Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
si eu plec la ca m-am suparat ca vad ca iar a aparut reclama
!
cleme ne vedem maine, sper!
peseu: simo fa si stoc de strepsils, ca nu prea te vad bine!
pupici la randunici si puiuti!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
noapte buna...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
iete ca aparu' si cuscra! si mai e si suparata pe randunoi! of, of! pai el ce crede ca e asa usor si pt noi? si in plus in 2 are farmec mai mult! si nu cred ca ar prefera sa ramana el acasa cu ala mic si tu sa te duci la munca! asa ca nici macar nu ar trebui sa ii solicitzi sa te ajute si mai ales sa se supere pe tine din cauza asta!!!
dar sa revenim cu picioarele pe pamant: NU EXISTA BARBAT PERFECT! (cum am putut sa uit????)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
gata, acum chiar plec ca mi se inchid ochii!
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
A-nnebunit lupu, nene! m-ati spart cu inghetatele si mai ales cu mancarurile! Eu mi-am propus sa nu mai amestec carne cu lactate pe motiv de incompatibilitate (zic bine Ariel si Delfinuta?), dar ardei umpluti tre sa imi fac urgent ca mi s-a pus pata rau!
Am vazut amoroasele lui Seb de Delfinuta, moama ce succes are el la femei! Sa puna mana sa le trimita vederi multe din Africa sa nu il uite pana se intoarce :)
Valentina, intradevar, galagios a fost bb tau, da sa nu te plangi, ca parca tu ziceai ca adoarme singur mai nou?? La noi inca nu s-a pomenit asa ceva! Ba din contra, nu m-ar mai lasa sa plec de langa el nici dupa ce adoarme!
Am vazut poze sexy cu tine, super!
Eu nu ma uit la pozele mele dinainte ca nu im fac bine la pateu :))
Si bagati-va mintile in cap, nu eram eu cu un cap mai mare ca voi, erati voi cu un cap mai mici ca mine :))))
Ce m-a deprimat cand m-am vazut in poze a fost noua mea aluraCe dreapta eram eu inainte si ce cocoasa facui!
Bubu, vezi ca eu de la nirvana era sa chem salvarea odata Nu glumesc, si a mai patit-o si o prietena. De la modelul cu caramel, in ambele cazuri. Dar nu contest ca e buna rau!
La noi o mancare rapida tare si agreata de amandoi este orezu fiert simplu (eventual cu ceva legume) si consumat cu ton din conserva. Imi place rau combinatia.
Tuchi, ai fost ca in bancul ala :) "toate doctoritele subtirici sa faca un pas in fatza. Tuchi, tu ramai pe loc" si mai esti si paroasa?!
Naty, hotarata nora am!
Pidana ce povestesti tu soro acolo cu apendicita Imi pare rau pt ce ai indurat, bine ca a trecut
Eu in locul tau m-as fi straduit sa ajung iar la alaptat, da important e sa fii si tu impacata si nestresata.
Ariel, si mie mi-au facut molifta chiar inaintea botezului. Si vorba unei randunici, daca mergi la o biserica din centru unde e deschis toata ziua (Sf Gheorghe de exemplu), imediat rezolvi problema!
Noapte buna, somnoroase!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Mmm, ce buna fu baita cu spumeeee!
Ma duc sa ma relaxez cu un somn pana se trezeste bebe la papa. In dupa-amiaza asta a fost tare cuminte, mancat la 3 ore juma o data, la 2 ore juma a doua oara, adormit singur dupa baie pe spate, eveniment! la muzica de carusel. Scump rau de tot! Sper s-o tina asa si la noapte.
Sovi, cine stie ce-o fi fost cu Nirvana aia, era stricata Azi n-am mancat de-aia ci una Nestle la cutiuta si sunt niste bucatele mici invelite in cioco, le stiti? Buna rau si asta!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Merci bubu.Nu-i mai dau formula de cateva zile.Problema e doar ca o doare burtik si plange tare daca trece o zi.Avem scandal mare.Si dupa ce-i bag supo,se chinuie ceva pana face.
Cuscra,la ora la care ai scris tu mesajul,si eu mancam dintr-un tortulet Obssesion.Bravo pt Davidutz.
Of,Luny,barbatii astia.Se dau mari ca au copii,dar ei nu ar participa la cresterea lor.Asa si al meu.Numai obligat ajuta.
Si,roxana,cred ca ar fi vai si amar de copilul ala crescut de un tatic.Sper sa nu ma
vreun randunoi!
Pup.Noapte buna,ca ma striga randunoiul.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
simonette spune:
Pfuuuu uite asta imi vine sa fac cu capul ast prost...nu-mi trece deloc si am luat 3 buline
paracetamol evident!
Bre...m-ati omorat cu mancarurile...
ZTre sa fac combinatia aia de zicea Bubu, dar nu mi-am luat inca vas de iena dreptunghiular, am doar rotund si mediu ca dimensiune... Ce vreti mah? E greu cand o iei de la lingura, ca n-am gasit nimicutza in apart. asta, am cumparat totul de la ) si de unde sa stiu eu ca imi da Bubu reteta care se face in vas de iena dreptunghiular Tre sa fac ardei umpluti ca n-am mai facut de mult (din iarna) si mi-ati facut pofta si...sa va zic si eu una din mancarurile mele preferate, e si sanatoasa si nici nu ingrasa DELOC!!!
Rasol de vita cu hrean!!!!!!!
In apa in care fierb rasolul pun foi de dafin, piper boabe, un morcov, un pastarnac si sare dupa gust! Hreanul il prepar cu un pic de zahar, sare, otet si vin rosu tot dupa gust! Dar vin rosu pun cat sa dea o culoare misto! La mancarea asta fac intotdeauna mamaligutza si uneori cartofi noi fierti intregi! Si mananc pana crap...
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Dragelor sunt terminata!
Ieri l-am internat pe randunoi si azi l-au operat. Ieri am pendulat intre spital si copil, azi la fel. L-au operat dimineata si de la 12 de cand a iesit din operatie am stat langa el la reanimare pana la 6 seara. Era saracu vai de mama lui. Cu tot nasul spart si prins intru-un mulaj, bandajat, umflat, cu ochii vineti... Offf! S-a trezit destul de greu dupa anestezie, la reanimare a facut o lipotimie destul de nasoala, a sangerat foarte mult. Noroc ca a fost asistenta sefa brici si nu l-a mai asteptat pe doctor, i-a pus hemostatice in perfuzie.
Eu am stat langa el, l-am sters de sange, ii puneam comprese reci pe frunte, i-am tinut plosca, i-am picurat apa pe buze ca nu avea voie sa bea, chemam asistentele cand i se facea rau... Tare mila mi-a fost de el. Noroc ca m-au lasat sa stau cu el. Asistentelor nu am ce sa le reprosez, dar nu aveau cum sa stea doar dupa el, ca nu era singurul bolnav.
Apoi la 6 am venit acasa, am scos copilul in parc, m-am dus la cumparaturi, si la 9 am fost din nou la spital. Se schimbase tura de asistente si trebuiau "unse" si astea. Dar au fost de treaba oricum.
Maine la ora 8 dimineata, ati ghicit, ma duc iar la spital, ca il muta pe sectie.
Dar macar acum dupa reparatia septului si a nasului, sper sa se termine cu nasul vesnic infundat, cu durerile de cap, cu tensiunea care o lua razna.
Acum stau si astept sa se fiarba legumele si niste carne ca sa-i fac o supa pasata sa i-o duc maine. Maine mai bag niste fructe in blender si gata si piureul de fructe.
Imi pica ochii in gura de somn, mi-am dat seama ca de azi dimineata nu am mancat nimic... zici ca-s teleghidata.
Noroc ca am un copil extrem de cuminte care a stat azi cu buni. Cand am ajuns seara acasa, am hranit-o si acum doarme dusa, manca-o-ar mama pe ea! Sper sa nu se trezeasca mai devreme de 6, sa pot sa inchid si eu un ochi putin.
Sorry daca v-am plictisit cu postul meu lung, dar simteam nevoia sa povestesc.
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
KYA . bine ca s-a terminat operatia cu bine, chiar ma gandeam la voi. Si insanatosire grabnica. Sper sa dormi sa te odihnesti dar stiu ca nora mea doarme.
Stii la ce ma gandeam???
ca ai nostri or sa stea tot timpul dezbracati
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet