Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multe lunitze fericite bebelutzilor ce serbeaza astazi: gemanutzi de ginger, Alexandra Maria (dana_vio), Eva de Ellenutza, Alexandru_Luca (Tinna), Mihnea Adrian

Tudor a suferit de cald noaptea asta...am schimbat 2 body...sosetzelele ude si ele...setot foia micutzul, mai fura un pic de laptic...in seara asta ii voi pregati apa pt noapte. Febra nu a mai facut dar lumanarele la nasuc mai are. Am vorbit cu dr de diversificare...de fapt am incercat dar mi-a spus ca discutam pe larg la 6 luni...Dudu masoara 65cm si cantareste 6550gr...dr a zis ca e ok si cat ii merge bine cu tzitzi nu schimbam macar pana la 6 luni. Asa ca eu doar imi iau notite acum.
Ozi va multumeste pentru aprecieri si pentru sustinere in pb dintisorului.

Am si eu un pitic: recomandati-mi un epilator bun care poate fi fol si pt reg inghinala, axila...oricat de scump ar fi!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elenutza, Tudor nu mai vrea doar in funduletz...vrea sa stea in piciorushe...dr a zis sa-l sustin si sa-i fac hatarul...nu mult ci pana ii piere bazdacul. Cu statul in funduletz la fel...dupa cateva minute ii piere interesul si atunci sa-l duc la locul de joaca.
Despre premergator: Ozi a avut de la 7 luni. Am luat atunci unul patratos destul de stabil. Nu a avut nici o pb. Lui Tudor nu-i iau ca nu am spatiu (la Braila aveam un apt de 87m2) si-n plus cred ca pe la 8 luni el va merge cu hamul.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALEXANDRU LUCA

MIHNEA

ALEXANDRA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI CUMINTEI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela multumim de urari. si eva e diasperata dupa mers. o tin de subtiori si pune pasul bine, topaie ... o s-o inregsitrez. si eu cred ca va merge repede in picioare, pe la 8 luni ..

da da da fetelor .. care stiti un epilator bun?? vreau si eu sa-mi iau.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata!!

miri felicitari de descurcare, daca esti mai linistita sigur lucrurile merg mai usor decat daca sta vreo zgripturoaica sa-ti rasufle fierbinte in ceafa..

Veronicka, eu am gasit sapt. asta un remediu care mie-mi functioneaza la caderea parului, si anume o lotiune regeneranta pentru par de la Gerovital si samponul aferent, m-am dat de 2 ori si vad efecte bune, mie deja nu-mi cadea, curgea efectiv parul, ma gandeam sa ma tund scurt, macar sa nu-l vad... acuma vad ca e mai bine, numai ca trebuie sa ma dau de 2-3 ori pe saptamana si eu abia gaseam timp sa ma spal o data (de felul meu parul nu se ingrasa repede)

fetelor, pe mine ma trezeste iara asta micu' pe la 3, 5 dimineata, dar de obicei pentru ca se intoarce pe burta sau pentru ca nu se poate intoarce pe burta... dar nu ma supar, cu ocazia asta ii dau sa manance, zilele trecute a avut doar 4 mese toata ziua, si asta pentru ca l-am luat eu intr-un final si l-am pus la san. a stat si 7 ore nemancat, de la 9 dimineata pana la 4...o sa ma mulg la 3 ore, sa nu am probleme cu laptele.
sper ca a ajuns si el la 7 kile, ma gandesc sa mergem si la 5 luni la control, da' poate la alt medic, sa avem si alte pareri...

pupici,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Buna dimineatza fetelor!

N-am mai apucat sa va citesc ieri, ne-am intors acasa de la Bucuresti si am facut 5 ore pe DN1 (a fost horror).Noroc ca pitica mea e obisnuita cu astfel de druumuri ca altfel....

Acu beau cafeaua si recupereez din urma discutia...

Shose - sa-ti traiasca pipetica!!!Crestinare frumoasa si...asteptam poze!!!

Elena - si mie mi-a zis pediatra ca daca pitica vrea e ok s-o tin cate putin in fundulet (la 45grade) si pitica are 4 luni.Mi-a zis ca si-n carut o pot tine la prima trapta (tot cam 45grade).Maia e deja disperata, nu mai vrea culcata sub nici o forma, se munceste singurica sa se ridice (face niste abdomene....)

Aaaa..era sa uit...ne-a facut azi tati surpriza...Mi-a furat baby phone-ul si s-a ocupat el integral de prima masa a piticii.M-a lasat sa dorm si a schimbat-o, i-a dat sa pape si i-a facut toaleta de dimineatza.he heeee

Pupici la bebici si mamici

Theli mamica de Maia

http://maia-nicolau.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

theli! o diploma de tatic exemplar sotului tau! il punem la gazeta de perete cu "asa da!":)

grati.ela sa se faca tudoras repede bine. si, ca tot mai am ceva de zis, daca e exclusiv la san, nu-i da apa! nu are nevoie de apa. hai mai fa un efort mic cateva saptamani si daca vrea sa bea, da-i tsitsi. apa are vreme sa bea tot restul vietii dupa ce se termina cu laptele:)

angi, stiu eu cum e cu joaca de la 1-2. daca poti, mutati-va din camera cu el. va simte, si acu, de cand cu diversificarea, pana se lamureste ca nu i se intampla nimic va mai face animatie in toiul noptii. ideea e sa nu fi tentata sa-i raspunzi la apel:)

stancutsa, eu stiu altfel. de la inceputul diversificarii bebe sa stea in scaunel, la masa, sprijinit de perne daca nus tie sa stea in fundulet. intotdeauna la masa, si biberoanele, da, alea pe cat posibil in brate.

ancaB, ellenutsa, docdecap, muuuuuuuuuuuuuuuuuah!

si-acu sa va zic:ta-nah-nah! prima noapte snur! de la 10 la 8 dimineata! raiul pe pamant! l-am prins pe d-zeu de un picior! doar bruno s-)a trezit la 6 fara un sfert. nah, c anus e pot toate deodata in aceeasi nuanta de roz:))dar l-am trantit la maica-mea si io m-am tarat in pat ca infractorii:)))

iu-huuuuuuuuuuuuu!

ps. domnul sot mi-a facut o cafea.... mniamiiiiiiiiiiiiiiiiii!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!MIRI felicitari pentru noaptea fara treziri a lui Sacha.Oare cand voi avea si eu parte de asa o minune?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

THELI am admirat-o pe MAIA.E o dulceata de fetita.De mami nici n-as zice ca ai fost insarcinata asa de bine ti-ai revenit.Pupici.

poze albert

Mergi la inceput

GRATIELA eu am un epilator de la Philips pe care il folosesc si in zona inghinala si sunt foarte multumita.Are o chestie care se pune in frigider si care amorteste putin zona ce urmeaza a fi epilata si nu doare foarte tare.

poze albert

Mergi la inceput