Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Emisiunea mea!Uns s-o fi ascuns randunimea??
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Uf, mama, ce cald e! Si in bucatarie s-a facut si mai cald. Raportez si eu papica gata, mancat peste delicios, ardeii umpliti sfaraie in cuptor
Noroc cu sotul care a venit azi devreme si a stat cu bebe, apoi i-a facut singur baie si masaj, Vlad a mancat singur si eu am stat si am facut treaba repede. Doamneee, cat imi doresc o masina de spalat vase!!!
La anul vrem sa ne mutam la 4 camere, sa ne ajute doamne-doamne, si imi fac boboc totul, plus ca nu discut si cumpar masina de spalat vase si orice electrocasnice m-ar ajuta. Adica vreau si masina de facut paine! Trebuie sa fac un blat special pt. astea, ca nu stiu unde pun toate aparatele in bucatarie (cuptor cu micro, robot, sterilizator, mai nou
)
Asaaaa:
Steluta, caperele sunt niste muguri verzi, murati si putin acrisori si merg de minune cu peste si lamaie.
Cleme, sosul cu smantana e facut la rece, adica 3-4 linguri cu smanatana amestecate cu 3-4 catei de usturoi pisati si marar verde tocat si gata. Poti sa pui si menta daca iti place, e racoritor.
Simo, sa va fie de bine, ma bucur ca v-a placut!
Tuchi, pai ce-ai vrea sa le gatesti? doar nu la ora asta...
Luny, ai citit ce-ai facut pe-aici cu ardeii umpluti??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Stela, tu ii dai lui Teo si completare mereu, sau papa mai mult san? Pt. ca daca e alaptat bebe poate sa faca kk si la 3-4 zile si nu e nimic, adica e de bine. Ti se pare tie ca plange rau ca nu poate s afaca kk, ca o doare burtica?
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
My show
Ma duc sa-mi fac o baie cu spumaaaaaaa!
Bineinteles ca Vlad se baga si el si ne balacim impreuna
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
si eu pe aici!ghiciti ce fac???.....pap inghetata!!!ca au venit cei cu Camionul Galben de la Family Frost si mi-am mai luat o punga cu inghetate pe bat
mama da ce buna e!!!daca nu fac rosu in gat sunt tare
la cate inghetate am mancat
Cuscra,da ,vream sa -i umplem timpul lui David ca nu o sa putem merge in vacanta in mai multe locuri-asa cum era obisnuit-si sa nu se plictiseasca acasa cu mine si bebe!el abia asteapta,mai ales ca merge si Oanadoar in septembrie vom pleca la mare si pana atunci e cale lunga............
Am gasit si unde sa-i tinem ziua !David vroia acasa,in curte,cum i-am tinut-o la 4 ani-a fost tare incantat(daca am timp o sa pun poze)-dar eu nu vreau,deoarece e bebe mic si am prea mult de umblat dupa atatia copii si dupa parintii lor,deci o sa o tinem www.yaanik.ro/" target="_blank">aici !abia astept ca deja ne face capul patrat
......
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
amira_roxana spune:
mstela nu am luat poze de la nicole...parca! nicinu mai stiu care cum sunt! dar nu cred! eu am mancat pui cu rosii coapte si cartofi prajiti si salata de varza! na! si parca mergea si un sos d-ala de smantana cu usturoi! sepoate folosi si iaurt si e mai light!
cuscra, ce faci mananci totzi ardeii???
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
simo pai ce faci mama lasi brasovul fara inghetzata in ritmul asta.....
cleme poate varsa ca nu ii mai scotzi aerul, dak ii dai sa pape culcata in carutz...zic si eu! maine vin in parc dimineatza adik pe la 11.30, venitzi si voi?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
Simo27 spune:
Roxana,sa-ti fie de bine!
plec sa culc Fratele cel mare
edit:cam asa ceva
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cleme spune:
Roxana in principiu vin, daca nu doarme pitica pt ca de obicei se trezeste pe la 8 si la 10 se culca si aerul i-l scot, nu o las niciodata nerigiita. Nu stiu de ce face asa, adevarul e ca e mult mai agitata afara cind maninca, sta si se uita peste tot si se frichineste continuu s-ar putea si din cauza asta.
Gata ma duc la culcare vb miine. la toata lumea.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
saliu!..sunt cam intoarsa, m-a cam ofticat randunoiul, cica se simte sclavagit si-s prea dependenta de el, draga..in parc, la baita, la cumparaturi etc..asa, si?..
vad ca am facut victiome cu ardeii aia, sorry..dar tare buni mai sunt, cu iaurt asa!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!