Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
tuchita spune:
Salut!
sunt muci!
o zi la fel ca ieri, maine plec, tot neepilata, sper sa reusesc la noapte!
Bubule n-am nik de mancare si nu stiu ce o sa mai fiu in stare sa fac in seara asta! Desi daca tot plec macar mancare ar trebui sa le fac, nu?
De inghetata nu sunt in stare sa va cert ca tocmai am papat una cu rom si stafide!
Mica, insa!
Am citit, am vizionat dar zau ca nu mai sunt in stare sa zic nik!
Stau cu picioarele in lighean sub birou si sper sa imi fac pedichiura repede inainte de baia copiilor!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchita spune:
Mimonix, am fost la pasapoarte si m-am gandit la tine! Bine ca stiam de corpul C ca altfel umblam de nebuni!
Desi eram convinsa ca sotul eficient are toate actele in regula s-a dovedit ca nu platise taxa la CEC si a alergat de nebun cu Ilinca de gat pana in Amzei!
Inauntru Seb a tras parturi la greu si n-a vrut sa se uite la doamna!
Doamna care a descoperit ca Sebul nu e luat la evidenta poulatiei la sectia de politie de la noi asa ca maine tre' sa ne ducem si pe-acolo, nu stiu care dintre noi si cand!
poze
Simo27 spune:
Oana,am papat...ce sa zic:delicios!
sa mai dai retete de-astea rapide si bune,da?
pt Bubulina Gospodina
Tuchi,eu nu merg la servici si stau cu Padurea Leteape picioare,ca parca nu mai am timp de nimic!de azi David nu a mai mers la gradi....mai aveam o portita cateva ore,de acum o sa fiu in priza 24 din 24
!dar,l-am inscris la o Gradi de Vara,unde merge de 2 ori pe saptamana-luni si miercuri-sunt grupe de cate 9 copii,si au f multe cursuri educative si vor face si excursii!-plus ca vreau sa il duc la inot!
asa ca,David in vacanta nu va lenevi
si nu se va plictisi
si voi avea si eu timp de respiro
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Teoretic am culcat copiii, practic nu se stie care se mai trezeste si vine peste noi!
Ma duc sa ma culc si eu si ma trezesc dimineata sa ma epilez!
Noapte buna!
poze
amira_roxana spune:
tuchi cine te controleaza sa vada dak esti epilata? da si tu un rasol scurt pana la genunchi si asta e! multa bafta!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
dar ce-i cu linistea asta dubioasa pe ramurica? faceti toate baitza la puiuti acum?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
mstela spune:
Roxana,eu sunt p;aci.Alimentez pupaza.Noi gata baitza.
Ai primit poze si de la nicol?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cleme spune:
Cuscra aparusi, sa nu-mi zici ca ai lipsit tot pe motiv de ca ma omori!, deja la mine e o saptamina de CM si cind zic ca am scapat ma mai fericeste putin, in ritmul asta ajung iar ca atunci cind eram gravida! Si bine ca l-ai scos pe Tudor la mineca scurta hai ca Diana deja a inceput sa prinda bronz si uite si fundita de la mina e la fel!
Naty si eu o pun pe Diana sa rigiie in timpul mesei dar tot nu depaseste 150 ml si mai nou, de fiecare data cind ia masa afara dupa 5 min varsa aproape tot! azi am schimbat-o de doua ori
nu stiu de ce face asa
Stela daca zici ca ai ramas doar la supozitor mai incearca cu ceai si daca nu ia lactuloza, are efect garantat si eu eram la fel de disperata ca tine, cine stie poate te ajuta, lasa ca se face Teodora mare si scapi si de problemele astea si Tuchita da si tu o lama scurta pina la genunchi si gata, e mare pb si cu epilatul asta si cind ma uit la pitica cit par are pe picioare ma ia mila cit o sa se chinuie
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
cleme spune:
Tot eu: cum se face sosul de smintina cu usturoi??? ca pt mine bucatareala inseamna citeva mincaruri mari si late niciodata n-am fost fan
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
mstela spune:
Cuscra,ce planuri intresante aveti voi cu Davidutul..Bravo!!o tuchita obosita.Eu cand sunt pe fuga,dau cu aparatul de ras dupa dus,in 2 minute, pana la pulpe si gata treaba.
Cleme.Mi-e frica doar sa nu aiba ceva probleme,ca nu prea e in regula,mai devreme am bagat iar supo si a facut apoi,ca era a 2 zi si mi-era frica sa nu urle la noapte..Chiar daca mi-a spus si pediatra sa nu o invat cu supo,ce sa fac??Sper sa-si revina.
Eu stii cum fac sos de usturoi,care e mai degraba mujdei?Frec usturoiul pisat cu smantana,apoi pun mirodenii,putna apa si gata.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"