Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirtha spune:
VonHelen am un sentiment tare ciudat cind ma intreb ce mutrisoara are bebe. Chiar sunt intrigata uneori ca sta acolo 9 luni fara sa ne vada , fara sa il vedem si nu ne ramine decit sa facem supozitii despre mutrisoara lui. Si cu toate astea il iubim la nebunie , il asteptam si legatura dintre noi se simte indiscutabil.
Babyzapi sper sa nu ai probleme . Dar daca printr-o interpretare nefericita a dispoz. art.1 alineat 1 din OUG nr.148-2005 ti se va spune ca este nevoie de sa fie indeplinita conditia consecutivitatzii celor 12 luni , anunta-ma. O atare interpretare este neconforma - unde legea nu distinge nici interpretul nu are voie sa o faca. Sincer eu m-as interesa care este optica inca de pe acum fie la Primarie fie la directiile judetene de munca ale MMSF vezi art.9 din OUG , sunt cele doua institutii implicate in procedura de plata a indemnizatiei. Sa ma nunti care este punctul lor de vedere.
Elilov daca medicii au dat OK nu ne mai ramine decit sa speram ca ai anticorpii sau ca nu ati contractat virusul . Cit priveste matematica....hi , hii , asteptam cu sufletul la gura sa imi spuna careva ca am incurcat borcanele. Sunt vraiste la mate, vesnic calculelee , si calculelele si tot nu iese.
Despre [b]Kita[/b] mai are cineva vreo veste ?
Mirtha
21+
dandusa spune:
quote:
Originally posted by andreyutza
fetelor sa va spun ce am aflat. cica e o chestie testata.
ca sa afli sexul copilului trebuie sa aduni la varsta pe ca o ai luna in care ai ramas insarcinata. de ex: 31 ani si am ramas in aprilie (4), deci 31+4=35
cica daca e nr par e fetita si daca e impar e baietel. sunt curioasa asa o fi?
fetele care au aflat deja sexul bebelushului sau cele care mai au copii ne pot spune daca e adevarat.
sa n-aruncati cu pietre in mine.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png12+
la mine se potriveste doar la prima sarcina...
,acum la a doua sarcina imi iese ca as avea tot fetita,dar eu stiu ca am un Raducu cu putzaar fi culmea sa fi aparut o pasarica intre timp...

Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
andreyutza spune:
dandusa, inseamna ca nu e asa sigur cum auzisem eu. mai da si cu virgula ![]()
dar ti-ai luat in calcul anii impliniti, nu?
adica nu te-ai gandit cat o sa ai tu cand nasti ci cat ai acum.
eram curioasa daca e 100% sigur.
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
Mirtha spune:
Dandusa m-a terminat mutrisoara creata a Crinutei.
Eu am parul ondulat - ceva asa foarte larg , sotul are parul foarte ondulat . A avut si plete cu cirlionti lungi si negrii.....foc. Iti imaginezi ca sunt innebunita dupa cirlionti si onduleuri. Daca e fetita sper sa ne mosteneasca pe noi si sa fie creata , creata , inalta si cu ochii negrii si migdalati ca tac"su. Vise neica ! Acu" pin" se naste pot si eu sa delirez. Parca vad ca ma trezesc cu niste ochi verzi ca ai socrelei sau albastrii ca ai lui taica-meu . Nu ca as avea ceva impotriva. Dar in varianta unu ar fi mortala !
Mirtha
21+
VonHelen spune:
la mine s-ar potrivi: 26 ani+ 3 (luna martie) = 29, deci impar , deci are cuc!
16+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
dandusa spune:
quote:
Originally posted by andreyutza
dandusa, inseamna ca nu e asa sigur cum auzisem eu. mai da si cu virgula
dar ti-ai luat in calcul anii impliniti, nu?
adica nu te-ai gandit cat o sa ai tu cand nasti ci cat ai acum.
eram curioasa daca e 100% sigur.
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png12+
da,am luat in calcul anii impliniti...
sincer m-ai cam facut curioasa,poate chiar am o pasa in burtica si a vazut dr aiurea...

vedem data viitoare la eco

Mamica stralucitoare
20+
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Mirtha
Dandusa m-a terminat mutrisoara creata a Crinutei.
Eu am parul ondulat - ceva asa foarte larg , sotul are parul foarte ondulat . A avut si plete cu cirlionti lungi si negrii.....foc. Iti imaginezi ca sunt innebunita dupa cirlionti si onduleuri. Daca e fetita sper sa ne mosteneasca pe noi si sa fie creata , creata , inalta si cu ochii negrii si migdalati ca tac"su. Vise neica ! Acu" pin" se naste pot si eu sa delirez. Parca vad ca ma trezesc cu niste ochi verzi ca ai socrelei sau albastrii ca ai lui taica-meu . Nu ca as avea ceva impotriva. Dar in varianta unu ar fi mortala !
Mirtha21+
chiar ieri ii ziceam lui Claudiu cat de mult iubesc carliontii ei si el imi spunea cat de mult ii va ura ea...,noroc ca are mama ustensile si o sa-i intinda parul ori de cate ori doreste printesa...
ce simti ca ascunzi in burtik?fetita sau baietel?
Mamica stralucitoare
20+
andreyutza spune:
dandusa, nu te nelinisti. eu cred ca doc a vazut bine.
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
elilov3 spune:
andreyutza si la mine da cu virgula la prima sarcina dupa calcul trebuia sa fie fetita de unde ca a fost baiat
acuma la a 2 sarcina merge 25+2=27
acum sti cum este ce o fi sanatos sa fie fizic si psihic
18+
Dimitrie
Mirtha spune:
Dandusa chiar nu simt nimic clar ! Mai pe la inceput am simtit ca este baiat , apoi am visat ca este fetita si de atunci simt ca este fetita.
La unul dintre co ni s-a spus ca pare a fi fetita dar sa revenim la o virsta a sarcinii mai mare.
Pe 30 iunie sper sa sa ni se poata spune clar . Macar sa visez si eu cu......tinta.
Sincer de cind ni s-a spus ca e probabil sa fie fetita parca m-am fixat pe ideea asta si nu as vrea sa mi se spuna ca s-a inselat. Dar in definitiv sti tu , sa fie un bebe sanatos ca ne acomodam cu orice idee !
Mirtha
21+