Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha pai daca am anticorpii doctorii au zis ca nu este nici o problema
nasol este daca nu am anticorpii sarcina va avea un pronostic sumbru
dar nu vreau sa ma gandesc la asta
18+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Este pre tarziu, eu trebuie sa le fac pe 24 iunie.
Multumesc oricum.
Dar nu strica sa le pui, pentru cititoarele de pe forum.

Buna dimineata burtici !

Monicus inca nu am facut analizele specifice trim. II . Abia pe 30 iunie mi se va spune ce analize trebuie sa fac si daca mai esti interesata atunci , le voi posta pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Pupicei la burticile mele dragi! Am pus si eu o poza de 18 saptamani, dar pe contul meu,ca de obicei la semnatura apare linkul. Raportez ca m-am cam ars...pielea sufera de niste mancarimi pe cinste, dar sunt bronzata bine de tot...Maine ne intoarcem si noi in Bucuresti, soata deja a dat-o in plisctiseala, lui nu ii place la mare decat vreo 3 zile...si a indurat cu stoicism pana acum, nimic de zis. Asa ca de maine, ne asteapta aglomeratia si nervii capitalei.

Leeloo
18 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

oana_oana26 a mai scris ceva? Ce fac gemanutii?

hera felicitari pentru fetitza si pentru numele frumos! tot la nenea T mergi ?

madutza_bra La multi ani cu sanatate! (pentru maine

vad ca e deja si pe aici plin de carucioare colorate. felicitari fetelor!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia, Elilov si Mirtha va multumesc din suflet pt raspunsuri, m-am mai linistit acum. Dau fuguta la legislative sa citesc si acolo atunci cand ajung acasa.

Multumesc mult de tot.

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

va multumesc tuturor fetelor ca va bucurati alaturi de mine!
sa dea Dumnezeu sa avem toate copilasi sanatosi si sa trecem cu bine peste toate etapele sarcinii !!! asa ma bucur si eu cand mai vine cineva de la eco cu o veste buna!
sper sa trec cu bine si peste TT, o sa am rezultatele sapt viitoare!!!

abia astept sa fac cunostinta cu micutul meu !
e asa ciudat sa-l porti atata timp in burtica pe bb si sa il vezi abia dupa 9 luni, e lunga asteptarea dar merita !!!voi va imaginati cum o sa arate bblusul vostru?

16+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Si eu ard de nerabdare sa-mi vad bebicul, imi imaginez doar manutele micute si piciorusele grasunele pe care o sa i le mananc, nu alta.Si mirosul de bebelus..abia astept sa-l dragalesc si sa-l pupacesc toata ziua..el o sa fie un rasfatat iar eu o mamica nebuna dupa copilul ei.

Iti tin pumnii pentru rezultate, totul o sa fie bine, ai sa vezi, bebicii nostri sunt sanatosi si puternici si abia astepata sa ne cunoasca.

18+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alinushca, Oana nu a mai scris de mult timp, sunt convinsa ca a facut cerclaj si se menajeaza pe cat posibil, este normal la istoricul ei. Si daca scria de la servici e clar de ce nu a mai intrat. Ce mari v-ati facut , luna a VI-a.
Babyzapi, eu ceva sigur nu-ti pot spune. Stiu insa ca o prietena din Ro a avut aceasi problema si initial nu a primit indemnizatia, insa ultima data cand am vorbit cu ea mergea la o comisie judeteana care analizeaza cazurile cu intreruperi. Iar faza cu platitul din mana am impresia ca a cazut de mult timp. Acum intelegi de ce te rog sa citesti acolo pentru ca ei sunt la zi cu legile, pe cand eu ce stiu stiu din auzite.
Leeloo, foloseste o crema calmanta sa scapi de mancarimi ca pielea sigur se ia.
VonHelen, acum dupa eco, incep sa conturez un chip in minte dar la nastere va fi sigur o mutrisoara surpriza. Eu chiar am povestit la inceputul odiseei ce impresie neasteptata mi-a facut Ana cand am vazut-o.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

fetelor sa va spun ce am aflat. cica e o chestie testata.
ca sa afli sexul copilului trebuie sa aduni la varsta pe ca o ai luna in care ai ramas insarcinata. de ex: 31 ani si am ramas in aprilie (4), deci 31+4=35
cica daca e nr par e fetita si daca e impar e baietel. sunt curioasa asa o fi?
fetele care au aflat deja sexul bebelushului sau cele care mai au copii ne pot spune daca e adevarat.

sa n-aruncati cu pietre in mine.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

he he! si eu sunt innebunita dupa piciorusele si manutele alea grase...
si deja ma uit pe net pe siteurile cu hainutze de bebeii, cu balansoare si landouri!!! abia astept sa le si achizitionez...
oricum nu o sa cumpar nimic pana in luna a 7a (e o superstitie a mea); dar apoi bani sa fie ca nu o sa mai pot opri din cumparat diverse chestii dragutze pentru greierasul meu mic.

16+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

eu nu ma mai satur sa vad poze burtici,mi se pare cele mai cele poze din viata noastra...minunatttt

Catalina,
asa ca pui si tu poze sa admiram burtica cu doua floricele?!
Mirtha,
si eu sant inebunita dupa carliontii Crinutei,asta mi-am dorit sa am eu si gene luuungi...,le are ea asa ca-s fericita
kg nu se vad ca eram slaba inainte...,da' nu-i normal ce mi se intampla...
Bravegirl,
te ascunzi la umbra vreunui copac in curte?ma gandeam ieri...,ce bine ar fi fost sa fim la curte...,acum stam la etj 8 si murimmm deja...,noptile dormim cu geamul deschis semi-imbracate si tot este cald...
Leeloo,
scumpa foc burtica de Damianti-ar trebui o bataita ca te-ai ars...ai grija de tine

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput