Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
flower-power spune:
Sanca ,gand la gand cu bucurie ,eu alaltaieri am facut tzatziki.Yumiii...o bunatate ...pe caldura asta ...asa racoritoare si usoara .Trebuia sa dati o fuga in LA daca n-ati gasit la voi .Nasa-sa sotului meu are vreo doo restaurante acolo si cum el (sotul )e grec ,sigur gaseai specialitati
Cu metroul am mers ,ca stiam lectia ,am lasat masina la intrare in Atena si in cateva minute coboram la Akropole ,tot cu metroul ne-am mai fatait si dupa prin Atena ,ca altfel era teroare cu circulatia ...
Miha ,noi am fost prin Stara Zagora ,pana acum n-am mers prin Sofia ca stiam de centura ,era si in lucru .Pe acolo drumurile au fost super ok si de loc aglomerate .E adevarat ca am ocolit un pic ,dar am preferat asa .Cu politia ,avem prieteni pe care nu i-a oprit nicicum ,altii care au patit-o si mai si ,anyway ,e bine sa ai schimbat cand treci pe la ei .
TB azi a fost la scoala de vara .Nu stiu fix in ce va consta ,cert e ca 10 zile vor avea un program de colindat si vizitat orasul .Cine doreste ,ovcors .Azi au fost in parc .TB si-a luat si bicicleta ,alte fetitze au venit cu rolele.A trebuit s-o sun pe doamna sa ma asigur ca n-a schimbat destinatia ,noi stand aproape de parc nu mai avea sens sa se duca cu bicla pan la sc si inapoi in parc .Nu i s-a parut o idee buna sa vina cu bicla ,sa nu i-o fure cineva .Ne-am asumat riscul asdta ,ca si-asa isi doreste una mai mare .da-pai ce sa fi facut in parc sa stea la sueta ,sau pe banca ca pensionarii ?Nu va spun cum arata cand s-a intors ...Ca in reclama la Omo .Dupa cum spuneam ...murdarirea este buna .Plouase si va datzi seama ce de noroi sarise pe el ...Noroc cu cine-a inventat masina de spalat ...Maine merg la gradina zoo ,inteleg .Ieri a fost cu tata-su la lansarea oficiala a nush ce marca de masina ...Le-a placut ,papica buna ,beuturica ,muzichie ...Acum TB asteapta sa castige masina ...I-a dat o cheie si trb s-o incerce...
Eu ma indeletnicesc dupa-amiaza cu dulceata de cirese amare si pus frunza de vitza la saramura
Pupici la toata loomea .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
La capitolul datului rotund, www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">iata-ma-s!!! In protestele vehemente ale progeniturii asupra pianului dezacordat si citez "cu crappy sound" si promisiunile solemne ca ea nu mai pune mana pe el pana nu luam altul... De la concert nu am pus ca e totul pe un fisier de fo-n ghig... Si asa scaparam ieri de examen!
Alma, felicitari Dianei! Hai ca poate bem o cafea la Paris . Cand pleci?
Ana, dar de ce nu il lasi pe Alex la stran? sorry daca par cazuta din plop... Nu au lifeguards? Io cand am plecat din Ro strandul local era in paragina de vreo 15 ani, asa ca nu sunt la curent... Fiu-meu incepe jobul in weekend ca si lifeguard la o piscina sambata si va fi plin de copii. Cu vacanta, vad ca tu esti reactionara ca mine, ca nici mie nu-mi place sa planific prea mult. Pana acum am avut doar noroc cu stilul, familionul "se rade" de mine cum le imbarlig si le inod si iese super...
Io cand va aud vorbind de grecia, bulgaria si palaria caterinii, ma ia cu dureri de burta instantaneu... Pentru mine a fost un cosmar. Totul. Nu am nici macar o amintire frumoasa. Ati avut noroc voi sau ghinion eu, who knows. Da' ma repet... poate daca mergeam in sud pe insule era altfel... Distractie frumoasa si noroc iara! pe noi ne jecmanira politistii bulgari ca hotii, pana le-am zis ca ni s-au terminat banii si sa-i sune pe ailalti pe traseu sa imparta. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc de bucatica aia de vacanta. Pun si io poze de pe la greci la colectie? Problema e ca nu prea am multe...
Oare eu i-am urat drum bun lui katy? Sper ca se distreaza grozav!
agho, copiii stau toata vara la bunici? Ce distractie pe ei!
Sanca, any news? Eu sunt in al cinspelea razboi mondial cu musiu, imi era dor, cred ca-l trimit in lume!
Common sense is not so common...[Voltaire] DJ www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">DJ ...
Ana68 spune:
'Neata,
Mqqm,felicitari!Ai o mare pianista in familie!Bravo!Cat priveste problema strandului...sa zic asa:anul trecut nu era nici un bodyguard in incinta strandului...lifeguard nu am vazut niciodata la strandurile pe unde am fost,doar la malul marii.Anul asta cica ar fi bodyguarzi,insa eu inca nu am fost acolo sa vad,deci nu stiu...Nu il las pe Alex pentru ca ii stiu prietenii,stiu cam ce se petrece prin stranduri si imi e teama ca nu cumva sa fie imbrancit,impins si asa mai departe,el nu prea stie sa inoate si nu cumva el sa ia apa la bord si nimeni sa nu sara sa-l ajute...totul fiind luat ca o gluma.Asa ca,sti vorba aia?..."frica pazeste bostana".Ma conformez...Sa sti ca in privinta mersului in concediu unde vezi cu ochii e o chestie faina,pana una alta.Au fost dati cand mi-am propus sa vad un obiectiv turistic sau sa ajung in cutare loc si am ramas dezamagita...asa ca merg dupa indicatoare si gipies...Succes fiului tau in job si sa aibe muuuuulta rabdare!
Miha...cum merg pregatirile?
Anca ce vesti mai ai de Elliot?
Agho...facem un AMR pana la concediu?
Andra...voi ce mai faceti?
Mara...si cum s-a simtit Tibi la scoala aia?
Katy,vorba lui Mqqm,se distreaza deja...
No fetele,sa aveti o zi super si un week end extraordinar!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
Ana68, AMR 10 zile!!!
Dar noi vineri sau sambata (pe 27-28 iunie), sigur ne ducem cu copiii la mama, chiar daca va fi nevoie sa ne-ntoarcem pt. 2 zile in Buc. (luni si marti adica).
In prima sapt. vom sta la mama ca are deja treburi de rezolvat si i-a facut "program" sotului.
Subscriu la toate intrebarile Anei68.
flower-power spune:
Ziua buna fetelor ,
Ancaa ,pe unde umbli ,te-a slabit Elliot si-ti faci de cap ,ai ?
Ana ,pai i-a placut ,cum nu ,colegi ,parc ,si-au cumparat nush ce prostioare de pe-acolo ,s-au dat cu bicicleta cu rolele,cu placa .Asta le-a cam lipsit lor ,doamna fiind asa mai distanta nu a reusit sa creeze momente in care ei sa socializeze si in afara scolii .Ea ar fi trebuit sa fie liantul ...Lor le place mult ,vad, sa petreaca timp si in afara orelor doar ca le trebuie si-un pic de organizare ...Si in afara de asta ,e bine ca are program ,nu mi se pare ok sa tandaleasca toata vara aiurea si dupa aia cand incepe scoala sa-i apuce criza ...Azi au fost la zoo ...au fost destul de multi din clasa .La fel ,i-a placut .Luni inteleg ca vor merge pe faleza ... S-a apucat si de citit .Cartile pe care le-a luat luni de la biblioteca deja astazi le poate restitui ,sa-si ia altele ...Pe cele pe care le avem in biblioteca a zis ca le lasa la sfarsit .Ieri l-a vizitat Cora si s-au fugarit si s-au alergat de mi-au intors dormitoarele cu susul in jos ...si ...de-astea
De acord cu nelasatul lui Alex cu baietzii la strand .E varsta teribilismelor ,ei chiar daca nu stiu sa inoate prea bine ,de rusinea celorlalti de rad de ei ...se pot intampla multe.Nu vreu sa va sperii si pe voi ,destul sunt eu ,v-am zis, aici la noi si cu Dunarea ...cum vine caldura e imposibil sa nu auzi deja de unu,doi,....
mQQm ,lifeguards ? Auzi ce zice Ana ,cica bagara bodyguarzi de anul asta ...Nu merg in loc ?Abia la Aqua Magic in Mamaia gasesti asa ceva ,de fapt sunt baietii si fetele care au grija sa nu se intample accidente la piscinele de copii.In rest ,la strandurile- stranduri ,no way.Sau ,mai precis ,n-am io stiinta .
Ne pare rau de neajunsurile provocate si de crampele ce te-au trecut .Vezi ,dara ,de-aia-mi place mie sa ma duc cu temele facute sa nu patesc de-astea .Si pana acuma ,har Domnului ,n-am ajuns sa am astfel de 'amintiri'.Te astept sa dezvolti putin cum ati patit-o cu bulgarii ,ca mi-a placut tare textul de l-ati bagat ,doar ca ma intreb ,ei or fi priceput fro iota ,ca ai mei ,nema .
Felicitari lui Dedi si sa faceti bine sa-i luati pian copilei .Cat despre aprecieri ,imi pare rau ,ma aflu la capitolul "ce stie tzaranu ce e ciocolata ,mananca hartia si-arunca bucata "Am facut io scoala de Muzica si Arte Plastice ,numai ca io am fost la arte .Cu muzica ,nici o tangenta .
Agho ,fii pe faza ,sper ca deseara s-o dea totusi pe Cora .Dupa cate vad eu cam majoritatea plecam la sf de luna .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
agho, Ana, multumim de aprecieri, sunteti dragutze!
Ma treceti si pe mine la AMR 25 acolo? Ca stiu deja incotro si cand ma duc .
Ioi, Ana, nuoooo nici eu nu l-as lasa in conditiile astea la strand. Cu un adult care sa-i supervizeze doar!
mihaela, nu esti prin zalau la inceput de august?
sancutza, Andra, voi pe unde umblati? De miki(mihaescu) mai stie cineva ceva?
flower, esti scuzata pt lipsa aprecierilor, daca ai facut arta e de inteles. Io nici macar aia n-am facut-o, da fiind o cioara de nadejde, nu poate fi decat de la superbissimo in sus!!! O sa cumparam si pianu, da' mai intai merem la Europa o tura si dup-aia mai cumparam niste bani.
Stii ce-i culmea (asta sa-ti daram concluziile)? Ca bucatica aia din excursie (mersul in grecia la palaria caterinii) era singura bucatica bine pusa la punct, programata si cu bilet de sejur, asa ca sorry, nu e buna scuza. Da' cum am zis, ori unii's mai ghinionisti, ori au alte pasarici. La bulgari nu-ti pot da amanunte decat ca am venit in coloana cu prietenii nostrii si cum ei erau primii, ei au incasat toate amenzile si am impartit "costul". Noi era sa luam una, cand am ramas in urma pe centura Sofiei, da' am refuzat sa platim. Nici ala nu stia decat bulgara, nu stiu cum ne-am inteles, ca la sfarsit a dat cu chipiul de pamant de naduf si ne-a dat pasapoartele inapoi. In rest, pe langa ce a zis Sanca mai devreme despre greci noi am nimerit si intr-o statiune care putzea, cu nisip fals carat acolo, nas in fund de inghesuiala pe plaja, fara un pic de entertainment, cu o mare mizerabila pe care pluteau lotiunile de plaja dizolvate de pe turisti de-un dejt pe la 2 pm (si alte chestii), cu turisti necivilizati. Nu mai descriu drumul. Si alte penibilitati. Da'i drept ca io's sensibiloasa rau.
Un weekend relaxant!
Sanca spune:
Buna fetelor.
A aparut MqqM si m-a inspirat
Sa va zic de Grecia intai, pana cand nu uit... Fazele cele mai tari a fost in zilele cand mergeam pe plaja cu baietii. Luam 2 scaune cu umbrela, eu deschideam cartea la citit, iar in jurul meu numa italiance cu sanii n aer. I le aratam eu lui Elliot, si el ma boscorodea printre dinti ... Matei prefera sa stea cu capul in apa si sa se uite la pesti... Punctul culminant a a fost in ultima zi cand s-a asezat langa noi o bunica pe la 65 -70 de ani, numa in slip...
Frumoasa Grecia
Da, fetelor, Elliot in Bucuresti, ii exaspereaza si pe altii. Eu nu sun, ca sa nu ma enervez, aflu de la mama. Trebuia sa mearga la un concert cu 2 fete, si cu o verisoara ... Cred ca pana la urma se scuza fara tact si se duce la pescuit . . . S-au facut tentative sa i se faca cunostinte cu niste baieti de varsta lui, dar facea pe rusinosul, asa ca l-au lasat cu rusinea lui. De pe marti o sa fie in Ardeal, tupeu, nu stiu daca o sa capete, dar eu sper ca macar accent sa ia de acolo...
Mateias a tot stat acasa solo saptamana asta. Astazi am rugat-o pe mama sa-si petreaca ziua cu el. S-a suparat pe mine ca i-am stricat planurile, si ca el nu pleaca de acasa ca are treaba...
Are cateva excurstii dar nu sant pana in Iulie / August.
Voi fetelor, va plangeti ca mai aveti 2-3 saptamani pana la vacanta, dar eu ce pot comenta, care o am la sfarsitul lui august?
MqqM - felicitari lui Dedi pentru recitalul de la pian. Dupa vacanta, o sa incepeti - piano shopping - poate un Bosendorfer, sau Bechstein, sau poate un Steinway. Deci sa inteleg ca mergeti in Rom via Paris? Cat timp o sa fiti in Rom?
Mara, sa stii ca-mi fac de cap. Acuma ca nu mai sant arbitru la meciuri de box, ma lafai in timp liber. Si nici pe YM nu am mai intrat sa vorbesc cu Elliot, ca sa nu ma enervez....
Agho, tu versi copii la mama, si vii inapoi sau stati acolo toata vacanta?
Mihaela, sa inteleg ca saptamana viitoare plecati in concediu? Spor la facut bagaje in week-end. Si nu uita. Ce uiti sa impachetezi, poti cumpara de pe drum...
va doresc un week-end placut,
CriPOD spune:
Sanca, italinece ciuciu, aici erau doar est-europence. Nud erau doar copiii. Care-si faceau treburile ambele pe unde apucau sub privirile satisfacute ale parintilor. Daca o luam pe engleza ne repezeau grecii... cica ce ne dam mari, sa miscam din aripi daca vrem sa comunicam. M-a distrat seful de la unul din restaurante... cica sa fim si noi intelegatori, ca aia fura ciobani de meserie acu fo 3 ani inainte de a se construi "statiunea". Oricum, nu am apucat sa vad adevarata grecie, ci doar un fake. Asa ca sigur mai merg odata s-o vad. On my terms! Adevaru-i ca 2 ani n-am zis mare lucru pe forum de experienta asta si daca ma duc la subiectul de excursii in grecia poate ma mai si linseaza. Ca asta-i doar the tip of the iceberg...
Sanca spune:
MqqM - eu in Grecia cu managmentul de la BW unde am stat in Santorini... Pana la urma am ajuns sa ne injuram - eu in rom, tipa in greceste.
In Atena, un grecotei de la un restaurant a intrat in conversatia noastra cu vecinii de masa (intamplarea face ca stateam la acelas hotel). Noi vorbeam de cum te fura grecii, iar el se justifica, ca dupa ce dam mii de euro pe biletul de avion mai avem si tupeul sa ne uitam la 2-3 euro ce ne baga ei in plus pe nota de plata...
Hotie, mai ceva ca in Rom, si amabilitati 0... Dar in Rom le inghit mai bine, ca e altfel cand te fura neamul tau...
Mai sant si alte insule, si alte orase cu ruine, daca mi se face pofta. Poate ca avem si noi pretentii, ca venim din tari in care, customer service nu e un bonus, e ceva inclus in package.