Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
ralualexandrei spune:
Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu am aparut!!!
Va citesc mereu si cand sa scriu hop se intampla ceva si las pe mai tarziu.
Acum s-a culcat toata trupa si eu am ramas la un pahar de vorba cu Radu,probleme sentimentale deh,ale tineretii valuri.
Edi se lupta in continuare cu caninii motiv pt care noptile le dormim pe repede-nainte,si schimbam pampersi cacaciosi de n ori pe zi.
Robert vesel si fara griji,a venit cel mai bun prieten al lui in vizita pt o saptamana,azi au fost pe stadionul national de rugby ca a jucat nationala,ne-am dus si i-am pescuit chiar la timp,a venit o ploaie dar ce ploaie pana am traversat strada eram uzi ciuciulete tooooti, insa veseli nevoie mare.
Maria nebuna si zapacita imi mananca sufletul.
Nunta sora-mii e pe 23 august Sanca si am emotii si draci ca sotul viseaza sa mergem singuri si eu nu vreu ca doar copiii is mandria mea si cum sa merg eu la nunta sora-mii fara ei.Dar pan' la nunta,facem botezul finului pe 2 august si eu nici pana acum nu mi-am luat rochie pt botez,mi-am luat in schimb pt nunta care e pe 25 octombrie
Si vad ca aveti subiect: concediu,eu cred ca -am ras pe bot anul asta asa ca ma bucur cu pozele si povestile voastre,sa nu ma abandonati.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Ahhh am uitat ,in spirit grecesc beau acum un pahar de Uzo,sau babalau cum ii zice Radu,hai noroc si sa-mi traiti
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
Andra, ce bine imi pare ca ai aparut. Sa stii ca si eu am Uzo adus din Grecia, e sticla inca in congelator, dar nu prea aluneca la mine. Ma gandeam sa fac din el un cocktail ceva, dar nu am avut inspiratie.
Fara suparare, dar eu sant de acord cu sotul tau... La nunta, copii se distreaza, dar numa pana pe la orele 21, ca dupa aceea nu te mai poti intelege cu ei. Daca ai avea pe cineva cu cine sa-i lasi dupa ora 20 -21, ar fi fain, ca a-ti putea si voi sa dansati in voie. Ma refer la grupa mica si f mica...
Bafta cu dintii si maselele.
Va doresc un week end la superlativ la toti,
acasa
flower-power spune:
Va salutez ,
Io-s matinala ca-i mai pe racoare si mai incolo organizez trupa de iesit in sanul naturii .
mqqm ,daca zici tu ca esti o cioara asa de nadejde atunci merg pe mana ta .Si-apoi ai state mai vechi .Mai stii tu cand erai obsedata de nush ce bucata ?Ti-a trecut intre timp sau ai trecut la alta ?
Pot sa-ti pun si io o intrebare ?Da ce cautara-ti muica taman in paralika,nu auzirati si voi ca-i plin de est europeni si alea ,alea .La asta ma refer cand zic de teme ,ca nu era cazul sa luati destinatia asta Restul cu biletul si rezervarea ,nu stiu cat mai conteaza daca atmosfera-i asta ...Si nu, Grecia clar nu se rezuma la ce ai patit tu acolo .Da macar te-ai descarcat aici .De acord ,e in functie si de asteptari si de buzunar si de pasarele ...si de multe altele...
Musai sa-mi zici de unde cumparati banii ,ca dupa conced ...stiti voi
Anca ,cre ca voi ati plecat de prea mult timp din romanika si v-au pierit reflexele (desi nici cu tine parca nu mi-e rusine ),de va furau aia la nota de plata .Mi-a placut aia cu "cand te fura neamul tau ".V-or fi vazut mai relaxati ,asa ,sau se bazau pe experienta lor cu conationali de-ai vostri .Noi stiam deja ca-i posibil ,daca vreti pot sa va mai dau ceva ponturi in materie .Tva-ul la ei e de 9%dar au invatat ca la noi e de 19%si il practica pe asta cand ne vad romani sau alte natzii,plus fructe si tot felul de platouri din partea casei la restaurant pe care dupa aia ti le taxeaza cu varf si indesat .Noi am invatat de la un tip care lucreaza fix la o agentie de voiaj greceasca ,da-i roman .Si ne-a mai spus din casa .Despre greci nu-mi fac probleme ,da bulgaroilor le-am luat frica ,ca n-am chef sa fac sejurul pe la Sofia .Au o legislatie de tot ....Anyway ,sper sa nu am astfel de experiente nici pe Kasandra ,Shitonia nici in Corfu ....
Si-apoi daca zici ca ati avut si peisaj (italiencele ),nu cred ca sotul a avut prea multe reclamatii pe tema asta ,(cre ca de-aia il mai trec amintirile cu cate un meniu grecesc ),eventual tu Pe mQQm o mai inteleg cu kururile de copii si tot peisagiul ...
Hai ca uite-mi torn si io un ouzo ,s-o punem de-un ouzo party ,cre ca mai am si niste metaxa de pa la ei (asta-mi aminteste de metaxa party pe vapor ,in drum spre Skiatos ,cand invatam sa dansam greceste ),de mica-s dedulcita ca avem prieteni pe-acolo ce ne alimentau cu ouzo ,tigari papasstratos si cate altele pe vremea lu' Ceasca .Mai luam si noi de copii cate-o gura din sticla de ouzo si ne-am gandit sa completam cu apa sa nu se prinda parintii .Stiti cum se face
Imi place ca ne tii la curent cu Elliot ,tupeu iti zic eu cand capata ,cand o sa-i mai slabim noi .Am io asa un sentiment ca e mai greu sa aiba tupeu in afara casei si super ascultatori cu noi.Sau poate ma insel
Agho sper ca n-ai ratat-o pe Cora .Cum ti-a placut ?Tine AMR-ul ca poate asa realizez si eu sa ma indeletnicesc macar cu ganditul la bagaje .Oricum ieri mi-am luat un set de trolere .E si asta ceva ,lotiuni si potiuni de plaja ...
Andra ,pupam trupa ,vad ca ai de treaba si cu ai mai mari si cu ai mai mici .Te tin in priza ...sa ramai tanara si frumoasa ...si cu rochie de botez ...sigur iti gasesti ceva frumos ...ca ai nas .
Mihaaaaaa
Miha ,Mikki ,Alma ,Pe Katy n-o mai strig ca are treburi mai importante momentan ,parca si Dana deja ...
We minunat
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Andra, esti o supermami! Eu, cum n-am avut cu cine sa-i las, i-am carat peste tot. Asa cumva m-am convins ca fara ei nu se poate merge niciunde. Nu pot sa descriu senzatia pe care am avut-o in avionul de Vegas cand am realizat ca lipseste ceva. Calatoream fara plozi pt prima data.
Floare, eu n-aveam nicio treaba cu originea turistilor ci cu comportamentele. Ma plangeam de est-europence doar ca nu scoteau tzitzele la iveala cum se cade la plaja la europa... Chiar citind din jmecheriile de le descrii si-ti zic upfront: nu-i de mine asa ceva, cred ca si io's plecata de prea demult... Si mai simplu, you're right!
Pasari am mai multe, un stol, doua... Vrei sa-ti pun pe iutub si aia de care te interesezi cantata de virtuaoasa mea printzesa , au de ce intrebasi? O canta chiar fain! Noh, de fapt am uita ca tu nu o poti aprecia... dang! Distractie faina si noapte buna.
Sanca, lasa-l sa guste in ritmul lui. Intelege-l si tu, bietul, ii trebuie timp de acomodare. Si, in the end, daca el e happy asa si se distreaza, asta e, nu-i trebuie mai mult... acum.
agho spune:
Buna!
Ce de stiri am pierdut pana la ora asta!!!
Dar aseara am stat conectata si la emisunea in care canta Cora...Ufff! Cand a aparut, a venit si Ana , si sotul parca...Mai vazuse ceva si And. I-am innebunit de tot. Le-am explicat ca e vorba de o fetita, colega cu un baietel al cuiva de pe forum etc si blabla...
Da. Mi-a placut. A cantat frumos si e si ff dezinvolta. Si frumushica!
Dar vazandu-i si pe ceilalti copii, plus diversele prezentari cu povestile lor de viata, m-am topit toata. Azi am mai vazut ceva in reluare, pe prima fetita si povestea ei si-a mamei...M-am inmuiat si mai mult.
Daca mai canta si baiatul tau, Flower, si mai zicea si de povestea lui...plecam din fata televizorului...Au si astia de la TV un talent sa prezinte cat mai emotionant povestile!!!
Flower, spune-mi si mie cine a castigat in final, ca p-asta l-am pierdut din cauza de publicitate si mutare pe alt program.
Sanca,, grozava idee mi-ai dat pt. weekendul asta!
Am citi reteta de la gyros, am vazut ca seamana cu kebab, shaorma etc. si-am trimis sotul la cumparaturi de diverse plus lipii. Mai, si-am facut asa bunatate de gyros/shaorma cu friptura de pui tavalita prin ghimbir, rozmarin, maghiran si busuioc...
Asa ca-ti foarte multumesc!
De Elliot, nici nu stiu ce sa cred. Cu adaptarea asta n-o fi usor.
Iar cu Matei, se pare ca nu-i lucru de saga!
Sanca, mQQm, flower, daca mai povestiti mult p-aici, nici ca-si mai face omul curaj sa-si paraseasca tara!
Flower, aseara ne-am mobilizat cu act. de curatenie ca poate iesim azi la padure. Si padure ne-am facut.
Au venit cei de la RDS cu cablu cu fibra optica sa-l instaleze. Apoi am mai chemat un om priceput la calc. si-asa l-am mai curatat de "purici". Nu va spun ca agatasem si-un troian. Dar de asta, am scapat de-aseara, c-am dat un delete si-am scapat usor.
Iar am calcat...rufe. Iar And. continua seria venitului acasa ud sau umed...Cum sa scriu? Azi s-au fleshcait la tzashnitoarea din parc. Macar de-si punea rufele in balcon si-si schimba cumva si boxerii...Cand sa vin la calc., scaunul fleashca! Cum sa ma exprim? Ud sau umed?
Ana68AMR 9 zile!
mQQm AMR 24 zile! Nici mie nu-mi place sa plec la drum fara copiii mei. Ma rog, ai nostri.
Dragelor, mama m-a intrebat cand ne ducem ca sa aprinda focul in soba.
Sanca, doar 2 zile revenim in capitala si ne-ntoarcem in vacanta.
Andra, bine ca ti-ai gasit un mic ragaz sa ne mai dai vesti! Cu-atatea nunti si botezuri, cand sa mai plecati si-n concediu?!... Sper sa-ti gasesti rochia dorita ca sa stralucesti ca la ziua lui Edy!
S-o sfarsi o data si cu crescutul dintilor!
Mariuca, e si ea in crestere, rasfaturi de domnisoara!
Robert vad ca si-n vacanta o tine in activitati sportive!
Flower, da-mi , te rog frumos, cateva detalii despre Lepsa, pensiuni (ce preturi sunt in zona), informatii despre drumuri.Din ce stiii tu, ca am citi si pe net diverse lucruri si de bine. Ca in concediu, ne bate gandul sa revedem locurile acelea. Am fost la Soveja cu vreo 7 ani in urma si-am vizitat si Cascada Putnei, pastravaria...Si parc-am vrea sa mai mergem p-acolo, fiindca zona e frumoasa, copiii sunt mai mari si la Cheile Tishitei n-am ajuns. Mai e si rezervatia de vazut.
Mihaela, tare ocupata treb. sa fii cu bagajele, cu celalte act. din we! Iti spun de pe-aucm:Drum buuuuuuuuuun!
mikki2 spune:
Seara dragele
Am un wekeend incårcat si am intrat doar så vå salut si såpt viitoare o så mai citesc din urmå
Miha drum bun vå doresc iti dau nr de mobil poate cind te intorci ai timp.Incerc så ti trimit pm.
O seara plåcutå la toate, absolut toate
mihaela_s spune:
Fetelor, inca nu sunt ocupata cu bagaje, abia maine ma apuc...dar am avut 2 zile de sarbatorit, din pliiiin...ieri si azi. Ieri am fost undeva pe coasta de est a insulei, cu prietenii nostri si cu o tipa nemtoaica care locuieste aici pe insula, am asistat la sarbatoarea de acolo, apoi am chefuit la prietenii nostri. Azi i-am avut noi invitati. Si printre toate astea, am umblat si dupa una-alta sa ducem la cei din Ro...
Am citit printre randuri, nu mai am timp sa "buchisesc", imi cer scuze. Poate dupa ce ma intorc din vacanta si am sa citesc romane pe aici .
mQQm, in 20 iulie suntem inapoi in Visby, inteleg ca tu vei fi la inceput de august in Zalau? Imi pare rau ca nu ne putem vedea, mi-ar fi facut mare placere .
Felicitari pentru Dedi!!!!
mikki2, notat numarul, daca avem timp la intoarcere te sun!
Va pup cu drag pe toate, va doresc vacante frumoase si sa ne revedem cu bine!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Agho ,draga ,ma bucur c-ai prins-o pe Cora .Da nu mai fii asa sensibiloasa ,zau asa .Tu n-ai de unde sti ,le infloresc astia la greu ...N-ai vazut ce tonalitate si ce muzica de fundal pun ?Intr-un cuvant pot sa-ti zic ca una care cunoaste de la sursa cum stau lucrurile ca cc Cora nu-i pe moarte ,nici pe departe ,e un copil normal ,extrem de dezinvolt ,dupa cum ai si vazut-o ,are un pic de scolioza ,doar ca emisiunea se axeaza mai mult pe cazuri sociale ,in ultima vreme.Ce legatura poate avea talentul copiilor cu asta ,zau daca vad.Sincer iti spun ca eu nu mi-as fi expus copilul in modul asta pt a smulge lacrimi .S-au transformat intr-un fel de "surprize ,stupize". L-am adus ca sa cante ,daca asta nu-i de-ajuns ,imi pare rau .A fost jenanta partea asta ,in rest ,cantatul a fost ok.Cora a castigat ,3000euro ,un book la o agentie de talente /modele ,o vacanta la mare ,o gramada de posete ,dulciuri ,carti...Acestea sunt niste editii speciale organizate cu cei care nu au fost premiati in emisiunea propriu-zisa ,tot pe motive ...de cazuri sociale .Am ajuns o natzie de ...asistati .Eu nu ma uit la emisiunea asta tocma din motive de lacrimogenie exagerata si cam nejustificata ,acum insa pt Cora m-am sacrificat ,desi cand am auzit si prezentarea ei ,stiind cat e de umflata......
Sa-i trimiti p-ai de la RDS si pe la mine ,ca au dat gauri ,au pregatit terenu ...,dar de cablat ...nexam cucurigu barza .Poate mai pe la toamna .
Despre Lepsa ,sorry ,n-ai gasit omul potrivit ,noi n-am stat la pensiune ,ci la vila unui prieten care si-a facut ziua acolo ,drept pt care am stat pe langa casa ,ne-am gratarit ,betivanit ,de-astea ,plus ca si vremea am prins-o cam aiurea .Avand pretenul vila,am stat la el de cate ori ne-am dus .Dar ia cu incredere detalii de pe net ,noua ne-au folosit totdeauna .
Miha , imi place ca socializati ,imi place si spiritul locului ,mi-au placut mult fetele cu coronita .Ce par lung are Diana .Deja plecati ?Vacanta frumoasa va doresc si faceti poze sa impartasim experientele si frumusetile .
mQQM,la stoluri nu pot sa zic cc ca te iau ,dar am si io ceva .Te intrebai de bucata , mi-am amintit ca citisem pe-aici , cand am scris ca tu ai state mai vechi ,adicatelea dus copila la ora ,participat la spectacole la doamna si de-asta am zis ca merg pe mana ta .Uite ,asta-mi aminteste de altceva ,tot la doamna aia de pian merge ? Sigur ca poti pune pe Dedi interpretand-o .Le muzica nu ma pricep sa apreciez ,dar pot sa-ti spun ca mi-a placut ce-a scris despre her mother ,adicatelea despre tine.Si nu numai .Si aia cu disciplina .
Mikki ,te-asteptam dupa we .
Eu am stat ceva mai mult ieri la soare ,si m-a cam prins cu tot cu crema protectoare .Astazi o luam da capo.Am fugit sa m-apuc de-mpachetat
Distractie maxima !!!
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Ei, agho, macar de data asta s-a udat cu apa curata, n-a mai cazut prin balti! Progres or ce?
Mihaela, de fapt ma grabesc aici sa-ti urez drum bun si vacanta frumoasa! Sper ca nu te ratez si pe tine ca pe katy. Las' ca nu mai am mult si ma apuc de vizitat si europa mai la nord, ca-n visul meu om bea cafea la visby! Astea sunt suedeze fetele astea sau ce?
Fug acuma!