mai putin fotogenica dintre cele care v-ati pus fotografiile in "cutia comuna cu poze". Nu mai pun la socoteala cea mai grasa. Sau poate nu am gasit fotograful ala smecher ??!!

Cred ca va trebui sa fac un act de mare curaj sa imi afisez moaca!
Bine ca nu ma pricep , ca asa am mai mult timp sa ingerez realitatea pina ma hotarasc.

Catalina sa iti traiasca si sa iti creasca burtica !

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Cu multa placere. Cind vei avea info direct de la sursa , rog sa ni le comunici. Poate reusim sa ajutam si alte gravidute in situatii similare. Bafta , sa nu iti faca probleme intreruperea de 1 luna !

quote:
Originally posted by babyzapi

Mersi mult inca o data Mirtha. Intr-adevar e mai bine sa verific direct la sursa si din timp ca sa nu ma trezesc cu surprize dupa. Astept totusi inceputul lui iulie cand intru in concediu caci pana atunci chiar nu am cum sa ajung.

Andreyutza la mine a nimerit-o : 23 ani si bebe conceput in luna 2-a, impar deci baietel cum arata si semnatura.

Babyzapi fericita 17+ cu

Mirtha 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Catalina ce burtica mare ai pt 12 sapt. Sa nu te deochi.
Eu nu am poze facute cu burtica, trebuie neaparat sa-mi fac.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

CATA....dar ce slabuta esti....nu o sa ai probleme cu kg!!! mi-a placut buchetul tau de mireasa....a fost superb....iar burtica cu 2 LOULOUDAKIA este incredibila!!!! la mai mare!!!!
DANDUSA....fetita ta este dragalasa foc...carliontii sunt de marte efect.....iubesc oamenii cu parul cret!!!!

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput